- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi edaligeceler
Valla yetmiyo,nereye gidiyo para bilmiyorum. Alisveristen geliyorum dolabim dolu degil hala..600 euro mutfaga yetmiyor mu
Belcikadayim ben.600 euro ile türkiyede insanlar bütün bir ay geçiniyor. Hangi ülkedesiniz? Biz ihtiyaç oldukça alıyoruz. Hiç öyle bir bütçe oluşturmadık ama merak ettim biz ne kadar harcıyoruz acaba
selamlar...:)Valla yetmiyo,nereye gidiyo para bilmiyorum. Alisveristen geliyorum dolabim dolu degil hala..
2 kisiyiz birde..
orada pazar neyın yok mu?Belcikadayim ben.
Bende ihtiyac oldukca aliyorum ve paralar ucuyor
sadece mutfak alışverişi için bu para çok fazla. bu paranın içinde dışarda yediğiniz günlerde varsa, o yüzden yetmiyor olabilir. dışarda yemek, o gün için az bir mebla fakat toplamda külfetli oluyor.
bizde 2 kişiyiz ve taş çatlasın 500 liradır. hatta okadarda olmazda bazen tatlı olaylarını abartıyorum:)
nerede yaşıyorsun bu arada..
Aynen,cok cok pahali hersey. Buranin parasida buraya yetmiyor600 euro bize çok gibi geliyor da, şöyle düşünün bizde bi şişe su 50 kuruşsa orada 50 cent. yani 600 tl 600 euro gibi düşünüp hareket etmek lazım sanırım.
gittiğim bi kaç ülkede hep çok pahalıydı marketler.
Bir sise su 85 cent... 6 li aliyorum 6euro de duz hesap. Oda iki gun yetiyor:)Bende yurtdışındayım ve iki kişiyiz evde herşeyimizde alabiliyoruz allaha şükür 400 € en fazla gidiyor aylık. Belçika çok pahalı yer mi yoksa? Bir şişe su 50 cent bile değil burda
Mutfak,detarjanlar falan. Disari hic cikmiyoruz.sadece mutfak alışverişi için bu para çok fazla. bu paranın içinde dışarda yediğiniz günlerde varsa, o yüzden yetmiyor olabilir. dışarda yemek, o gün için az bir mebla fakat toplamda külfetli oluyor.
bizde 2 kişiyiz ve taş çatlasın 500 liradır. hatta okadarda olmazda bazen tatlı olaylarını abartıyorum:)
nerede yaşıyorsun bu arada..