henüz tam karar vermiş değilim ama katılma isteği var içimde
bakalım artık, yarışmadan ziyade aksiyon maksatlı zaten niyetim
bir kaç çeşit tarif yapmak serbestse iki çeşit köfte düşünüyorum, ona bi emin olayım da...
Adracım canım benim , topiği yaşattığın için sağol varol
Bu aralar hiç bakmadım buralara yine sayfalar birikmiş
Akşam ilk işim ilgilenmek olacak .
bende mutfaktan biraz önce çıktım ;
[lıst]
[*]etli kuru fasulye
[*]pilav
[*]patlıcan turşusu
[*]çikolatalı parçalı supangle
[/lıst]
Eki Görüntüle 838067 Eki Görüntüle 838068 Eki Görüntüle 838069 Eki Görüntüle 838070
Bende mutfaktan biraz önce çıktım ;
Eki Görüntüle 838067 Eki Görüntüle 838068 Eki Görüntüle 838069 Eki Görüntüle 838070
- Etli Kuru Fasulye
- Pilav
- Patlıcan Turşusu
- Çikolatalı Parçalı Supangle
hepsi birbirinden güzel tam bu akşam saati acıktırdı beni iyice
ama benim siz gibi böle becerilerim yok banada öğretin birazcık kızlar bişeyler
arkadaşlar merhaba,
size bişey soracağım. önceleri bulgurumu annem köyden getirirdi ama bayadır gelemediği için getiremedide. ben bulguru marketten alıyorum ama hiç köy bulguru gibi değil. ne pişiyor nede lezzeti var. böyle lastikimsi birşey oluyor.
siz bulguru nerden ya da hangi marka alıyorsunuz?
arkadaşlar merhaba,
size bişey soracağım. önceleri bulgurumu annem köyden getirirdi ama bayadır gelemediği için getiremedide. ben bulguru marketten alıyorum ama hiç köy bulguru gibi değil. ne pişiyor nede lezzeti var. böyle lastikimsi birşey oluyor.
siz bulguru nerden ya da hangi marka alıyorsunuz?
Aus bu ne güzel bir sunum.Kurufasülyeyle pek aram yoktur ama nefis görünüyor.Supangle yapmışsın yine.Yanındaki cevizli sucuk mu?İkisi birden olmaz.Birini seçseydin bari. (Kıskanan tatlı canavarı. )
biminkini kullandım ama beğenmedim. beklentim yüksek galibaaa. memleketimin bulgurunu istiyoooom benHoşgeldin canım.Biz tarifleri yazıyoruz çoğu zaman.En basitinden başlayarak yap,yavaş yavaş zorları da öğrenirsin.Bir keresinde olmazsa,ikinci de mutlaka olur.
Biz Bim'den alıyoruz galiba.Güzel oluyor hatırladığım kadarıyla.Elindeki bitene kadar sebzeli yaparsan lezzeti biraz artar.
hımm. şuanda durununkini kullanıyorum ama taş değirmen olanından değil galiba. :44: eve gidince bir bakayımDuru nun taş değirmen bulguru var , köy bulguruna yakın tadı .Ben onu kullanıyorum , bir dene istersen .
Sağol canım , kuru fasulye sevilmez mi yahu ?
Yusuf paşa çok seviyor , yapmazsam marketteki danettelere dalıyor çocuk ne yapayım .
Canım o kral tatlısı diye bir şey , bol booooool kalorili. Pestil sarması kısaca yani.
biminkini kullandım ama beğenmedim. beklentim yüksek galibaaa. memleketimin bulgurunu istiyoooom ben