şu bamya yemiyenlere gıcık oluyorum beeeee.. yenmezmii.... ben pırasa hariç herşeyi severek yerim:)
en güzelini sen yapmışsın boşver
gerçi bazen anneme bakıpta çok özeniyorum ben
19unda beni doğurmuş
şimdi abla kardeş sanıyor herkes
kadın benden genç mübarek
kırmızı biberleri közleyip koyuyorum gökçecim
sarımsaklı yoğurtlu salatasını yapıyorum çok güzel oluyor
biz bamya yemiyoruz
daha doğrusu benim yüzümden yemiyorlar
yemediğim şeyi yapmam kardeşimmm
bazelyede geçti dediğin gibi
şimdi ben barbunyalara göz diktim
daha yeni koydum
hemen çıkarıp yapasım var
aus kaç dakidadır foto makinesinden kes yapıştır ebat ayarla yapıyorum oldumu acabaa
aus kaç dakidadır foto makinesinden kes yapıştır ebat ayarla yapıyorum oldumu acabaa
yahuuuu bacım resimleri becerebilsemmm daha iyi olurduuu dur yazammm nasıl yaptığmı yıkadım süzdüm davul fırında birgüzel közledim ... çıkarıp poşete attım ağzını kapadımm kabuğnu soyması kolay olsun diye... bu sırada sarımsakları soydummm 2 dişi ezdim üzerine şeker kattım sirke kattım azcık,suda kattım çırptım sos yaptım ve zeytin yağı döktüm bu karışıma ara ara ilk kavanoza sarımsağı atıp soyulmuş biberleri doğradım(kahvaltıda yemesi kolay olsun diye) üzerine o yaptığım karışım sosundan döktüm doğramaaya devam ettim yeryer sarımsak koydum sosladım ve kapağa gelene dek doldurdum ve zeytin yağı döküp kapağı kapadım ters çevirdim. yarına dek öyle durucak :) bukadarcık
vur dedik öldürmüşsün gökçeeeeeeeeeeeee
pire kadar olmuşlar hakkaten
ama kırmızı kırmızı ye beni diyorlar
çok seviyorum ya acayip canım çekti
sen kavanoza koymuşsun
nasıl yaptın ee anlat bari
ben öyle yapmadım hiç
öğreneyim bakayım
:) gözlüklerni sevsinlerrr ne edimm ne yaptıysam kabul etmediii burası boyutunuuu...
Yakın gözlüklerimi aldım da geldim bacımmmm :82:
Olmuş olmuş , iki üç kavanoz yolla bakimm aus ablana
Merhaba,
Bu ne oluyor şimdi biber salçası falan mı?
Bende öyle bişiler yapmak istiyorum bu sene..
aslında biberin ezilmişinden biber salçasıda yapacammm ama bilendirım bozuldu yenisini alam öyleee amaMerhaba,
Bu ne oluyor şimdi biber salçası falan mı?
Bende öyle bişiler yapmak istiyorum bu sene..
:) gözlüklerni sevsinlerrr ne edimm ne yaptıysam kabul etmediii burası boyutunuuu...
bak yaaa 2-3 kavanoz da istermişşşşş vayyy beee:)
canınnn sağolsunnnnsen şu rulukatt pastandan sonra bu da neymiş diyorum... şaka maka bugunnn canım tatlı yapmak istiyor amaaa daha annemin yaptığı baklavalar duryor dolapda:)
şu yalancı şöbiyeteeee (milföylü) ona kafayı taktımdaaa
Yapabiliyorsan vaktin olursa yani yap mutlaka arkadaşım , bu tarz şeyler sıkışınca hayat kurtarıyor.
