- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
birbirimize dualarımız çok önemli arkadaşlarsenı takıp edıyorum zaten senın ıcın de dua edıcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birbirimize dualarımız çok önemli arkadaşlarsenı takıp edıyorum zaten senın ıcın de dua edıcem
kesınlıklebirbirimize dualarımız çok önemli arkadaşlar
oo gözün aydın canım darısı bizim dileklere inşallah yeni listeden devam dualarımız birlikte inşallah ben de 2016 kpss yi hayırlısıyla kazanırım inş aminÖncelikle sizinle bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Benim için EL KADIR zikrini çeken bütün kardeşlerime binlerce Allah razı olsun. Sınavımı çok şükür kazandım hemde o kadar iyi kazandım ki herkes şaşırdı kaldı Çok çok sağolun varolun. Darısı öbür sınavıma inşaallah.
Yeni listede varım inşaallah.
oo gözün aydın canım darısı bizim dileklere inşallah yeni listeden devam dualarımız birlikte inşallah ben de 2016 kpss yi hayırlısıyla kazanırım inş amin
inşallah canımÇok sağol canım güzel Rabbim hepinizin yardımcısı olsun, dileklerinizi ve dualarınızı kabul eylesin inşaAllah
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun..Hayırlı haberlerini bekliyoruz...Kizlarnasilsiniz benim de 3 aydir ertelenn tup bebek tedavime bugun start verdik dualariniza benide ekleyin olurmu Allahim saglikli hayirli evlatlar versin tum isteyenlerede banada
ayy çok sevindim...Öncelikle sizinle bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Benim için EL KADIR zikrini çeken bütün kardeşlerime binlerce Allah razı olsun. Sınavımı çok şükür kazandım hemde o kadar iyi kazandım ki herkes şaşırdı kaldı Çok çok sağolun varolun. Darısı öbür sınavıma inşaallah.
Yeni listede varım inşaallah.
Allah razi olsun canim dularinizi almak ne guzel Allahim gonul muradini versin dua edenlerimiz bol olsunsenı takıp edıyorum zaten senın ıcın de dua edıcem
Amin insallah canim Allah razi olsunRabbim hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun..Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Tamam canım seni de listeye ekliyorum kaç kişiysek paylaşılır çoğu arkadaşımız eski listeden fazla fazla okuyan da vardı zaten kısa hemen bitiyor ama birkaç arkadaştan müjdeli hberler aldık her şey dua üzerine kurulu RABBİM DUALARLA bizi affeder ve işlerimizi rast getirir inşallah bundan sonraki hayatın daha güzel ve daha huzurlu olur canım aminTabi sıra bana gelene kadar kaç kişi varsa okurum. Mantığı yeni kaptim
yer gök duayla.. teşekkür ederim Allah im dualarımızı kabul etsin İnşallahTamam canım seni de listeye ekliyorum kaç kişiysek paylaşılır çoğu arkadaşımız eski listeden fazla fazla okuyan da vardı zaten kısa hemen bitiyor ama birkaç arkadaştan müjdeli hberler aldık her şey dua üzerine kurulu RABBİM DUALARLA bizi affeder ve işlerimizi rast getirir inşallah bundan sonraki hayatın daha güzel ve daha huzurlu olur canım amin
Rica ederim canım inşallah her şey daha güzel olur ALLAH kulunu bir sıkıtır ama on yeni güzel kapı açar dualarla birbirimize destek olacağız canımyer gök duayla.. teşekkür ederim Allah im dualarımızı kabul etsin İnşallah
ay kusura bakma canım off gerçekten birçok konu takibindeyim ya canım kusura bakma hemen yazıyorum şimdiozelden sana tamam yazmisdim amma beni liseye yazmamissin