MUTFAK DOLABI BOYAMA YARDIM

writer_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
38
20
Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var. Mutfak dolaplarım çok eskidi çok güzel boya videoları izledim kendim boyamak istiyorum ama korkuyorum da aranızda boyayan var mı yardımcı olur musunuz

ben bu ıslerden ıyı anlarım
önce ıyıce temızleyın ve sirkelı suyla silin
sonra ya cadence multisurface boya ve kalın sır vernık alacaksınız
her boya arası 1 gun beklemek sartıyla 3 kat boya 2 kat vernık ıle tamamlayacaksınız
ya da ebru ener kendınden vernıklı boya alıp 2-3 kat boyayacaksınız 1 gun ara vererek

bazı mobılyalar zımpara ıster oncesınde onu da mobılyanızı gormek gerek

Bende korka korka başladım, 3. Kat boyayı yaptık dün, şimdiden çok güzel oldu. Instagram sitesi adı verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bir sayfa var, dolap resimlerinizi gönderince hanımefendi çok güzel yardımcı oluyor. Boyayı, malzemeyi gönderiyor ayrıca kafanıza takılan herşeyi çok güzel yanıtlıyor.

Merhaba hangi boya kullandınız acaba, inertentte polisan x1 ürününü gördüm ben

yaa özelden atar mısınız rica etsem. Siz neyle boyadınız peki hangi marka. İnternette çok fazla polisan x1'e rastladım

yaa özelden atar mısınız rica etsem. Siz neyle boyadınız peki hangi marka. İnternette çok fazla polisan x1'e rastladım
bu kesınlıkle uygun olmaz polisan ıyı tutmaz cızılır kalkar
mutfak dolabı dıyorsunuz deterjanlı sularla sılınecek zırh gıbı olmalı boya

Bu yoruma tamamen katılıyorum. Bende eski evimde boyamıştım mutfak dolaplarini. Merdiveleri, kapilari. Oturamadan taşındık orasi ayri kesinlikle cadence boya, kalın sır vernik. Hem bu cadence o kadar bereketli bir boyaki kullan kullan bitmiyor. Gözünüze küçük yetmez falan diye gelmesin sakin.

Güncelleme yapıyorum an itibariyle mutfak dolaplarımızı boyadık. Uzun arayışlar sonucu sonun da polisan X1'e karar verdik. Çok rahat boyadık, çok güzel kapattı ve sonuç harika oldu Fotoğraf isteyenler için özelden iletebilirim. Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim

Keske Nscckts nickli arkadasin dediklerini dikkate alsaydiniz. Kullandiginiz boya kalkmaya cok musait, dayaniksiz bir boya. Ne diyelim uzun omurlu olur umarim. Gule gule kullanin.

Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var. Mutfak dolaplarım çok eskidi çok güzel boya videoları izledim kendim boyamak istiyorum ama korkuyorum da aranızda boyayan var mı yardımcı olur musunuz
Biz boyadik cadence marka pak beyaz rengine, çokta güzel oldu, ustune de aynı boyanın vernigini attık

merhaba bende boyamak istiyorum paylaşabilirseniz ve nasıl boyadığınızı da anlatırsanız çok seviniiirim

merhabalar zımpara gerekip gerekmediğini nasıl anlarım. bu işlerde hiç becerikli değilim ama boyamak istiyorummm....

merhabalar zımpara gerekip gerekmediğini nasıl anlarım. bu işlerde hiç becerikli değilim ama boyamak istiyorummm....
Tabii ki yardımcı olurum. Zımpara boyanın ömrünü belirleyen bir etken o yüzden boyanın tutunabileceği pürüzsüzlükte olması önemli ama zımparamayanlar da var mı var bu süreçte çok araştırdım çünkü. Ben sonrasında sorun yaşamamak adına ince bir zımpara yaptım. Sonra X1 ile boyadım uygulama sonrası ise üstüne de ince kat su bazlı vernik vurdum bu da boyayı koruması için. Yeniden yaptırmaktansa daha az maliyetli ve çok güzel oluyor tavsiye ederim. İnternete Polisan X1 uygulamaları diye yazarsan görseller ve videolar görebilirsin.

Tabii ki yardımcı olurum. Zımpara boyanın ömrünü belirleyen bir etken o yüzden boyanın tutunabileceği pürüzsüzlükte olması önemli ama zımparamayanlar da var mı var bu süreçte çok araştırdım çünkü. Ben sonrasında sorun yaşamamak adına ince bir zımpara yaptım. Sonra X1 ile boyadım uygulama sonrası ise üstüne de ince kat su bazlı vernik vurdum bu da boyayı koru Yeniden yaptırmaktansa daha az maliyetli ve çok güzel oluyor tavsiye ederim. İnternete Polisan X1 uygulamaları diye yazarsan görseller ve videolar görebilirsin yardımcı olacaktır. Ben de özelden sana mutfağımın önceki sonraki fotoğraflarını paylaşabilirim.

Teşekkür ediyorum paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bir de yapay duruyor mu yani boyandığı belli oluyor mu? Tezgahla dolap arası fayansları boyandınız peki? O kısımları da boyayanlar veya kaplayanlar var. Kaplama yapamam beceremezsem kötü olur gibi geliyor boyayla da nasıl olur acaba?? Kaç gün sürdü bu işlem, nette 4 gün arayla vs yazıyor ama bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…