Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız...
2 gündür hastenede yatıyoruz....oğlum bronşit oldu yine...
bugün sabah taburcu olduk şükür...birsürü iğne verdi doktor...yavrum 2 gündür delinmedik yeri kalmadı
serumlar iğneler....allahım yardımcımız olsun...kimseyi düşürmesin hastane köşelerine...minicik yavrum kolları bacakları morardı iğneden...dualarınızı eksik etmeyin nolur
Bana Aslı diyebilirsiniz.Aslı benim adım:)
Gözde seni alanın yemekle işi olmasa da evlendikten sonra kesin kilo alacak garanti veriyorum.Böyle güzel lezzetlere kim hayır diyebilir.Seramik tavalar iyi güzel de sanki çok narin gibi geliyor bana.İçi beyaz ya çabuk bozuluyor gibi.Teflon iyi oluyor ya:)
slm kızlar nasılsınız...
2 gündür hastenede yatıyoruz....oğlum bronşit oldu yine...
bugün sabah taburcu olduk şükür...birsürü iğne verdi doktor...yavrum 2 gündür delinmedik yeri kalmadı
serumlar iğneler....allahım yardımcımız olsun...kimseyi düşürmesin hastane köşelerine...minicik yavrum kolları bacakları morardı iğneden...dualarınızı eksik etmeyin nolur
Çok geçmiş olsun GazelÇocuklar hasta ola ola büyüyor.Bronşiti vardı tekrarladı galiba.Üzme kendini çok çabuk iyileşir inşallah.
Gazelcim ya çok geçmiş olsun çok uzuldum
inşallah hemencecik toparlanır yavrun kıyamam ya dualarım sizinle
Okudum hepsini ama alıntı yapmayı unutmuşum.
Gazelim , çok çok geçmiş olsun .Rabbim şifalar versin .Bir arkadaşımın kızı bebekken bronşit olmuştu , şimdi 5 yaşında bildiğim kadarı ile artık nüksetmiyor , aradım ama ulaşamadım , ona sorunca sana detaylı yazarım canım neler yapmış bu konuda diye.
Sende sıkma canını , Allahım evlatlarımızla sınamasın deriz hep çok zor onların hastalığı.
AAslıcım elinize sağlık , börekler nefis olmuş , görünce dolapta kalan iki yufkamla gözleme yapayım dedim hemen .
Şekercik canım sana da kolay gelsin . Evi toplamak zor olan kısım , gidince yerleşmek keyifli , gerçi sende 11 olmuş artık
Pegasus canıım benim o ne güzel bir lahmacun öyle yahuuu Almanya da bu işe yönelin siz , sektörde bir numara olursun
Atladığım varsa affola , başım ağrıyor çok , bu sıcakta yusuf yüzünden parklardaydık , en son dayanamadım marketten 1 litre limonata aldım soğuk soğuk , o oynadı ben diktim şişeyi
Gidip bir de yemek yarışmasına bakayım hele , sonra da az yatayım .
sağol canım allah razı olsun...inşallah tekrar olmaz
çok sağol tatlım...allah razı olsun.
çok sağol ahretim inşallah arkadaşınla görünce bana da anlat nolur belki bi faydası olur tavsiyelerinin...
bugün sabah bir iğne vurulmuştu, az önce gidip geldik polikliniğe bi tane daha vuruldu...yavrum artık bacağının üzerine basamıyor yaa
kliniğin tam karşısında park var, gel annecim biraz oynayalım salıncağa binelim dedim vurulduktan sonra...
istemiyorum gidelim burdan hadi anne diye ağladı nasıl içim parçalandı yavrum oysa park en sevdiği şeydir, hiç durmazdı park görünce...çok canı yanıyor heralde...
Kıyamam gazelim yaa , off yavrum benim .
Konuşur konuşmaz yazarım sana gazelim .Burada bir arkadaşta da vardı , özelden sordum şimdi cevap gelirse onu da yazarım .
Biraz önce netten baktım biraz ,ibrahim saraçoğlunun çocuklarda bronşit için keçiboynuzu kürü varmış , bir bak istersen canım .
