• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağımın Tezgahı Ne Olucak??

starlicya35

...
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
939
4
96
42
İzmir
mutfağımın tezgahı siyah corian olucaktı...
aradan da beyaz geçicekti
ama fiyat aldık çooookk pahalı geldi
8600+KDV dediler...

off şimdi ne yapıcam mutfağın tezgahınııı
böyle olucaktı.. artık olamıcakkk..

Eki Görüntüle 141009

Son düzenleme:
corianın en güzel tarafı ek yerlerinin belli olmaması... bi de lekeleri falan süngerin sert kısmıyla ovlayarak çıkarıyorsun...

granit olucak sanırım
3200 lira fiyat verdi bi yer

corianın ek yerleri belli olmaması çok güzel bri özellik ama birde mutfakçılar genelde vitrine koydukları mutfaklara hep uygularlar. dikkat ettiysen orda kullanılmayan sadece virinde duran tezgahlar çizik çiziktir. çok çabuk çizilir cilası var ama o da para. bence tezgahta en güzeli kulanışlısı çimstone.
5 metre tezgahlı mutfağım var çimstone yaptırdık. bende çizikleri çok kafama takıyordum.ama öyle bir yapmışlarki 3 parça tezgahın çizgisini söylemeden farketmedim. usta yeri bulunca sorun olmaz.

mutfağımın tezgahı siyah corian olucaktı...
Aradan da beyaz geçicekti
ama fiyat aldık çooookk pahalı geldi
8600+kdv dediler...

Off şimdi ne yapıcam mutfağın tezgahınııı
böyle olucaktı.. Artık olamıcakkk..

Eki Görüntüle 141009

üzülmene gerek yok hakiki granitlerdede corian a benzeyen modeller var...hem bir tezgaha o kadar para verilmez... Mutfağa siyahda olmaz zaten sular kireçli oldugu için sürekli bir su lekesi üzerinde bizmki siyah kahve tarçınlı granit ama sil yıka yine aynı toz içinde gibi duruyor... Kullanışsız...önce cezbedıyor 2 ay sonra bezdırıyor benden söylemesı...

Son düzenleme:
üzülmene gerek yok hakiki granitlerdede corian a benzeyen modeller var...hem bir tezgaha o kadar para verilmez... Mutfağa siyahda olmaz zaten sular kireçli oldugu için sürekli bir su lekesi üzerinde bizmki siyah kahve tarçınlı granit ama sil yıka yine aynı toz içinde gibi duruyor... Kullanışsız...önce cezbedıyor 2 ay sonra bezdırıyor benden söylemesı...

renkten dolayı üzülmedim corian çok estetik bir ürün olduğu için üzüldüm... tabi verilmez o kadar para beyaz eşyalarımdan daha fazla tutyo :27:

bence hiç üzülmeyin tezgahınızın öyle olmamasına en önemlisi sizin evinizde mutluluğun ve huzurun olması dert etmeyin yani tezgahı falan

çok özeniyorum bu ev için... 7 yıl olmadı evleneli.. 3 evimde oturuyoum. nihayet kendi evime geçicem. ev zeten küçük bari mutfağım güzel olsun diyordum ama ne olabilirse o olucak artık.
takmamaya çalışıyorum ama olmuyo :97:

bence fiyat çok pahalı.ben 4.20 tezgah için 1600 tl fiyat aldım.sizin ölçünüz fazla ama hesaplarsak yine de 8.600+kdv gibi bir fiyat çıkmıyor.araştırdığım terler bana daha uygun fiyatta olanların bile olduğunu ve kalite farkı olduğunu söyleyip 5m tezgah için 1000 tl dediler.ben itiraz edip kalitesiz olduğunu düşünerek istemedim tabi.çünkü aradaki farkı görünüşünden anlıyor insan.yani kısaca çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.ben de aynı ölçü için 4000 tl'lerden başlayan fiyatlar almıştım.araştırmak çok yordu ama sonunda uygun fiyatlı yerler bulabildim.yoksa sadece tezgah için bu miktarda bir para ödemek benim için de bir hayaldi.size kolay gelsin.unutmadan mutfak resimlerinizi bekleriz.bizim için de fikir olur.

bence fiyat çok pahalı.ben 4.20 tezgah için 1600 tl fiyat aldım.sizin ölçünüz fazla ama hesaplarsak yine de 8.600+kdv gibi bir fiyat çıkmıyor.araştırdığım terler bana daha uygun fiyatta olanların bile olduğunu ve kalite farkı olduğunu söyleyip 5m tezgah için 1000 tl dediler.ben itiraz edip kalitesiz olduğunu düşünerek istemedim tabi.çünkü aradaki farkı görünüşünden anlıyor insan.yani kısaca çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.ben de aynı ölçü için 4000 tl'lerden başlayan fiyatlar almıştım.araştırmak çok yordu ama sonunda uygun fiyatlı yerler bulabildim.yoksa sadece tezgah için bu miktarda bir para ödemek benim için de bir hayaldi.size kolay gelsin.unutmadan mutfak resimlerinizi bekleriz.bizim için de fikir olur.

benim beğendim corian 4. grup yani en pahalı gruptandı. bir de tezgaharası, davlumbaz arkası ve tezgahtan yana aşağıya inecekti. lavabosu, su sızdırmazlık çıkıntısı, araya beyaz şerit konulması, ocak yanına sabit nihale yapılması gibi detaylar vardı...

şimdi tezgah arasını yarım düşünüyorum. davlumazın başladığı yerde bitirmeyi düşünüyorum. dolap yanına inmeyecek. ve 1 ya da 2. gruptan seçicem bir de öyle fiyat alıcaz. bakalım ne olacak.

aah aahhh bi bitse şu mutfak zekle koyucam fotoğraflarını da evimiz bitemk bilmiyo hep bi aksilik çıkıyo.. :97:

evet çok ayrıntı varmış.yapıldığında eminim şahane olurdu.ben de fiyat fazla yükselmesin diye duvar için başka alternatifler düşünmek zorunda kaldım.mozaik fayanslar güzel ama görmekten çok sıkıldım.alternatif olarak şu doğal taş görünümlü fayanslar var ya hani,işte onların beyaz olanlarından araştırıyorum.bembeyaz bir mutfak hayalim olduğu için.aslında beyaz mobilyada siyah renk taşları çoook daha belli ediyor kendini.belki sizin için de fikir olur diye belirtmek istedim.

bence tezgaha siyah granit tezgah arasına da siyah seramik ve beyaz seramikle bordür (örnek fotoğrafınızdaki gibi) yapılabilir daha düşük maliyetli olur coriana göre ..ayrıca siyahtan neden vazgeçtiniz ki..ben olsam vazgeçmezdim..

Back
X