- 26 Mart 2015
- 368
- 347
-
- Konu Sahibi leblebitozu_88
Mesafenizi koyun araya soğuk davranın yoksa böyleleri vakitli vakitsiz çat diye gelmeye kalkarlar siz de boşuna stres olursunuz. Yeni evli hali her an düzenli tertipli bekleyemeyeceğiniz anlar olacak, nişanlınız da haklı. Benim eşim de ben de hiç sevmeyiz böyle şeyleri, kayınvalidem de aksine komşu da komşu ölecek o derece çok sever millete gelip gitmeyi kendine gelinmesini felan, evlendiğimizde evimiz daha önceden alınmıştı, karşı komşumla arkadaş gibi olmuşlar temizliğe gidip geldikçe felan çat diye gelirdi o da, ben mesafeyi koydum, eşim de vardiyalı çalışıyordu gelemedi, oradan taşındık ama kayınvalidem evlendiğimizden beri bunun mevzusunu yapar ben olsam duramazdım komşusuz başına bişey gelse napıcaksın yok illaki birbirinize girin çıkın felan diye... Misafir sevmiyor değilim aksine çok severim ama haberli gelenini severim. Çat diye ben sana kahve içmeye geldimlerden hiç hoşlanmam. Geçen sene hamileydim evime yemek yapamıyorum kusmaktan, kayınvalidem niye birbirinize gidip gelmiyorsunuz diyorKapı komşu da olsa mesafeli olacak arkadaş evlenmeden önce bi komşumuz vardı küçük kuzenim de okul arkadaşının annesiydi sabah kahvaltıda gelir akşama kadar otururdu, insaf yaa bu insanın da bir işi mi var müsait mi değil bi yere mi gidecek belki epilasyon yapacam tövbe tövbe... Ayh ne şişmiş içim bu komşu mevzuundan yaa rahatladım vallahi
Aynı senin gibiydim, kesinlikle koy mesafeni böyle şeyleri kafaya takan birisisin çok zorluk çekersin evdeyken stres stres evinden soğuma aman... Eşin vardiyalı çalışsa çok kolay olurdu aslında gece vardiyasında gündüz uyuduğu için kocası uyuyordur deyip kimse gelemezdiÇalışıyorum gelemezler diye bile sevinemiyorum ya akşam oturmasına gelirlerse diye :) Ne zor işlermiş ,Yarabbi :)
Yolunu yapmış abla ufaktan. Geldiginde musait değilim diyip, iyi günler dileyip kapatın kapıyi.Komşu sonuçta aynı binada yüzyüze bakıcaz, benden kırılsınlar istemiyorum. Ama davetsiz de hiç hoş değil, evime sevinirken aklıma geliyo " acaba akşamları gelirler mi, acaba kızını gönderir mi?" içim kararıyo
Bir de ilk gelişinde şey dedi " senden öncekiyle de çok iyiydik birbirimizden çıkmazdık", Annem de "onlar ikiside çalışıyo "demişti. Şimdi anlıyorum bu konuşmanın ne anlama geldiğini
benim komşularda vi o kadar gailesiz :) evliliğimde 2 yıl bitmek üzere daha geçen haftalarda bi komşu çaldı zilimi çaya geleçeğim diye :) :) ben nasıl mutlu nasıl mutlu oldum :) düşünsene 2 sene geçmiş hayırlı olsuna geliyor :) hamileliğimden konu açıldı " çok erkencisin maşallah biraz acele etmişsin sanki çocukta dedi :) " abla 2 yıl oldu ben evleneli dedim kadın o kadar kopukki apartmandan benim daha 1 senemin dolmadığını düşünüyormuş :)
Kendimi tek sanıyordum ofis yaa.off en sevmediğim insan tipi, o yüzden hiç sevmem komşuluğu
Kendimi tek sanıyordum ofis yaa.
Yıktın dünyamı. Hiç sevmiyorum komşuluk falan.
sen komsuna fazla yuz vermissin. sizin simdi en guzel zamanlariniz bence annenle konus uyarsin kadini bir de zili calarsa kapiyi acma.
bu kadin yuzunden nisanlinla cok gavga edersiniz. gerekirse annen sert bir dille uyarsin sen uzulcegine baskalari uzulsun. insanlar yuzsuz olmus artik bende senin gibiydim cok iyi niyetliydim. ama baktim benim iyi niyetimi kullaniyorlar. bakkaldan bana ekmek marketten sunu aliver(bunlar son zaman cok sik olmaya basladi) bana bir de annen niye geliyo diyolar. kaynanalik yapmaya kalkan var. elimi ayagimi cektim.