- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
afiyetttt bal şeker olaaa :) acı acııı ama o kokusu bile sofradakilerin iştahını açmakta yapda gör :)valla daha tarifi okurken ağzım sulandı desem yalan olmaz
çok güzel bi tarif ellerine sağlık...yapması benden inşallah mideye indirmeside eşimden olucak:18:benim acıyla aram çok kötü de
öylemiii hadi bakalım samimi olanlar el kaldırsın bakalım
hmmmmm dehşetüllll afa duruyor ellerine sağlık bacımmmevet hanımlar bulucandan ilk resim buyrun ocaktan indi sıcak sıcak
kemik suyuna terbiyeli şehriye çorbam aha buda resmisi
pırasa hariç harikaaa :) pırasa yememde pekkk.. yinede eşimle evlenince pırasayı çiğden tüketmeyi öğrendim onlardannnbugünkü menüm çok saçma olmuştu....çorba,kıymalı pırasa(memleketten geldi körpecik),patates kavurması,turşu..
pazar günü yolculuk var yarın da misafirim var yarınki menüm :
mercimek çorbası ,sulu köfte ,tavuklu pirinç pilavı,bol yeşillikli salata ,yoğurt..inşallah yolculuk hazırlığı ve misafir hazırlığından vakit bulabilirsem onlarıda çeker eklerim..
Gazel canımın içi , yoksa sen prison break bitti de , finalin etkisinden mi kurtulamadın ahretiiim
doğru bak prison breakaa o kadar daldıysa gazel bacııı ben birde dexter önerdiydimmm tühhhh ondaaa kendine gelemessss hiç....
şaka maka allah dertleri hafifleteee alıp götüre erkenciktenn derdi tasayı