- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Mune yi sevmeyen mi var ?
sen sadece olmayacak yere açtın konunu o kadar bölüm olarak tepki çektin .
buraya taşındın iyi oldu.
Taşıdık sorun ortadan kalktışakalara, hakkımdaki esprilere esneğimdir, yeter ki dozu iyi ayarlansın, boşverin hep beraber gülelim, hep siz kaçacak ben kovalayacak değiliz ya
Vardir belki bilemeyiz...
evet yanlis yere actim oyle oldu.
üyelik tarihine baktım benden eskisin öyleyse benden daha çok seviyorsun ben sevmeye başlıyalı daha 5 ay olmuş
ne zaman özele bir şey yazsam bana hep dönüş yapmıştır ve bana yardımcı olmuştur.burdan tekrar teşekkür ederim kendisine
ve iyi ki kk dayım neden önceden üye olmadım bunun pişmanlığı var yine olsun bir sürü kişiyle tanıştım iyi geldi bana kk öyle bir zamanda üye oldum ki psikolojime ve herşeye iyi geldi
Evet canim 1 yila yaklastik 20 martta 1 yil olacak kk iyi hosgozumu acti diyebilirim.üyelik tarihine baktım benden eskisin öyleyse benden daha çok seviyorsun ben sevmeye başlıyalı daha 5 ay olmuş
ne zaman özele bir şey yazsam bana hep dönüş yapmıştır ve bana yardımcı olmuştur.burdan tekrar teşekkür ederim kendisine
ve iyi ki kk dayım neden önceden üye olmadım bunun pişmanlığı var yine olsun bir sürü kişiyle tanıştım iyi geldi bana kk öyle bir zamanda üye oldum ki psikolojime ve herşeye iyi geldi
Bana sevgi sözcükleri söylemeyin çok fena utanıyorum, siz söveceksiniz ben cımbız göstereceğim
Karşımdaki kişi hakediyorsa Çok da iyi ederim cnm rahat ol esirgemem. Burda kimin kime nasıl davranacagina sen karar veremezsin. Milletin derdi başka sen başka bi tarafa cekiyosun konuyu muhattap olmazsın olur biter.Yo ben küfür etmedim benim karakterimde yok
senin karakterinde var
Herkes bilsin işte
küfürü ağzına ve kendine yakistiran bir kadinsin
Ona göre davransin herkes sana
Sakin olun lutfen ..Karşımdaki kişi hakediyorsa Çok da iyi ederim cnm rahat ol esirgemem. Burda kimin kime nasıl davranacagina sen karar veremezsin. Milletin derdi başka sen başka bi tarafa cekiyosun konuyu muhattap olmazsın olur biter.
Evet canim 1 yila yaklastik 20 martta 1 yil olacak kk iyi hosgozumu acti diyebilirim.
Bdvden takilmaktan gece yarisi ben yatiyorsam esimin teline mesaj gldigini sanki ruyada duyuyorum tınnnnnnn aciyorum gozlerimi...ahahahah...
baya gelistirdi beni diyebilirim..
Ahahaha evet etkisinde kaliyoruz baya hatta ben siyaset bolumune takildim takilmaz olydm icim sisti..
yorumunuz = ben. Sevgilimde artık diyor sen fazla kadınlar kulübünde takılmaya başladın herhalde okuduklarından etkileniyorsun
aynen çok fazla etkisinde kalıyorum yazılanların..Ahahaha evet etkisinde kaliyoruz baya hatta ben siyaset bolumune takildim takilmaz olydm icim sisti..
kim ne demis o demis yok ben demedim o dedi...
ahhhhh biz kadinlar..
Bende..ama yazilanlarin heosi gercek..ogreniyoruz..aynen çok fazla etkisinde kalıyorum yazılanların..
aynen öyle tedbirli oluyoruz böylece.. bide orada yazılanları okudukça yaşadıklarıma şükrediyorum sürekli.Bende..ama yazilanlarin heosi gercek..ogreniyoruz..
ya sen kimsin ki karar veriyorsunKarşımdaki kişi hakediyorsa Çok da iyi ederim cnm rahat ol esirgemem. Burda kimin kime nasıl davranacagina sen karar veremezsin. Milletin derdi başka sen başka bi tarafa cekiyosun konuyu muhattap olmazsın olur biter.
He ya ben senin gibi anirmiyorum demiş ne alaka sen beni nerde gördün Nerede duydunbu yeni moda özel msjla hakaret modası var kk da bu aralar
Vahşi keleş genemi testere seyrettin yaaaa.Müdürüm kerpeteni salla sana elektrikli testere vereyim hıkkk diyee gideriz toptan
Eki Görüntüle 1424890