ayyy şu kremşantili kurabiyelere bayıldım...yapıcam valla acaip hoşuma gitti....
canım valla tadıda cok güzel olyo gercekten dene ben erkek arkadasıma yaptım begendiii
yaptım bileeeeeeçok basitmiş ya tam benlik beş dakkada yapıverdim..pişiyor şimdi
tarif için teşekkürler canım, bakalım tadı nasıl olacak, not vericem sana ona göre
hihicim yaptım kurabiyeleri gayet güzel oldu canım teşekkürler, ama tadı biraz az..kremşantinin şekeri yeterli değil sanki, yaklaşık yarım çaybardağı kadar pudra şekeri falan eklense daha leziz olur sanki...
aaaaaaaaaaaa ne cabuk yaptın kız hadi bakalım sonucu yaz tatlım
ben biraz pisboğazım canım görür görmez canım çekiverir,
buda çok kolay olunca beş dakkada yapıverdim, ama şekeri az geldi...
Tavuklu Tirit Yemegi
Eki Görüntüle 808702
Yas Yufkalari ortadan ikiye böldüm, rulu yaptim ve iki parmak kalinliginda seritler kestim tepsiye dizdim
sonra firinda fazla kurutmadan pisirdim
Tavugu sarimsakla, tuzla, karabiberle hasladim...
Yufkalar pisince üzerine tavuk suyunu dagittim ve tavugu ince ince ayirip yufkalarin üzerine dagittim
en son üzerine pul biberli, sarimsakli tereyagi kizartip döktüm.
enfes oldu
afiyet olsuncanım bide kahve rengi kremsantiyle dene bende deniycem
veeeeeeeeeeeee bende yaptımmm mis gibi mideme indirdim hemen paylaşmalıyım diyerekten geldim hemennn
Eki Görüntüle 809742
fırında tavuk şiş , harika bir tadı vardı :)
babam sürekli çok güzelmiş deyip durduyemeğini bitirdikten sonra ellerine sağlık dedi öyle mutlu oldım ki :)
saol gözdecim tarifin için
Bundan sonra evde hep pişecek olan yemeklerden arasına girdi
kesinlikle denemelisiniz.
afiyet olsun canım
bende yapmıyorum bayadır
canım çekti bak
Bu hafta yapayım bende
Ben yapıyorum muzlu pudingle, hatta favori kurabiyemdir çok leziz oluyor sahiden.Kızlar kurabiyeyi bir de muzlu pudingle deneyin.Muzlu kurabiye oluyor çok güzel.Tarifi aklımda değil şu an ama yine buradan almıştım galiba.
Ben Konya'da okudum ve en çok yemeklerini özlüyorum. Arabaşı çorbasına da bayılırımm! Ama hamursuz yiyorum ben çakma Konyalıslm kızlar epeydir resim paylaşmıyorum
akşama nasipse memleketimden bir lezzet paylaşıcam sizlere
arabaşı çorbası ve hamuru....bilmiyorum içinizde bilenler varmıdır ama bir yiyen bir daha unutamaz :)
zor bir yemektir, özellikle hamurunu yapması zordur, kıvam tutmazsa bütün hamur çöpe gidebilir...
genelde yaşlı teyzeler yapar konyada, çünkü onlar yapa yapa iyice gözleri ölçü olmuştur diyeçok sevdiğim için bende yapmasını öğrendim dört beş sene önce...annem bile yapamaz da bana yaptırırdı kıvamı tutturmak çok zor diye...tabi bende iyice öğrenip de tam kıvamı tutturana kadar epeyce hamur çöpe gitti zamanında
hep köye gittiğimde anneanneciğime yaptırırdım, vazgeçilmez gece yemeklerimizden biridir...kalablaıkla yenir...çoluk çocuk cümbür cemaat daha çok tadı çıkar
tavukla yapılıyor...buzluktan çıkardım inşallah gece paylaşıcam kızlar hepinizi öpüyorum..