müstakbel komşularımın bunaltan samimiyeti

Bence işi nişanlına bırakmadan kendiniz halledin. Güleryüzlü olmak ayrı sınır koymak ayrı. Bir şey diyememek sizi hep böyle bunaltir nişanlın ile zamanla aranızda sorun olur.

cnm bende de böylesi vardı. taşındım aynı durumlara devam etti. en som tahammül edemeyeceğim bir laf soktu (bu arada tüm apartmana benle ilgili ne var ne yok canlı yayın yapıyordu) bende karşılığını biraz daha sert verdim çok şükür küstü şu an inanılmaz rahatım başka türlü anlamıyor bunlar. evde işin olduğunda inşaat vs kapını mutlaka kapat, kapıyı çaldığında da açma bi kaç sefer umarım anlar. ha birde uyarırsan daha ballı olur.

haziran 12 Allah izin verirse çok teşekkür ederim

Bizim apartmandakilerde insandan kaçıyorlar yeni evliyim onca eşya çıktı boya badana biri demedi bir bardak suya ihtiyacınız var mı.Evlendim 1 ay sonra karşı komşumu balkonunda gördüm neredeyse düğün çiçeğimi verecektim konuşmak için.Bilemedim ki şimdi ne desem sizinki fazla arsız gibi çok yüz vermeyin sonra vallaha ayak yolu yapar sizin evi

ya bide beş kuruşluk faydası yok bi çay bi çorba yap daa ev taşıyoruz dimi. yok. anca teftişe geliyo hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…