- 3 Ağustos 2013
- 325
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azıcık geçmişte boğuldum canlarım , atladığım tarif , eline sağlık demediğim hatun , hmmmm bu ne yahu canım fena çekti demediğim kişi varsa şimdiden affola efendim
Yusuf için gidiyoruz canım , diğer olay şimdilik sana anlattığım gibi askıda kaldı arkadaşım .
Rahmetli annem ne çok yapardı gazelim yaaa , ellerine sağlık .
Yapasım geldi ama bir o kadar da üşenesim var
Teşekkür ederim güzel öğretmenim
Okulu çok sevdi , hele büşra öğretmenini neredeyse kıskanacağım o derece sevdi
İlk hafta bitti , son 2 gün iyice sınıfta durmaya alışmış , tuvalete gitmeye de başlamış , şimdi tek derdimiz şuan için yemek yemiyor okulda , 4-5 kaşık bulgur pilavını ilk kez cuma günü yemiş , belki ona da alışacak zamanla.
Tam teşekküllü kontroldeyim kuzum ben , hem ben öğretmenleri ile hem pedagoğu öğretmenleri ile iletişim içindeyiz
Ya bende dün yaptım gözdecim domates çorbası kremalı ama benimki pembe oldu yahu
Tadı çok güzeldi de , bildiğin pespembe , salça koymadım hiç ondan muhtemelen de .
Şu köfte borcamını alayım ben arkadaşım , boşları yollarım sonra
Ellerine sağlık , nefis olmuş görüntü.
Gazelin sarmalar topikte olay olmuş da ben ancak görmüşüm
Ahretim geldiğimde isterim haaa , ellerine sağlık .
Hıhhhh , gel bana ben sana yaparım diyorummm bana dinleyen kim
Ama tülüden sana kalır mı bilemem tabii , yemekten sonra da afonun memleketten topladığı çayları demler dedikodu yaparız
En kolayı pudingle tarif gözdeden gelmiş zaten canım .
Bende de çok var pötibör , daha fenası oğlum yüzünden hepsi açılmış durumda
Aminnnnnnnn.
Ben çevreme bakınıyorum sürekli , geçen özelden dedikodunu yaptık gazelle hatta
Şöyleee haaah bu tam gözdeye göre birini bulsaaaam alıp kaçıracağım senii
O zaman gelsin pekin ördekleri gitsin şatobiryanlar
Nihancım hoşgeldin canım .
Domatesli tarifi de gazel vermiş , herşeye geç kalmışım bu hafta :26:
Sıkıştığın zaman söyle sen kargo ile yemek gönderelim güzel öğretmenim , gazele söyleriz bir koli sarma yapıverir
Bana bak gzel hanımmmmmm , öyle ulu orta her yerde yok boyum şu kadar kilom bu kadar diye yazıp durmaaaa , valla atıyor tepemin tası haa
Biz burda tartıda 125. gr eksildiğimizi görünce nasıl sevineceğimizi şaşırıyoruz , sen manken formatında
Çok kilo aldım zaten , o kadar diyet yaptım 58 lere düştüm , offff offffff gırtlak durmuyor ki hiç mübarek .
Değil mi yaa tatlım ?
Hep mevsim değişikliğinden bunlar , daha yolun başındayım .Ne demiş cahit sıtkı , yaş 35 yolun başı
görünüm harika tarif isterizzzz
ah ausum ah sen gel ben sarmalar dolmalar yaparım sana...hatta sen iste portakal soslu pekin ördeği yapmazsam ne olayım
bu arada o kilomu ben utanarak yazıyorum ausum, gurur için değil hem valla hem billa
ince uzun kavak ağacı modundayım ben sen ne diyon ahretim
kimisi vermek ister kimisi almak...bende alamayanlardanım işte...zayıf olmak marifet mi ausum, kadın dediğin accık etli butlu olcak tabi :) tahta kurusu olmaktan iyidir inan
Ahhh ahhh içi seni dışı bizi yakar.Şimdi şöyle faydaları zararları diye yazmaya başlasam sayfalar yetmez.zayıf olmak marifet mi ausum, kadın dediğin accık etli butlu olcak tabi :) tahta kurusu olmaktan iyidir inan
Ellerine sağlık ... Aşk kokuyor muffinler
Aşkınız hep bu kekler gibi kabarsın
Ne romantik.Elinize sağlık.Çok güzel görünüyor.
Eki Görüntüle 797354
Kızlar anca girebildim kekim gayet leziz olmuştu fakat fazla kabarmadı benim keklerim çok kabarmaz zaten
Yalnız yağı biraz fazla gelmişti.
