- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi edaligeceler
aynen cocuklari katmadim:)selamlar...:)
2 değil 3 kişisiniz,çocuklar mutfak canavarı olurlar,onun etkisi vardır..bir de 4.yolda onun da etkisi vardır:):)
hergün alışveriş yerine haftalık yaparsan daha mantıklı olur..deterjan şampuan vs gibi ana maddeler için aylık(aldıklarımı 2-3 aylık büyük paket alıyorum)diğer yiyecek alışverişlerimi haftalık yapıyorum.
Ayda bir kuruluyor da oyle tr deki gibi biber domates patates yukorada pazar neyın yok mu?
abur cubur seviyor çocuklar..farketmesek de markette en çok parayı onlar tutuyor..onlar yerine mesela evde keke börek gibi şeyler yapıp,buzluğa koyabilrsin..azar azar çıkarırsın bereketli oluyor..buzluk öenmli konu bak..her ay aldıklarından bir ksımını buzlıuğa koyarsan,yemeksiz de kalmazsın,ay sonu da iyi gelir:)aynen cocuklari katmadim:)
Bizim burda 6 li şişe su 2,64 depozitosuyla hemde bunun 1.50 sizde kalmis oluyor baya pahaliymis belcikaBir sise su 85 cent... 6 li aliyorum 6euro de duz hesap. Oda iki gun yetiyor:)
Depozitoda 25 cent tanesi ne kadar az..Bizim burda 6 li şişe su 2,64 depozitosuyla hemde bunun 1.50 sizde kalmis oluyor baya pahaliymis belcika
Aynen cok dogru kasaya bi gidiyorum sepettenn hic almadigim seyler cikiyorabur cubur seviyor çocuklar..farketmesek de markette en çok parayı onlar tutuyor..onlar yerine mesela evde keke börek gibi şeyler yapıp,buzluğa koyabilrsin..azar azar çıkarırsın bereketli oluyor..buzluk öenmli konu bak..her ay aldıklarından bir ksımını buzlıuğa koyarsan,yemeksiz de kalmazsın,ay sonu da iyi gelir:)
aaa gerçekten mi ,çok çok sevindimAynen cok dogru kasaya bi gidiyorum sepettenn hic almadigim seyler cikiyor
Oglusum dolduruyor.
bu arada mujde verim sana ,artik resmen benim cocugum.
Obur konuya ugruyamadim hic:)
Cok cok aldinmida koyacak yer sikintisi yasamiyormusun?benim dolabim cok ufak.Canim hollanda sinirindan alisveris yapsana? Ayda bir gidersin Totpan alirsin. Belcika marketleri cok pahali ya.. Biz 2 kisiyiz 250 euro bize yetiyor allahima sukur. Biz herseyi toptan aliriz. Herseyi toptan aldinmi cook hesapli oluyor!