ya kafa kalmadı canım ben seni unutsam msj attım bir çoğunuza dün de bir arkadaşı unutmuştum dün kapıda düğün vardı sesten soluktan bir şey anlamadım ders bile çalışamadım benim bazen aksattığım yerde siz bana hatırlatınozelden sana tamam yazmisdim amma beni liseye yazmamissin
teki duyunlerde kafa karissin :)ya kafa kalmadı canım ben seni unutsam msj attım bir çoğunuza dün de bir arkadaşı unutmuştum dün kapıda düğün vardı sesten soluktan bir şey anlamadım ders bile çalışamadım benim bazen aksattığım yerde siz bana hatırlatın
teki duyunlerde kafa karissin :)
bizlere güzel haberlerle gelirsin inşallah aynaders çalışamıyorum ama ses gürültüden dolayı klomene başladım dün halsizim başım falan döndü gece zor uyudum bakalım pazartesi doktora gideceğim ne diyecek bakalım yumurtalarım büyümüş olacak mı
inşallah canım kasıklarım ağrıyor ymurtalar büyüyor farkındayım bakalım pazartesi doktor ne diyecek kaç mm yumurtalarım hayırlısıyla hamileyim diye de yazacağım gün gelir mi bakalımbizlere güzel haberlerle gelirsin inşallah ayna
550 tane düşüyor canım 10000 18 e bölünce düz hesap 600 okuyordu arkadaşlr305 tane mi okuyacagiz?
Tamamdır canım haydi bismillah..550 tane düşüyor canım 10000 18 e bölünce düz hesap 600 okuyordu arkadaşlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?