Doktoruna sordum muskatı o da bilmiyor sadece araştırmalarımdan gördüğüm kadarı ile önermiyorum dedi :))1.doktoruma sor ilk defa duydum muskati
2. Instadaki hatundan urun al
Anladin sen beni
Sekerim doktor onermiyorsa burda kullan diyen olsa bile kullanma lutfenDoktoruna sordum muskatı o da bilmiyor sadece araştırmalarımdan gördüğüm kadarı ile önermiyorum dedi :))
Son çare bişey olmazsa onu alırım artık yavrum kıvranıyo :)
Ay o bel ağrısı boyun ağrısı mahfediyor beni. Bende erme taraftarı değilim ama rahatlatacak bir çare arıyorum bende.Muskat tehlikeli diye biliyorum ben de.
Doktor bizimkine ilaç da vermemişti, ne kadar itaatkarmışım sormadan alsana.
Bütün gün hoplayıp zıplayarak geçirdik o süreci, en çok rahatlatan şeydi bizi ama bel-boyun-kol ağrısı garantili.
Benim 3 cocugumda çok gazliydi sizi çok iyi anlıyorum belli saatleri vardı yaklaştıkça bana daral gelirdi kucagimizda hoplata hoplata evi dolasirdikban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Bebeğim 1 aylık oldu gaz sorunları başladı ve git gide çoğalıyor malesef. Sap simplex kullanıyoruz ama artık çok fazla fayda etmiyor. Muskat önerenler var çok az miktarda anne sütüne karıştırıp veriyorlar. Kullanan var mı aranızda? Ben bikere denedim çok rahatlatıyor ama internette gördüğüm yorumlara göre pek önerilmiyor. Günde 1 kez vermeyi düşündüm ben çok az miktarda. O kadarı zararlı mıdır?
Banada tavsiye veren oldu kk ya bende bunun için üyelik girişi yapmıştı m :)ban yiyeceğimi biliyorum ama başka yerden cevap alamayacağım için buraya yazıyorum :)
Bebeğim 1 aylık oldu gaz sorunları başladı ve git gide çoğalıyor malesef. Sap simplex kullanıyoruz ama artık çok fazla fayda etmiyor. Muskat önerenler var çok az miktarda anne sütüne karıştırıp veriyorlar. Kullanan var mı aranızda? Ben bikere denedim çok rahatlatıyor ama internette gördüğüm yorumlara göre pek önerilmiyor. Günde 1 kez vermeyi düşündüm ben çok az miktarda. O kadarı zararlı mıdır?
Muskatın bi faydasını görmedim ben. Subsimplex ve bol masaj. Karnına masaj yapın bacaklarını çekip bırakın. Vşdeo izleyip inceliklerini öğrenebilirsiniz. Bir de yastığa yüsüstü yatırıyodum karnına baskı yapıcak şekilde ve sırtını sıvazlıyodum. Sürekli masaj halindeydik :)) en iyi gelen şey o oldu oğluma.
Banada tavsiye veren oldu kk ya bende bunun için üyelik girişi yapmıştı m :)
Kimyon çayı çok faydalı hem kendin iç hemde bebeğe bı çay kaşığı ver çok rahat uyuyor