müstakbel komşularımın bunaltan samimiyeti

Bence işi nişanlına bırakmadan kendiniz halledin. Güleryüzlü olmak ayrı sınır koymak ayrı. Bir şey diyememek sizi hep böyle bunaltir nişanlın ile zamanla aranızda sorun olur.

Merhabalar, ilk kez konu açıyorum umarım bana fikirlerinizle yol gösterirsiniz hanımlar.

Haziranda evleneceğim ve evi hazırlıyoruz. Fakat karşı komşu olacağımız bayan biraz rahat, kapıyı ne zaman açık görse eve dalıyor, kızları da aynı şekilde. temizlik yapılırken, boya yapılırken, eşyalar gelirken vs. ben insanlara çok güleryüz gösteririm ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok rahatsızım bu durumdan.

Örneğin badana yapılırken nişanlım ve usta varmış evde arka odada bişi konuşuyorlarmış ustayla, sonra mutfaktan sesler geldiğini farketmiş gidip bakmış bizim komşu almış ablasını evi gezdiriyor. çok sinirlenmiş birşey diyememiş. Eşyalar gelirken 9 yaşındaki kızı sürekli evin içinde gezindi durdu "evine git kızım işimiz var" diyemedim annesi de çağırmadı ama içim taş oldu o çocuk etrafı karıştırdıkça.

Dün yıl dönümümüzdü buluşmayacaktık. nişanlım bana sürpriz için "eve bi git eşyaların bişeyi eksikmiş" gibi bişi uydurdu. ben de akşamda eve geldim onun evde olduğunu bilmeden. Komşunun kızı sokakta oynuyodu beni görünce ben de size gelcem dedi. Bende ablacım işim var sonra gelirsin dedim. 15 dk sonra kapıya geldi tekrar. Nişanlım da açtı "leblebitozu yok " dedi o da gitti hem çok üzüldüm hem de rahatsız oldum.

Nişanlım da sevmiyor böyle şeyleri hem de o benim gibi değil sert mizaclı, sonradan bana söyleniyo sen alıştırıyosun ben böyle şey istemiyorum evimde diye. Napsam nerelere gitsem bilemedim

cnm bende de böylesi vardı. taşındım aynı durumlara devam etti. en som tahammül edemeyeceğim bir laf soktu (bu arada tüm apartmana benle ilgili ne var ne yok canlı yayın yapıyordu) bende karşılığını biraz daha sert verdim çok şükür küstü şu an inanılmaz rahatım başka türlü anlamıyor bunlar. evde işin olduğunda inşaat vs kapını mutlaka kapat, kapıyı çaldığında da açma bi kaç sefer umarım anlar. ha birde uyarırsan daha ballı olur.

Bence en guzel taktik: abla musaitmisin, cat kapi gelmek yakisik almaz. abla sana gelmek istiyorum ama sen yorgun olursun cocuklardan, seni en iyi ben anliyorum. Ben butun gun calisyorum eve gelince aksam olunca cok zorlaniyorum misafir agirlamaya. Insan yerinden kalkamiyor felan diye.

Yok anlamadiysa esin acsin kapini, bi suratsiz baksin iki suratsiz baksin tm dir is.

Bu arada mutluluklar dilerim simdiden:KK19: dugun ne zmn??

haziran 12 Allah izin verirse çok teşekkür ederim :KK19:

Bizim apartmandakilerde insandan kaçıyorlar yeni evliyim onca eşya çıktı boya badana biri demedi bir bardak suya ihtiyacınız var mı.Evlendim 1 ay sonra karşı komşumu balkonunda gördüm neredeyse düğün çiçeğimi verecektim konuşmak için.Bilemedim ki şimdi ne desem sizinki fazla arsız gibi çok yüz vermeyin sonra vallaha ayak yolu yapar sizin evi:-)

Bizim apartmandakilerde insandan kaçıyorlar yeni evliyim onca eşya çıktı boya badana biri demedi bir bardak suya ihtiyacınız var mı.Evlendim 1 ay sonra karşı komşumu balkonunda gördüm neredeyse düğün çiçeğimi verecektim konuşmak için.Bilemedim ki şimdi ne desem sizinki fazla arsız gibi çok yüz vermeyin sonra vallaha ayak yolu yapar sizin evi:-)

ya bide beş kuruşluk faydası yok bi çay bi çorba yap daa ev taşıyoruz dimi. yok. anca teftişe geliyo hatun:KK34:

cnm bende de böylesi vardı. taşındım aynı durumlara devam etti. en som tahammül edemeyeceğim bir laf soktu (bu arada tüm apartmana benle ilgili ne var ne yok canlı yayın yapıyordu) bende karşılığını biraz daha sert verdim çok şükür küstü şu an inanılmaz rahatım başka türlü anlamıyor bunlar. evde işin olduğunda inşaat vs kapını mutlaka kapat, kapıyı çaldığında da açma bi kaç sefer umarım anlar. ha birde uyarırsan daha ballı olur.

X