Bu kek fazla kabarmıyor zaten normal kekler gibi.Tadı yerindeyse sorun yok.Resimde rengi çok hoş çıkmış.Eline sağlık.Eki Görüntüle 797354
Kızlar anca girebildim kekim gayet leziz olmuştu fakat fazla kabarmadı benim keklerim çok kabarmaz zaten
Azıcık geçmişte boğuldum canlarım , atladığım tarif , eline sağlık demediğim hatun , hmmmm bu ne yahu canım fena çekti demediğim kişi varsa şimdiden affola efendim
Yusuf için gidiyoruz canım , diğer olay şimdilik sana anlattığım gibi askıda kaldı arkadaşım .
Rahmetli annem ne çok yapardı gazelim yaaa , ellerine sağlık .
Yapasım geldi ama bir o kadar da üşenesim var
Teşekkür ederim güzel öğretmenim
Okulu çok sevdi , hele büşra öğretmenini neredeyse kıskanacağım o derece sevdi
İlk hafta bitti , son 2 gün iyice sınıfta durmaya alışmış , tuvalete gitmeye de başlamış , şimdi tek derdimiz şuan için yemek yemiyor okulda , 4-5 kaşık bulgur pilavını ilk kez cuma günü yemiş , belki ona da alışacak zamanla.
Tam teşekküllü kontroldeyim kuzum ben , hem ben öğretmenleri ile hem pedagoğu öğretmenleri ile iletişim içindeyiz
Ya bende dün yaptım gözdecim domates çorbası kremalı ama benimki pembe oldu yahu
Tadı çok güzeldi de , bildiğin pespembe , salça koymadım hiç ondan muhtemelen de .
Şu köfte borcamını alayım ben arkadaşım , boşları yollarım sonra
Ellerine sağlık , nefis olmuş görüntü.
Gazelin sarmalar topikte olay olmuş da ben ancak görmüşüm
Ahretim geldiğimde isterim haaa , ellerine sağlık .
Hıhhhh , gel bana ben sana yaparım diyorummm bana dinleyen kim
Ama tülüden sana kalır mı bilemem tabii , yemekten sonra da afonun memleketten topladığı çayları demler dedikodu yaparız
En kolayı pudingle tarif gözdeden gelmiş zaten canım .
Bende de çok var pötibör , daha fenası oğlum yüzünden hepsi açılmış durumda
Aminnnnnnnn.
Ben çevreme bakınıyorum sürekli , geçen özelden dedikodunu yaptık gazelle hatta
Şöyleee haaah bu tam gözdeye göre birini bulsaaaam alıp kaçıracağım senii
O zaman gelsin pekin ördekleri gitsin şatobiryanlar
Nihancım hoşgeldin canım .
Domatesli tarifi de gazel vermiş , herşeye geç kalmışım bu hafta :26:
Sıkıştığın zaman söyle sen kargo ile yemek gönderelim güzel öğretmenim , gazele söyleriz bir koli sarma yapıverir
Bana bak gzel hanımmmmmm , öyle ulu orta her yerde yok boyum şu kadar kilom bu kadar diye yazıp durmaaaa , valla atıyor tepemin tası haa
Biz burda tartıda 125. gr eksildiğimizi görünce nasıl sevineceğimizi şaşırıyoruz , sen manken formatında
Çok kilo aldım zaten , o kadar diyet yaptım 58 lere düştüm , offff offffff gırtlak durmuyor ki hiç mübarek .
Değil mi yaa tatlım ?
Hep mevsim değişikliğinden bunlar , daha yolun başındayım .Ne demiş cahit sıtkı , yaş 35 yolun başı
Aç kalsın da bak yemek seçebiliyor mu:)Sevmediği sebzeyi değişik versiyonlarla yap koy önüne.Tadı yerindeyse hiç anlamaz ne yediğini.Teşekkür ederim canım.Daha neler yaparımda benim aşkım çok yemek seçiyor napıcam bilmem evlenince :)
Ellerine sağlık pobolcum , gayet güzel gözüküyor , peynirinde yağlı ise belki o yüzdendir .
Bu kek fazla kabarmıyor zaten normal kekler gibi.Tadı yerindeyse sorun yok.Resimde rengi çok hoş çıkmış.Eline sağlık.
Aç kalsın da bak yemek seçebiliyor mu:)Sevmediği sebzeyi değişik versiyonlarla yap koy önüne.Tadı yerindeyse hiç anlamaz ne yediğini.
Eki Görüntüle 797354
benimde kekim şimdi pişti. yemeğe başlamadan resmini koyayım dedim.:))
selam herkese