Amin canım...Amin canim.. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle, evladiyla sinamasin..
Tam 10 senedir canim.. Sorun bende.. Erken menopoz..Amin canım...
siz ne kadar zamandır istiyorsunuz doktor gittiniz mi?
oy canım çok uzun zaman olmuş hiç üzülme ama her şey dua üzerine Meryem Suresi falan okudun mu canım?Tam 10 senedir
Allah razi olsun güzel yürekli kardesim..oy canım çok uzun zaman olmuş hiç üzülme ama her şey dua üzerine Meryem Suresi falan okudun mu canım?evTik bazı arkadaşlarımıza dua ediyor canım sana da dua etsin o da hamiş bir kardeşim çok severim onu beni de kırmaz seni de kırmaz dua etsin sana da bana da diğer dostlarımıza da nasip olur inşallah...
Meryem ana otunu duydun mu? üzerinde taşır ya da suyunu içenlerden hamile kalan çok sitede konusu da var ben üzerimde taşıyorum bir kez de suyunu içtik eğer istersen bende bir yedek var sana yollayayım
ALLAH hepimizden razı olsun canım evlat hasretini çeken bilir ama hiç üzülme ben memlekete gideceğim bizim memlekette Melikgazi Türbesi var orada beşik sallıyorlar ben de rüyamda da gördüm kendim bebek için gitmiştim bu gitmeme nasip olursa bir tane Kuran-ı Kerim götüreceğim türbeye hem okudukça bana da ölmüşlerime de sevap olur diye bir de süpürge götüreceğim oraları temizliyen görevli falan kullanır durum olsa daha fazla yaparım ismini söylersen canım inşallah senin adına da beşik sallarım orada ben bir çok arkadaşıma zikir çekerken dua ediyorum sana da ederim kendime de ediyorum zaten insanı çaresiz bırakan durumlar gibi gözüküyor böyle şeyler ama olmayacak bir şey yok bu dünyada ölümden gayrısı kolay yeter ki ALLAH OL DESİN HAYIRLARLA..Allah razi olsun güzel yürekli kardesim..
Ekledim ablaevTik ablam Umutyolcusu2016 na da dua eder misin listende yer açıp telefonun ekranına liste hazırlamıştım ya 10 senedir olmuyormuş çok sevinirim gülüm ALLAH kimseyi kucağı boş bırakmasın...hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar imanlıkursaklı sevgi saygı dolu bahtı güzel yazısı güzel gurur duyacağımız öldüğümüzde arkamızdan Kuran-ı Kerim okuyan evlatlar inşallah hayırlarla amin
eklerim tabii canım hoşgeldinaaynaa canım benide eklermisin listeye :))
tamam canım hoşgeldin sen de nasılsın iyi misin bu zamana nasip oldu yeniden liste başlatmak gülümbenide ekle aynaa
sağ ol canım iyiyim ,yoğunum..tamam canım hoşgeldin sen de nasılsın iyi misin bu zamana nasip oldu yeniden liste başlatmak gülüm
oy benim melek kardeşim ...Ekledim abla
İnşaAllah tez vakitte Rabbim nasip etsin doğal yollarla hamileliği hem de ikiz olsun bir seferde. Öyle güzel hamilelik yaşasın ki şükür etmekten kendini alamasin sağlıkla sihhatle huzurla 9 ay 10 gün geçirip de bir avazda ağrısız doğumla bebeklerini kucağına alsın sağlıkla bir ömür esi çocuklarıyla huzurla yaşasın inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?