- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
amaninnnnn banaaa bir sitem bir sitemmmm.... yahuu aussss bacımmm teklifini kabul ettim gittti hamdi beye demene ne gerekkk ayrıcaa:) seni uı yapan sitee beni 1 ay yasakladı adetaaa mahmusshanelere attılar beniHaklısın kankam ya , 3 sene yalnız yaşadım .Makarna yapıp yemekten , pizza sipariş etmekten içim dışıma çıkmıştı.
Kalabalıklaş artık diye temennide bulunacağım bundan sonra senin için
Olmuştu bee aslıcım , altı kıtır , içi yumuşacık
Bir de o lezzete 5 dk .da ulaşmak en güzeliydi.
Gazelimcim , mozarella pizzada en çok kullanılan peynir zaten , denemeni tavsiye ederim .Bugüne kadar yediğin pizzalarda muhtemelen mozarellalıdır zaten.
Sosise gelinceeee .... Bende şimdi netten bakacağım , belki bir daha yemem .Bizim evde benim dışımda kimse yemez zaten .
Yusuf ağzına sürmez , pizzadan ayıklatır , eşim de kırk yılda bir .
Olan bana oluyor desene
Burak paşa nasıl oldu bugün arkadaşım ?
Sen benden teklifler mi bekliyordun şekerim
Yahu sen zaten benim listemdeydin bi zamanlar sanki , sonra ben UI oldum o ara site listemi sıfırlamış .Ama geri gelince temiz sayfa aç aus mesajı vermek istediler heralde
Velhasıl sonrada sen yoktun bacım , ama ben sana azıcık küsüm sanki . Pegasusun lahmacunlara , keklere bi dolu iltifat , aus bacı artık kurumaya yüz tutmuş yufkalardan pizza yapsın uyduruk , ona bi eline sağlık bile yok Ayrıca gözümden kaçmadı , ramazan soframada gidip oy kullanmayı bırak , bir bakıp eline koluna sağlık bile demedin
Hıhhh geri mi alsam arkadaşlık teklifimi ne
Hadi yazmışken şöbiyetide yazayım , muhallebi koymasan olmaz , yani olur da çakma şöbiyet olmaz , şerbetli milföy olur .
Cevizde illa koyacam diyorsan koy bari
gel gelellimmmm pegasusunnn lahmaacununaaaaa tabiki emeklerineze sağlık ama bir doğulu olarak lahmacunu pizzzayaaaa essssssss geçerimmm ellerine sağlık pegasussss
amaaa bakkk şu ramazannn mönüsündeee ciddden bugun gördüğüm msjın ile haberdar oldum öyle pek sitede kurdu değilim ki bulam sizleriiii o da benim bilgisayar cahillliğimmm zaten azcık iyi bilsemmm buraya her pişirdiğimin resmini çekyommmmmmmmm yapardımmm feci sunumlar amaaa çok laf az iş yapıyommm burdaaa üzgünümmmm ÖZÜR DİLERİMMM AUSSS BACIMMM:) şöbiyetide bilare deneyecemmmm pek aram yok şerbetlileri bizim adam yer ... zaten yiye yiyedede 90kgm oldu ben hafif tatlılar sütlü pastalı kremalıı gibiii meselaaa senin rulokat pastann olaydıda yiyeydikkk vessselammm....
ama şu sıralar turşularaaa topickle beraber aşşş ermekteyim yoksa yoksaa toplucaaa ye ekşiyi çıkar ayşeyiii modundamıyızzz :) nee... şuuu kış haızrlıkları biteydiii :) yapıyoz kendimizce bişilerr... hmmmm senle yazışınca hiççç susasım da gelmiyorrr haa ausss :)
bu aradaaa benden sana 2 oy geldi çaktırmaaaaaaa :)