ban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Bebeğim 1 aylık oldu gaz sorunları başladı ve git gide çoğalıyor malesef. Sap simplex kullanıyoruz ama artık çok fazla fayda etmiyor. Muskat önerenler var çok az miktarda anne sütüne karıştırıp veriyorlar. Kullanan var mı aranızda? Ben bikere denedim çok rahatlatıyor ama internette gördüğüm yorumlara göre pek önerilmiyor. Günde 1 kez vermeyi düşündüm ben çok az miktarda. O kadarı zararlı mıdır?
Bitkisel içerikli gaz damlalarını dene eczacı ile görüş bence.. Bize Zin.... çok iyi gelmişti. Geçmiş olsun.
Tadı kötü geliyordur.Rezene verdim iki gündür rezeneyi de almanaya başladı resmen tükürüyo :)
Aslında rezene de hafifletiyordu
Onu da deniyim benTadı kötü geliyordur.
Ayağına masaj yapabilirsin acı elma yağı alıp..
Bize doktorumuzun söylediği hiçbir damlanin gazı gecirmedigiydi. Ama ilk çocuğumda bana kendisi metsil vermişti.Size tavsiyem bir süre laktozsuz süt icin,tereyağlı,margarinli hicbirsey yemeyin, pastane ürünü tuketmeyin bizde çok işe yaramisti.Ben bile rahatlamıştim
Ben kullanman taraftari degilim. Uyusturuyormus. Uzun vadede kullanimi zararli. Sab simplex ile biogaiayi birlikte kullan rahatlatacak. 3-4 gun birlikte kullaninca gozle gorulur duzelme olacak. Bir de gunde birkac kez kimyon demleyip ic. Tohumu olur, direkt kimyon olur. Seni emiyorsa tabi. Sutunden ona gecer ve gazini cikarir. Acı elma yağı diger adi adaçayı yagi. Ondan edin. Aksamları karnina o yag ile masaj yap uyutmadan once. Ama bu soylediklerimi uygulamaya basladiktan birkac gun sonra etkisini gorebilirsin. İse yaramiyor diye birakma. Biz de bu anlattiklarim yuzde yuz gecirdi, rahatlatti bizi.ban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Bebeğim 1 aylık oldu gaz sorunları başladı ve git gide çoğalıyor malesef. Sap simplex kullanıyoruz ama artık çok fazla fayda etmiyor. Muskat önerenler var çok az miktarda anne sütüne karıştırıp veriyorlar. Kullanan var mı aranızda? Ben bikere denedim çok rahatlatıyor ama internette gördüğüm yorumlara göre pek önerilmiyor. Günde 1 kez vermeyi düşündüm ben çok az miktarda. O kadarı zararlı mıdır?
Bende simplex kullanmştım hiç etkili olmadıban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)