- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Yani herkese 200 TL elektrik faturası geliyor sizin yarı yarıya kaçak mı kullanıyorsun bacım? hahhaHiç inandirmaya çalışma fatura senin degil diyenler bile.cikar
Dün bana biri diyor hiç bana inandırıcı gelmediniz diobı de beni etiket etmiş
Ben de kimseye kendimi inanadiracak kapasiteside değilim dedim ses çıkmadı
Aksma pazarı yapın, yarı yarıya düşüyor emin olun fiyatlar.Artik pazarlarda cok uygun degil malesefaynn dusunceniz mantıkli
Bence biz kaçak kullanmıyoruz sizin apartmanda var bir sorun kaçak kullananlar sizin faturaya yansıyorYani herkese 200 TL elektrik faturası geliyor sizin yarı yarıya kaçak mı kullanıyorsun bacım? hahha
Ailemin evine, eşimin ailesinin evine de 200 220 TL geliyor bu insanlar emekli 60 yaş üstü insanlar. Evde parti vermedikleri kesin. Aacaba muhit muhit mi değişiyor? Daha fakir bölgelere daha az mı gidiyor acaba fatura? Sizin faturada kw saat fiyatı kaç görünüyor? Faturanın sadece fiyatlandırma bölümünü foto atsanız görsek?Bence biz kaçak kullanmıyoruz sizin apartmanda var bir sorun kaçak kullananlar sizin faturaya yansıyorherkez oo 200 elktirkle ne yapiyor yeminle merak de etmiyor o rakamları duyunca bak sağ gözüm sol gözüme kaydı bak
Benim bu ay elektrik faturam 220 tl geldi, nasıl su ve elektrik 100 lira olur yahu?
Biz de kendimizi prize takmıyoruz ki...
ilçeden ilçeye ilden ile değişiyormuş elektrik su fiyatları400/500 de aylık mutfak harcamasıymış
Canım kıyamam nasıl da merak etti dur bakalım atayım sana oturduğum yer fakir bir muhit değil Ankara KeçiörenAilemin evine, eşimin ailesinin evine de 200 220 TL geliyor bu insanlar emekli 60 yaş üstü insanlar. Evde parti vermedikleri kesin. Aacaba muhit muhit mi değişiyor? Daha fakir bölgelere daha az mı gidiyor acaba fatura? Sizin faturada kw saat fiyatı kaç görünüyor? Faturanın sadece fiyatlandırma bölümünü foto atsanız görsek?
Sanırım öyle.Ailemin evine, eşimin ailesinin evine de 200 220 TL geliyor bu insanlar emekli 60 yaş üstü insanlar. Evde parti vermedikleri kesin. Aacaba muhit muhit mi değişiyor? Daha fakir bölgelere daha az mı gidiyor acaba fatura? Sizin faturada kw saat fiyatı kaç görünüyor? Faturanın sadece fiyatlandırma bölümünü foto atsanız görsek?
Haklısın, fakir demek istemedim aslında. Yanlış bir kullanım.Canım kıyamam nasıl da merak etti dur bakalım atayım sana oturduğum yer fakir bir muhit değil Ankara Keçiören
Bence biz kaçak kullanmıyoruz sizin apartmanda var bir sorun kaçak kullananlar sizin faturaya yansıyorherkez oo 200 elktirkle ne yapiyor yeminle merak de etmiyor o rakamları duyunca bak sağ gözüm sol gözüme kaydı bak
Ve herşeyin en iyisi alınıyor,biz alış verişi bilmiyoruz onu anladım bu konudan.Aksma pazarı yapın, yarı yarıya düşüyor emin olun fiyatlar.
400 liraya bir ayı nasıl geçiriyorsunuz..
Süt, peynir, yoğurt, meyve, et, ceviz, balık..
Ve daha sayamadığım bir sürü şey
Karın doyuyor da, nasıl doyuyor o önemli..
1,5 yaşında kızınız varmis, Allah bağışlasın.
400 liraya nasıl 3 kişilik aile besleniyor, şaşırıyorum
:)Asgari ücret 2000 ise kat be kat yani en az 5 6 bin mutfak masrafınız mı var. Hımm anladım. Arkadaş türkiye de yaşayan çocunluğun asgari ücret aldığı bir ülkeden bahsetmiş sizin ÜLKE ile ilgili bir durum yok yani
Gerçekten en iyisini 400 liraya almak çok uçuk geliyor bana da.Ve herşeyin en iyisi alınıyor,biz alış verişi bilmiyoruz onu anladım bu konudan.
ilçeden ilçeye ilden ile değişiyormuş elektrik su fiyatları
ben 70 tl su öderken izmir in küçük ilçesinde yaşayan kardeşim 40 tl falan ödüyordur muhtemelen
İstanbul un merkezi sayılan ilçesindeyim uçuk elektrik faturası
ilden ile su fiyatları değişik olabiliyor elektrik de belki öyledir bilemem ama mesleğimden dolayı tayinciyim ülkenin en kuzeyinde de batısında da su faturam 50 yi geçmedi elektriğim 100 ü geçmedi, şimdi ankaradayım yine aynı. eltim köyde oturuyor elektrik faturası 400 gelmişti, 200ün altında da gelmez, fakir semt zengin semt farkı sanmıyorum.Ben de tam bunu düsünüyordum.Yazilanlardan anlasilan da o.
Bende aylık 400 tl mutfak alışverişi yapıyorum.Aksma pazarı yapın, yarı yarıya düşüyor emin olun fiyatlar.
400 liraya bir ayı nasıl geçiriyorsunuz..
Süt, peynir, yoğurt, meyve, et, ceviz, balık..
Ve daha sayamadığım bir sürü şey
Karın doyuyor da, nasıl doyuyor o önemli..
1,5 yaşında kızınız varmis, Allah bağışlasın.
400 liraya nasıl 3 kişilik aile besleniyor, şaşırıyorum
Evde herşeyim olmasına rağmen indirimdeki ürünleri takip ederim indirim de olanlardan birer yedek alır koyarım. Böylece indirimleri takip etmek daha kolay oluyor.kızlar hangi marketlerden alışveriş yapıyorsunuz onları da yazsanız keşke
heh sabahtan beri bende bunu diyecektim a+++ önemliElektrik faturası yüksek gelen arkadaşlar mutlaka kullandığınız cihazlardandır eski model bir tv ve buzdolabı aşırı derecede elektrik harcıyor benim tüm beyaz eşyam a+++ o yüzden az gelir 60 70 bandında, 200 tl gerçekten yüksek geldi bana hem de büyükşehirde yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?