- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Biliyorsun zikrimiz var canim birde çalışıyorum yetiştiremem@Enyalios @eilenn @deynepnaz @bisen @YariiimmUmutyolcusu2016 @ponnyy26 @nese-li_hilos @Hayat sarkisi @Papatya gelini @bayan nihayet basbelasiyim @synulox @damla_22 @tubatesbih @Nara87 @mlkemn
arkadaşlar dualarımız için tevhid çekeceğiz listeye katılmak isteyen varsa isimlerini yazayım
rica ederim canım tüm arkadaşları yavaş yavaş etiketleyeceğim de konuyu görürler de diyorum akşama daha çok etiketleme yapacağım...bir yandan da ev temizliği yapıyorum :)Beni de düsündügün icin Allah senden razi olsun canim...
tamam canım önemli değil biliyorum sen zikrimizi çek de ben yine de etiketleyeyim dedim sıkma canınıBiliyorsun zikrimiz var canim birde çalışıyorum yetiştirememAllah razı olsun
tamam canım listenin son haline göre karar verirsin sen çok zikirdesin zaten ben bir haber vereyim dedim gülümSayı büyük olacaksa ben katilmayayim abla.aaynaa Tevhid grubuna katılmıştım,binlerle başladık listede okumayanlar çıkınca 2500e ulaştı sayı. Öyle olunca da otomatiğe bağlamış gibi oluyorum hicbir şey anlamıyorum.
tamam canım hoşgeldin hemen ekliyorum isminiBeni de ekle canim
tamam canım seni de ekliyorum hemenGülüm benim de ekle..
tabii eklerim hoşgeldinizbeni de ekler misiniz
hoşbuldum :)tabii eklerim hoşgeldiniz
ay canım seni ben ve benim gibiler anlar ben de bebek için okutmak istiyorum bir yandan da hayırlısıyla memuriyetimin olması için ama sınavıma 2 sene var daha ona var diyorum ahh ahh bizim de 2 seneyi geçti burada bebek için dua ettiğimiz çoğu arkadaşımız sevindi ama darısı bizlere inşallah hayırlarla aminAllahin bildigini sizden sakliyacak degilim.. Mucizemi bekliyorum.. Esimin gözleri bebek gördügü zaman.. Cam gibi parliyor.. Gözyaslarini icine akitiyor.. Onun yavrusunu.. Bizim yavrumuzu dünyaya getirmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?