• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağımın Tezgahı Ne Olucak??

bence tezgaha siyah granit tezgah arasına da siyah seramik ve beyaz seramikle bordür (örnek fotoğrafınızdaki gibi) yapılabilir daha düşük maliyetli olur coriana göre ..ayrıca siyahtan neden vazgeçtiniz ki..ben olsam vazgeçmezdim..

en başında zaten siyah istemiyordum.. bembeyaz bir mutfağım olsun istiyordum. tezgah gri de olabilir. yerler gri çünkü.. granit düşünüyoduk en başında açık renk granitlerin kalitesi düşük olduğunu öğrenince siyah olsun dedim. kii hiiç istemiyordum. ben tezgahımı sildiğimde tertemiz göreyim istiyorum. ıslak mı kuru mu belli olsun.. neysee... sonra bu forumda da başka forumlarda da siyah granit kullananların şikayetlerini okudum... iyice soğudum

baktım beyaz tonları corian da daha uygun fiyatlı.. e zaten beyaz istiyordum.. neden olmasın dedim. daha fiyat almadık.

tezgah arasını seramik düşünmüyorum kesinlikle.. belki cam olabilir...
şöylee
Eki Görüntüle 197514

tezgah arası corianı yarım yaptırırsam üstü silinebilen kağıtlardan olabilir.. daha karar vermedim.. şu tezgahta bir karar kılalım daa..

öneriler için de teşekkürler

tezgah arasını seramik düşünmüyorum kesinlikle.. belki cam olabilir...
şöylee
Eki Görüntüle 197514

merhabalar sizlere birşey danışacaktım bende tezgah arasını seramik istemiyorum cam istiyorum ama bir türlü fiyat alamadım lamine cam mı deniyor kullanılan cama onuda tam anlıyamadım çalıştığım için sanayiye gidemiyorum.siz fiyat aldıysanız benimle paylaşabilir misiniz m2 si ne kadar acaba??

bende corion beyaz tezgah düşünüyorum davlumbaz arkasına yaptırdığımızda fiyatın 2 kat artacağını söyledi mermerci birde bize beyaz afyon mermer önerdi çok kararsızım =(

afyon mermer mi corion mu?

Back