Şimdi 1 aya kadar bamya , fasulye konserveliyeceğim bende , misss gibi. Dondurucuda falanda durmasına gerek yok , bildiğin konserve aç pişir.
aslında biberin ezilmişinden biber salçasıda yapacammm ama bilendirım bozuldu yenisini alam öyleee ama
bu közlenmiş biber... bacım :)görememekte haklısınnnn ne ettiysem boyutu beceremedimmm
milföyyyüde yaparsın sen un su :) aç aç aç katla aç olur:)Bende taktım onu kafama , milföy yok evde yoksa yapıverdiydim
Yahu bende bi evde tatlı nasıl günlerce kalabiliyor anlamıyorum hiç . Gider gelir mutfağa içine girerim o baklava tepsisinin ben , 3 er 5 er
ben dolaba koyyum sen kadar maarifetli değilim kavanozzzu beceremem kokar patlar falannn.... ama bende menemenlik yapacam bu yıl hoş onuda difrizz normunu teyzemm hatunundan aldım tarifini amaaa difrizeee yer kaplatmak istemiyorumm zaten evde 2 kişiyizz çoluğum yok çocuğum yok ama işte 5 kişilk aile gibi yiyinceeee :) yapacamm mecccccccccbuuuurrrr...Yapabiliyorsan vaktin olursa yani yap mutlaka arkadaşım , bu tarz şeyler sıkışınca hayat kurtarıyor.
Şimdi 1 aya kadar bamya , fasulye konserveliyeceğim bende , misss gibi. Dondurucuda falanda durmasına gerek yok , bildiğin konserve aç pişir.
Öğretin bana kızlar hiçbir halt bilmiyorum...Odun geldim odun gidiyorum
Oyy kıyamam ben arkadaşıma , var ya herşey başlayana kadar zor .
Bak ben bu yazdan kışa hazırlıkları eylül gibi yapıyorum , koydukça buraya tarifleri açık açık yazarım .
Bende bilmezdim böyle şeyleri , eşimin annesi yapardı , ondan gördükçe bende başladım .
Gelin - kaynana rekabeti ne de olsa
yahuuuu bacım resimleri becerebilsemmm daha iyi olurduuu dur yazammm nasıl yaptığmı yıkadım süzdüm davul fırında birgüzel közledim ... çıkarıp poşete attım ağzını kapadımm kabuğnu soyması kolay olsun diye... bu sırada sarımsakları soydummm 2 dişi ezdim üzerine şeker kattım sirke kattım azcık,suda kattım çırptım sos yaptım ve zeytin yağı döktüm bu karışıma ara ara ilk kavanoza sarımsağı atıp soyulmuş biberleri doğradım(kahvaltıda yemesi kolay olsun diye) üzerine o yaptığım karışım sosundan döktüm doğramaaya devam ettim yeryer sarımsak koydum sosladım ve kapağa gelene dek doldurdum ve zeytin yağı döküp kapağı kapadım ters çevirdim. yarına dek öyle durucak :) bukadarcık
Kıslar çıkıyorum şimdi..Mesaim bitmek üzere ....Biri sizi gözetliyor unutmayın....
bizim kaynanaaa nanayyyyy :) günahını vermezzz:) hoş bu yaptıklarımıda bilmezzz ona ver hamur yapsın bazlama gözleme gerisi fıssss... hatta evliliğmin ilk ramazanınde eşim ben gece gözleme yerim domatesli patlıcanlı patatesli peynirli bendee hımmm dedim 2 kez annnesinde yedim çaktırmadan aldım tarifi
Oyy kıyamam ben arkadaşıma , var ya herşey başlayana kadar zor .
Bak ben bu yazdan kışa hazırlıkları eylül gibi yapıyorum , koydukça buraya tarifleri açık açık yazarım .
Bende bilmezdim böyle şeyleri , eşimin annesi yapardı , ondan gördükçe bende başladım .
Gelin - kaynana rekabeti ne de olsa
minikask bacımmmm hoşgeldin yahuuu 8 yııllık bir evliliği olan sennn kesin yapıyorsundur bişelerrrr de mütevazisinnn hadi hadiii :) yakışmazmı tencere tava kaşık sanaaaiyi bari takip ediyim bende burayı..Çünkü yapmak istiyorum ama güvenemiyorum kendime..Böyle var yaa tencere kaşık bir insanın eline bu kadar mı yakışmaz ayyy bir görsen....Nasıl iğreti duruyor herşey elimde..Heves var ama kabiliyet yok işte