4 ay gaz sancısıyla ugrastim her gun krize giriyordum bio gaia kullandim sadece dr tavsiyesiyle. Maalesef tek care zaman cocuk gazini kendi cikarir hale gelene kadar karninin üzerine donene kadar surecek.dr tavsiye etmedigi hicbirseyi kullanmam bu gaz onleyici ilaclar bitkisel. Ama asla kimyon muskat falan vermem. 35 yasindayim ben bile vucudumun nasil tepki verecegini bilmezken el kadar bebege veremem. Yani kusura bakmayin bal veren kv ler var ya ayni kafa gibi geliyor
sıcak su torbasını ayaklarının altına koyun. Gerçi öyle yapıyosunuzdur ama ben her ihtimale karşı belirtmek istedim..
Anason da muskattan farksız zaten. Anason değil de rezene verdim rahatlıyordu ama şimdi rezene de almıyor tükürüyor :)Aktardan anason alıp demleyin çay kasiğının ucuyla bile vermeniz çok iyi gelir
Kedinlikle bio gai.. bak neler denedim geçirmedi bu da biraz pahalı bi umut aldım çok iyi geldi..ban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Bebeğim 1 aylık oldu gaz sorunları başladı ve git gide çoğalıyor malesef. Sap simplex kullanıyoruz ama artık çok fazla fayda etmiyor. Muskat önerenler var çok az miktarda anne sütüne karıştırıp veriyorlar. Kullanan var mı aranızda? Ben bikere denedim çok rahatlatıyor ama internette gördüğüm yorumlara göre pek önerilmiyor. Günde 1 kez vermeyi düşündüm ben çok az miktarda. O kadarı zararlı mıdır?
Biogaia damla veya corek otu denediniz mi? Bunlarin hic zarari yok da o yuzden.ban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Bebeğim 1 aylık oldu gaz sorunları başladı ve git gide çoğalıyor malesef. Sap simplex kullanıyoruz ama artık çok fazla fayda etmiyor. Muskat önerenler var çok az miktarda anne sütüne karıştırıp veriyorlar. Kullanan var mı aranızda? Ben bikere denedim çok rahatlatıyor ama internette gördüğüm yorumlara göre pek önerilmiyor. Günde 1 kez vermeyi düşündüm ben çok az miktarda. O kadarı zararlı mıdır?
Ya benim sütüm çok zaten bide bir sürü bitkisel çay içiyorum gazına iyi gelsin diyr daha da fışkırıyor. O yüzden süt arttırıcı bişey mümkün oldukça istemiyorum. O da sorun yapıyo çünkü emzirmeden önce sağmam lazım sürekli yoksa mene ile kavga ediyo boğuluyoşu iyi bu iyi diye bi şey yok bence. hiçbiri kötü değil damlaların. sadece her bebeğe iyi gelen şey farklı. ben neler denedim olmadı çareyi zincoda buldum. belki de senin bebeğine iyi gelmez bilemem ama dene derim. günde 4 kez üçer damla veriyorum, eskiye nazaran çok daha rahatız, bir de ben şu fotoğraftaki çaydan içiyorum, bebeğime de akşamları 2-3 çay kaşığı veriyorum o da çok rahatlatıyor, yenidoğanlarda reflü de oluyor ya mideleri ağızlarına geliyor sürekli kusuyorlar falan, anason mide asitini düzenleyici özelliğe sahip, bunun içinde de anason olduğu için reflüsüne de iyi geliyor.
Banlanmamak için konuyu doğru bölüme açıp daha sonra linkini duvarınıza ekleseniz süper olurdu.ban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Ben içiyorum ama pek bi sut artırıcı etki görmedim gaza ve mide asitine iyi geliyor sadeceYa benim sütüm çok zaten bide bir sürü bitkisel çay içiyorum gazına iyi gelsin diyr daha da fışkırıyor. O yüzden süt arttırıcı bişey mümkün oldukça istemiyorum. O da sorun yapıyo çünkü emzirmeden önce sağmam lazım sürekli yoksa mene ile kavga ediyo boğuluyo
Öyle mı yapmak gerekiyormuş? Bilmiyordum :)Banlanmamak için konuyu doğru bölüme açıp daha sonra linkini duvarınıza ekleseniz süper olurdu.
Muskat bende verdim günde 1 kez bebeğime canım birşey olmadı ama doktorum ne olduğunu bilmiyorum ilk defa senden duydum demişti banaçok endişe ediyorsan birşey olurmu diye kendinde tüketebilirsin sütünden bebeğinede geçer
Öyle yapın tabii, konuyu olması gereken bölüme açıp duvarınıza linkini bırakın, hatta bazen arkadaşlar kendileri için önemli olduğunu düşündükleri konularının linkini benim duvarıma da bırakıyorlarÖyle mı yapmak gerekiyormuş? Bilmiyordum :)