Muskat

Gerçekten bilmiyordum bundan sonra o şekilde yaparım teşekkür ederim

Ben içiyorum ama pek bi sut artırıcı etki görmedim gaza ve mide asitine iyi geliyor sadece

Bende zaten sütle ilgili baya sorunum var elimde pompayla dolaşıyorum emzirmeden önce sağmam lazım :) yoksa diğer türlü memeyi red ediyor çok tazikli geldiği için.
Bu bitkisel çaylar daha da arttırıyor bende.

Valla ben de verip vermeme konusunda kararsızım benim dr da ben ilk defa senden duydum dedi. Başka dra sordum çok az verebilirsin dedi. Ama cesaret edemedim. İşe yarıyor muydu sizde?
Ben iki kere verdim ne söylesem yalan olur sonra dr. sormuştum oda bana zinco damla önerdi çok rahatlatmıştı bebeğimi benimki mama kullanıyordu o yüzden gaz problemi vardı sen süt veriyorsan kendin kullan sütünden geçer baharat grubuna girdiği için vermeyin diyorlar sanırım bebek olunca insan kullan yada kullanma diyemiyor senin kararına kalmış cnm

Ben kullanmayı denerim ama kimyon çayı daha iyi geliyor gibi.

Hicbir ilac, hicbir bitki (anason, kimyon, muskat da dahil) iyi gelmedi bizimkinin gazina. Nasil bir gazi vardiysa artik...
Muskatin miktarını ayarlamak zor oldugu icin, ola ki elim kaydi biraz fazla koysam zehirleme tehlikesi oldugu icin fazla denemedim (serce tirnagimizin ucu kadar kullanmak gerekiyor ya, bi de uzun sureli degil tabii).
Kimyon bi gun iyi geldiyse öbür gun fayda etmedi.
Klasik rezene, papatya, nane filan da hep 1 kere ise yaradi, sonra yaramadi.
Egzersiz yaptirirdim bacaklarini karnina cekerek. Karnina saat yonunde masaj. Bi gün fena agliyordu, uzmanlardan duydugum degisik bi yöntem denemek istedim. Kovasina yariya kadar ilik su doldurup bezini çıkardım, karnindan asagisini suya soktum, sesi kesildi, sanirim rahatlamisti. Onu da her zaman yapamadim.
Bi o en pahali ilaclari denemedim Nurse Harveys filan. Bi daha dogum yaparsam durumum da olursa pahalidan baslayip deneyecem :))

Aynen bizde de o şekilde. Bişey birgün işe yarıyosa ertesi gün fayda etmiyor.
Muskatı ben bikere verdim serçe parmağından daha da az yani çok minik bir toz parçası kadar verdim. O zaman işe yaramıştı ama daha da vermedim olumsuz söylentiler yüzünden. Doktora sordum çok az verilebilir demişti ama hiç birşey bence işe yaramıyor.
Gaz damlaları da bazen fayda ediyo bazen etmiyor. Ben yememe içmeme dikkat etmeme rağmen hala gaz oluyor.
Gaz yapıcı hiç birşey yemedim üstelik çok sıkı diyetteyim ona rağmen faydasız. Yani anlayacağın mecbur çekilecek :)

Kesinlikle cekilecek :) Bizim cabuk da bitmedi 10 aydan fazla sürdü, inek sutu alerjisi de vardi (sonradan fark ettim) aglamalar katmerli oldu :) Dilerim kolay ve rahat atlatirsiniz.

Kesinlikle cekilecek :) Bizim cabuk da bitmedi 10 aydan fazla sürdü, inek sutu alerjisi de vardi (sonradan fark ettim) aglamalar katmerli oldu :) Dilerim kolay ve rahat atlatirsiniz.

Ayy canım kıyamam dilerim bende kolay atlatırım inşallah. Hiç bişey yiyip içmiyorum resmen öyle bir diyetim var ki :)) çok kısıtlı valla :))

Nurse Harveys ve probac. .muskatı küçücük bebeğe tavsiye edemeyeceğim . Son yazdığım takviyeyi kendin kullanıyorsun ..

Hiçbir şey vermeyin
Rezene filan
Kendiniz de içmeyin
Ayşe Öner gaz masajı yapın
Niye hiç birşey vermesin ?
Doktor rezene verebilirsin derken halktan biri çıkıp aman sakın verme diyor
Bende anlamıyorum doktordan daha çok doktorsunuz
Çok içinizde kaldıysa gidip tıp okuyun, doktorculuk oynamayin

Niye hiç birşey vermesin ?
Doktor rezene verebilirsin derken halktan biri çıkıp aman sakın verme diyor
Bende anlamıyorum doktordan daha çok doktorsunuz
Çok içinizde kaldıysa gidip tıp okuyun, doktorculuk oynamayin
doktor olmam dışında sorun yok
rezenenin son çalışmalarda genotoksik olduğu gösterildiği için artık önerilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…