Muskat

Doktorun önerdiği herşeyi veririm sadece rahatlasın diye.
Sonuçta verdiğim şey rezene ve bitkisel gaz ilacı bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Bal ile bir kaşık rezene çayını kıyaslamak çok saçma

Ah bende de var bitane. Cuma bir aylık olacağız. Sürekli kucağımda. Uyku dersen çoktan unuttum.

şu iyi bu iyi diye bi şey yok bence. hiçbiri kötü değil damlaların. sadece her bebeğe iyi gelen şey farklı. ben neler denedim olmadı çareyi zincoda buldum. belki de senin bebeğine iyi gelmez bilemem ama dene derim. günde 4 kez üçer damla veriyorum, eskiye nazaran çok daha rahatız, bir de ben şu fotoğraftaki çaydan içiyorum, bebeğime de akşamları 2-3 çay kaşığı veriyorum o da çok rahatlatıyor, yenidoğanlarda reflü de oluyor ya mideleri ağızlarına geliyor sürekli kusuyorlar falan, anason mide asitini düzenleyici özelliğe sahip, bunun içinde de anason olduğu için reflüsüne de iyi geliyor.

Eklentiler

• fito-milk-sut-arttirici-cay__1019118693222367.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 41
Kedinlikle bio gai.. bak neler denedim geçirmedi bu da biraz pahalı bi umut aldım çok iyi geldi.. Jameya

Rezene cayini kendin bol bol tüket , emziriyordan sütten bebegi geciyor zaten. Asiri gaz sorunu varsa cok az demleyip, kasikla, ya da biberonla deneyebilirsin. Ben rezeneden baska Hic birsey kullanmadim, kendim ictim sürekli, sütten gectigi icin, biraz büyüyünce biberona koyup eline veriyordum.

Hangi ilacı verirseniz verin nafile. Kendi dönünceye kadar o gaz geçmez. Gaz ilaçları sadece bağırsak hareketlerini durdurup gaz yokmuş gibi bir tablo yapar. İlerde kabızlık vs. gibi şeylerle uğraşmayın diye söylüyorum. O gaz hareketle ağızdan çıkacak başka çaresi yok. Bağırsağa geçtiği an sancı yapar.

Biogaia damla veya corek otu denediniz mi? Bunlarin hic zarari yok da o yuzden.

Ya benim sütüm çok zaten bide bir sürü bitkisel çay içiyorum gazına iyi gelsin diyr daha da fışkırıyor. O yüzden süt arttırıcı bişey mümkün oldukça istemiyorum. O da sorun yapıyo çünkü emzirmeden önce sağmam lazım sürekli yoksa mene ile kavga ediyo boğuluyo

Bio gaia yi denediniz mi.doktorum önerdi önce öf bu da geçirmedi dedim ama 10 gün kullandıktan sonra çok faydasını gördüm.50 gunluguz Şöyle söyliyim artık omzuma koyunca sırtını sivazlamaya bile gerek kalmıyor kendi gakliyor masallah.ayrica gaz damlası da değil bagirsak Florası düzenleyen prebiyotık gibi bişey. Kabızlık gaz ishal hepsi için ben çok memnun kaldım yanlız her gün aynı saatte verin ben aksamuzeri 4te veriyorum

muskatı önermiyorlar ..
sizin yerinide olsam videoları seyredelerim bacak hareketleri masajlar daha faydalı..
ilaç yada yemekler pek alakalı oldugunu düşünmüyorum ben tamamen adaptasyon süreci bu birde daha sıcak tutun ayak ve bacaklarını en fazla ayakları soguk oluyor

Biz acı elma yapı ile sorunu çözdük.masaj yaparak bunu deneyin bence

Banlanmamak için konuyu doğru bölüme açıp daha sonra linkini duvarınıza ekleseniz süper olurdu.

Gazdan çok çektim oğlumda, sab simplex kullandım, gazını çıkarmasına rağmen yine aynı saatlerde ağlıyordu bağırsak gelişimi ile ilgili birşey sonuçta, çok gaz yapan şeyler yemeyin üç ayın sonunda zaten bitiyor bu bir süreç zorda olsa dayanmanız lazım

Muskat bende verdim günde 1 kez bebeğime canım birşey olmadı ama doktorum ne olduğunu bilmiyorum ilk defa senden duydum demişti bana çok endişe ediyorsan birşey olurmu diye kendinde tüketebilirsin sütünden bebeğinede geçer

Ben içiyorum ama pek bi sut artırıcı etki görmedim gaza ve mide asitine iyi geliyor sadece

Valla ben de verip vermeme konusunda kararsızım benim dr da ben ilk defa senden duydum dedi. Başka dra sordum çok az verebilirsin dedi. Ama cesaret edemedim. İşe yarıyor muydu sizde?

Öyle mı yapmak gerekiyormuş? Bilmiyordum :)
Öyle yapın tabii, konuyu olması gereken bölüme açıp duvarınıza linkini bırakın, hatta bazen arkadaşlar kendileri için önemli olduğunu düşündükleri konularının linkini benim duvarıma da bırakıyorlar

Hem böylece uyarı almanızı da engellemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…