Merhaba Arkadaşlar,
1 senedir oturduğum ev hamam böceği doluydu. bir sabah yüzümde gezen bir hamam böceğiyle uyandım. resmen psikolojim bozuldu bu evde, geceleri gergin uyuyorum. odamın ışığını açık bırakarak uyuyorum, ışığı sevmiyorlar, gelmesinler diye. banyo, lavabo, mutfak giderlerini kapalı tutun. şu küçük delikli giderlerden takın. havalandırma ve baca boşluklarını sıkı sıkı kapatın. çünkü 1,5 milimetre gibi bir açıklıktan büyükleri bile rahatça geçebiliyor. ona göre kapatabildiğiniz her yeri kapatın. bir de mutfak dolaplarının altından geliyorlar, borulardan, aradaki çatlaklardan. ben kiracı olduğum için dolapları kırdırıp boşlukları doldurup yeniden dolap yaptırmak istemiyorum. yukarıda yazdığınız yöntemlerin tamamına yakınını denedim. çözüm olmuyor. ilaçlar bir müddet uzak tutuyor sadece. bir de ben cenazelerini görmekten de hoşlanmıyorum. yani amacım onları öldürmek değil. ölüleri toplamak da beni strese sokuyor.
"ultrasonik böcek kovucu" kullanıyorum. birinin tavsiyesiyle aldım. internetten araştırabilirsiniz. gerçekten çok işe yarıyor bu cihazlar. ölüsü dirisi hiç biri yok. metrekareye göre değişiyor cihaz. ben 60 metrekarede etkili olan bir cihaza 30-35 lira verdim. evi ilaçlatmaya yaptığım harcamalarsa paha biçilemez. kullanın, çok dua edeceksiniz bana.