- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
Benim bulgurla da pek aram yoktur.Yersem üç beş kaşık.Onun için benim için farketmiyor iyi kötü olduğu.Sen sevdiğin için anlıyorsun iyiyi kötüyü:)
resim eklemeyi yine unutmazsam bugünkü menüm şöyle
etli bamya
maalesef yine pirinç pilavı
yeşil mercimek çorbası
yaprak sarması istedi canım hamilelikten galiba onuda buzluktan çıkardım :) koydum ocağa
Selam kızlar, ay bi işe başladım giremez oldum buralara
Sabahlara kadar oturan ben, yemeği yiyip biraz tv izleyip uyku moduna geçiyor, uykumun gelmesini özlemişim
Bugün yemekte nohutlu sulu köfte ve pirinç pilavı var. Dün izinli olduğum için dünden yapmıştım tabi yarına Allah kerim
Bunlar bu akşam hazırladığım kuru biber ve lahana dolmam. Yarın akşam yiyecez
Eki Görüntüle 841625
İçinde
Bulgur pirinç
Kurusoğan
Domates ve biber selçası
Bol nane
Maydanoz ve taze soğan
Zeytinyağı var......
ay çok leziz görünüyor ya çok severim kuru dolmayı...lahana zaten vazgeçilmezim..çok canım çekti
Yok canım 1 yıldır çalışmıyordum yeni işe başladım.Bamyayı çoğu insan sevmez ama ben çok severim.Menü çok güzel.Ellerinize sağlık.
Selam pobol.:80:Seni zaten çalışıyor biliyordum.Yeni iş mi izinden dönüş mü?
Senin menün de çok güzel.Yanına bir de acı biber turşusu koy.
kızlarben de bir süredir giremiyorum iş-ev-çocuk derken vakit olmuyor bu sıralar yemek bile yapamadım dışarda yedik bu hafta hep ya da eşim yaptı yemekleri.
bugün evdeyim ama evde malzemem kalmadı ne yapsam bilemiyorum evde sadece biber patates domates soğan var ne pişirsem bilemiyorum
soğanı kavurup biraz salça ekle. küp küp doğradığın patateslerine rendelediğin domatesleri ekleyip pişir.
sımsıcacık bir kış yemeği olur. yanına da pilav turşu
cnm hrhalde yemeğe su katmıyoruz rende domates suyunu salacak değil mi
çok az koyabilirsin canım. hani mevsimin domatesleri çok sulu olmadığından .
yemek sulu yemek kıvamında olmalı. hani kaşığa yemeğin suyuda gelmeli
sağol canım ya bugn de yemek yapmasam olmayacaktı hayatımı kurtardın:)))
geçen haftaki operasyon sürecimden dolayı annemm yanımdaydı hep o yapmıştı yemeği sarmalar börekler vs... ama tükendiii bittti :)
bugun ufaktan bir şey yapmamm gerekliii ve işin garip yanı canımmm yeşil mercimek pişirmek istiyorrrrr,birde tavuk göğüs haşlayıp pilav yapam diyorummm:)herkese afiyet olsunnn