- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
ay bilmem kiBencede bi ceee dese arada pek bir makbule geçecek
Ramazan menülerini sürekli paylaşmaya çalışalım gazelim , fikir olur birbirimize , unuttuğumuz bir yemeği hatırlarız falan işte .
Yarışma var bu ay Ramazana özel , ramazan sofrası , hem sofrayı kurup donatacaksın hem de içinden bir tanesinin taarifini detaylı paylaşacaksın .
Katılsana bu kategoriye.
sadece bir selam....kaçıncı sayfada bıraktım bilmiyorum.
gönülden selam....hayırlı ramazanlar....Allah kolaylık versin...
Sağol canım , ramazanda daha sık uğra . Ne yapsak derdi olmadan ,
bugün bir arkadaşın paylaştığını ertesi gün diğerimiz yapacağız
Böylece ramazanın en tatlı telaşı bugün ne pişirsem derdine son vereceğiz inşallah .
İcimde taze fasulye fidesi çıkacak yakında :):)
2dir taze fasulye yiyoruz :):)
Neyseki bitti yoksa yesericektm :)
Yanınada kuskus makarna yaptm
Birde supriz kekim var :):)
Eklicem pcye gecince telden yazıorum simdi :)
Bu arada aus ablam ve dger arkadaslarda hosgelmiş :):)
Ramazanda coşturalım buraları :):):)
kızlar meraba yaklaşık 2 aydır evlıyım. yemek yapmakla ılglı bır sıkıntım olmamasına rağmen evlendıkten sonra nerdeyse hergün aklım duruyo ne pişireyim diye. şuan da durup durup düşünüyorumbana pratik günlük bir yemek soylermısın yaaaaaa
inşallah cnm coşturalım tabi..:) hayırlısıyla ilk sahurumuza saatler kaldı...herkes neler yapıcak bakalım :) ben sigara böreği sarıcam birazdan, gözdem gelsene yardıma yaa sen alışıksın :) 3 kilo sardın ya, benimki bir paketcik eline bile yapışmaz
hepimizin ortak sıkıntısı bu canım...bu topiği takip et hepimiz pratikten yanayız zaten...çok şey öğrendik ve paylaştık burda...
sende katılabilirsin aramıza...
kızlar meraba yaklaşık 2 aydır evlıyım. yemek yapmakla ılglı bır sıkıntım olmamasına rağmen evlendıkten sonra nerdeyse hergün aklım duruyo ne pişireyim diye. şuan da durup durup düşünüyorumbana pratik günlük bir yemek soylermısın yaaaaaa
inşallah cnm coşturalım tabi..:) hayırlısıyla ilk sahurumuza saatler kaldı...herkes neler yapıcak bakalım :) ben sigara böreği sarıcam birazdan, gözdem gelsene yardıma yaa sen alışıksın :) 3 kilo sardın ya, benimki bir paketcik eline bile yapışmaz
hepimizin ortak sıkıntısı bu canım...bu topiği takip et hepimiz pratikten yanayız zaten...çok şey öğrendik ve paylaştık burda...
sende katılabilirsin aramıza...
Canım arkadaşım öncelikle evlilign hayrlı olsun :):)
Valla ne yapsam derdi herkeste var
Ben gece yatmadan planlıorm artk yarına ne yapsam diye
Zaten haftada 1 pazara çıkıp alacaklarımı alıyorum her hafta farklı bir sebze alıp arada degisiklik yapıyorum
Zaten acıkcası bildgm yemekler sayılı :)
Yavaş yavaş ilerletiyorum bende
Topigi takip et sende ramazan dolayısıyla senlenir inşallah burasıda :)
Herkese iyi sahurlar :):):)
hayırlı sahurlar tatlım cümlemize, 15 dakkaya kadar imsak olacak burda....börek yaptım bende tava böreğii :) eklerim resmini çok pratik bi börek..5 dakkada oldu bittiye geliyor ekleyince izah ederim :) yeni yedik çayımı içiyorum bi bakayım dedim kim var yok buralarda :) ufaktan müsade isteyim dişlerimi fırçalayıp abdestimi alıp namazımı kılıp yatıcam inşallah..sahura kadar uyumadım hiç, gözlerim baygın :)
nasipse yarın görüşürüz hayırlı ramazanlar :)
Gazelim bizde annemle uyumadk sahura kadar
Ben neysede annem bide işe gtti uyukluyodur bugun
2kilo kıymadan köfte yaptı canı çıktı bende yardm edeyim dedim istemedi boynu falan tutuldu hep
Şu tava böreginide ekle bakalım merak ettim :)
Ben dun gece ek birşey yapmadım
Kahvaltı hazrladım yumurta kırdım kek falanda vardı zaten yetti gitti çok şukur
İftarada süzme mercimek çorbası, patates mantısı, cacık yapıcam birde kuskus makarna var dunden
Kekimizde duruyor daha kocaman çok guzel olmuş eklicem onuda :):)
selam kizlar, dun pilav yapacagimi soylemistim ama yatti o is..kismetse bugune soyle bol vitaminli tavuklu, sehriyeli ,bezelyeli bulgur pilavi yapmak istiyorum
dun aksam barbunya pilakimi hazirladim dolaba koydum birde cacikla mercimek corbasi yapmayi dusunuyorum kismetse cok ozenicem bugun aksam yemegimize ilk iftarimiz ya o yuzden Allah agiz tadiyla yedirsin insaAllah
haa tatliyi sorarsaniz tatli yapmayacagim fazla en azindan hafta ici dusunmuyorum..belki arada sutlac filan olabilir...ama oyle serbetli tatlilar yapmayi dusunmuyorum...tatli ihtiyacimizi 1 kasik recelden, 1-2 hurmadan ya da 1-2 tane kuru erikten almayi planliyorum...malum gunduzleri su icemedigimizden kabizlik sorunu olacaksa eger kuru eriklede bu soruna cozum bulmus oluruz..
merhaba canım ,
patates mantısı nasıl oluyor tarifini verebilir misin
birde kekin rica edeceğim görüntleri tabikide:)
çok teşekkürler,
i
işten çıkp eve gittiğimde denemke istiyorum patates mantısını kısmetse.
Gazel yapmıştı canım 2sayfa arkada olması lazm yada 3 :):)
Patatesleri haslayp eziosun
icine maydanz yesil sogan kıyıyosun tuz ekliosun top top yapıosun yada yuvarlayp ortasını çukur yapıosun
Sarımsaklı yogurt yapıp ustune dökuosun sonrada tereyagı pul biber kızdırıp ustne dökuosun bu kadar :):)
Kekide eklicem pc ye gecince :)