Ya bu arada zamanı değil şimdi ama senin birde uçuk sorunun vardı ya , kk dan candannn ablam var , o okumuş aklında kalmış , dün telde konuşurken benle , ya senin güzel bağlı bir arkadaşın vardı dedi , uçukla ilgili elinde bir krem varmış , istersen bi şekilde ulaştıralım sana canım .
uçuk için tekrar doktora gittim canım, babam bulmuş bi doktor, gittik, öyle krem yazıp yollayacaksanız hiç yazmayın çünkü kremleri hep denedim dedim... uzun uzun anlattım.. ne kadar sıklıkta uçukladığımı falan, karaciğerde uçuk virüsü bulunuyorsa kremler pek işe yaramaz zaten dedi, ilaç verdi onu kullanıyorum canım...ayrıyeten iki tane krem verdi, biri krem diğeri jel...onları sürüyorum bi yandan...uçuğum geçti sayılır kabuğu kaldı birazcık..ama ilacı bitirene kadar kullanacakmışım ciğerlerden temizlenmesi için... çok teşekkür ederim canan hanıma canım senin topikte görüyordum ismini çok iyi bi bayan gerçekten allah razı olsun...teşekkürümü ilet, ilaç kullandığım için başka krem süremem şu anda, ama düşündüğü için çok çok teşekkür ederim..
bu arada anneannem vefat etti dün ahretim gidemedim cenazeye memlekete...hastanedeydik...
akciğer kanseriydi 3 aydır tedavi görüyordu artık vücut yenik düşmüş...rabbim kurtardı...
bu sıralar sağlık sıkıntıları cenazemiz derken baya kötüyüz...rabbim selamete erdirsin inşallah, daha beteriyle imtihan etmesin...
Mekanı cennet olsun , Rabbim huzur içinde kabir nasip etsin .
Arkadaşla konuştum gazelim şimdi , onlarda hep nebul cihazı kullanmış .
Bir de bire bir ölçüde bal ve sirke içirmiş .Ve meyan kökü. Mucize gibiymiş ahretim .Ben baktım şimdi 2-3 yaşında çocuklarınızı meyan kökü tadına alıştırın diyor doktorlar.
İletirim candann ablaya canım .
Mrb kızlar bende sessiz takipçilerinizdenim bu gün yazmak nasip oldu çok güzel şeyler paylaşıyosunuz hepinizin ellerine saglık
Bende bugün karışık dolma yaptım biraz aceleye geldi resim çekmem ama kusura bakmayın artıkEki Görüntüle 778669
sağol canım allah razı olsun...bizlere ömür versin rabbim hayırlısıyla...
bal ve sirkeyi suya şerbet mi yapmış canım? onu anlamadım :26:
yoksa kaşıkla yedirmişmi??
Bunlar da bugün yaptığım kakaolu ıslak kurabiyelerim.
Eki Görüntüle 778751 [/QUOTE
çok güzel görünüyorlar
Bunlar da bugün yaptığım kakaolu ıslak kurabiyelerim.
Eki Görüntüle 778751 [/QUOTE
çok güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim. Nette dolaşırken öyle gördüm bugün tarifi bir deneyeyim dedim.
Iyi aksamlar arkadaslar.
Gazelcigim cok gecmisolsun.Insallah en kisa sürede iyilesir yavrun
Aslicigim börekler harika,ellerine saglik.
Auscugum bende diyorumda,adam yanasmiyor lahmacun isine
Bu aksam kuru fasulye ve pilav vardi masada.Cok acikmistik,alisveristen gelmistik ve foto cekmeden yedik
Yarin fransaya gidiyoruz 1 hafta kairiz heralde.Hani olurda bi pegasus vardi,niye gelmiyor demeyin
Tekrar iyi aksamlar
Yok yok sen ikna et bir şekilde , pegasus lahmacun salonu
Hmmm , Fransa demek , hiç kıskanmadım bile ki
Keyifli tatiller arkadaşım , bol bol foto çek , gelince yediğin içtiğin senin olsun der onlara bakarız
Ama ama ama ben bunları yerim kiiii
Bu hep benim yapmak istediğim ama ertelediğim kurabiye sanırım .
Tarif yazabilirsen çok sevinirim arkadaşım .