mutfak bütçesini nasil ayarliyorsunuz?

aynen cocuklari katmadim:)

aynen cocuklari katmadim:)
abur cubur seviyor çocuklar..farketmesek de markette en çok parayı onlar tutuyor..onlar yerine mesela evde keke börek gibi şeyler yapıp,buzluğa koyabilrsin..azar azar çıkarırsın bereketli oluyor..buzluk öenmli konu bak..her ay aldıklarından bir ksımını buzlıuğa koyarsan,yemeksiz de kalmazsın,ay sonu da iyi gelir:)

Aynen cok dogru kasaya bi gidiyorum sepettenn hic almadigim seyler cikiyor
Oglusum dolduruyor.
bu arada mujde verim sana ,artik resmen benim cocugum.
Obur konuya ugruyamadim hic:)

Aynen cok dogru kasaya bi gidiyorum sepettenn hic almadigim seyler cikiyor
Oglusum dolduruyor.
bu arada mujde verim sana ,artik resmen benim cocugum.
Obur konuya ugruyamadim hic:)
aaa gerçekten mi ,çok çok sevindim hayırlı olsun....ne kadar güzel bir aile oldunuz maşallah
gelecek bebekle beraber bereketiniz de artar hiç merak etme
ben oğlumla beraber evde yapıyorum kek falan. minik kalıplar aldım,arabalı uçaklı vss..onlardan yapınca marketten abur cubur azalttım hem çok zararlı zaten..bir de kek yapınca süslüyoruz üstünü,bayılır çocuklar..
sen de deneyebilrsin..bunları almayalım evde çok güzel şeyler yaparız dersen daha çok hoşuna gider...

Yurt dışı için bu fiyat normal aslında benimde teyzem Hollanda da oda çok pahalı diye burdan alıp götürüyor orda kaldığı sürece çok alışveriş yapmıyor temel ihtiyaçlar hariç söz siz sürekli yaşıyorsunuz orda teyzem gidip geliyor sık sık kolay gelsin

Pirinc, bulgur,bakliyat gibi kuru gidalari buyuk boy aliyorum. Uzun sure gidiyor. Buzlukta et,kiyma,tavuk,but vs var. Bunlari toplu aldigim zaman en az 3 ay yetiyor.

Marketten sadece sut urunleri, kahvaltilik ve abur cubur aliyoruz. Ekmek gunluk. Gecen aylik alisveris yaptik 100 civari tuttu.

Canim hollanda sinirindan alisveris yapsana? Ayda bir gidersin Totpan alirsin. Belcika marketleri cok pahali ya.. Biz 2 kisiyiz 250 euro bize yetiyor allahima sukur. Biz herseyi toptan aliriz. Herseyi toptan aldinmi cook hesapli oluyor!

Canim hollanda sinirindan alisveris yapsana? Ayda bir gidersin Totpan alirsin. Belcika marketleri cok pahali ya.. Biz 2 kisiyiz 250 euro bize yetiyor allahima sukur. Biz herseyi toptan aliriz. Herseyi toptan aldinmi cook hesapli oluyor!
Cok cok aldinmida koyacak yer sikintisi yasamiyormusun?benim dolabim cok ufak.

kuru gıdaları ; yağ,şeker,çay,tuz,salça,baklagil,un,kahve,deterjan v.s. bunları bol al koy.

et,tavuk,kıyma bunları da bir yemeklik şeklinde ayarla difriz kısmına at.

kahvaltılıkları koruma kaplarında dolapta sakla.

sebze ,meyve,yoğurt ve ekmek de zaten sık sık alıyoruz.bakkaldan ,manavdan...

KESİNLİKLE BUZ DOLABINA YAPIŞIK BİR DEFTER VE KALEMİN OLSUN.

listesiz olmaz.erzaklar tam bitmeden yaz bitti diye.bitmesini bekleme.

haa dolabım benim de çok zengin görünmez çünkü o kadar becerikli değilim.hani sarma sararlar,börek,kek yaparlar,pasta falan....borcamların içinde çok da özenirim ben bunları yapamadığım için ..

altta sebze meyveler ,üstte kahvaltılıklar bu kadar

ağır yemekleri hep eltimlerde,görümcede falan yiyoruz sağolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…