- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.124
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Ne yapayim gıdıkliyayim mi seni gulmediysen.
mune bundan kullanman lazımHanımlaaaarrr lütfen, hem birbirimize laf söylemeyelim, hemde BDV'ye böyle konu mu açılır, madem Mune abla'yı görünce ürperme oluyor, BDV'de geyiğin işi ne, cımbız yetersiz kaldı sanırım
en son banini benim sayemde almistin =DHD
Özel mesajla hakaret ediyor bu üye dikkat kızlar
mune bundan kullanman lazım
TmGülmedim.
yani cımbızdan kim kaçar istenmeyen tüylerden de kurtarıyor her kadının bas tacı
Doğru dedin norwegian, cımbıza alıştı bünyeler, ben bir kerpetenle bir karga burun alayım en iyisi
Niye ordan kiblenmiyormuyuz ?bu yeni moda özel msjla hakaret modası var kk da bu aralar
Valla Sağol Norwegian, Aklım başıma geldi, hatunlar cımbızı görünce kaş bıyık için geldim sanıyorlar, kerpetenle saldırayım bundan sonrayani cımbızdan kim kaçar istenmeyen tüylerden de kurtarıyor her kadının bas tacı
Kibleniyorsunuz, özeller içinde uyarı var.Niye ordan kiblenmiyormuyuz ?
çok şanslısın hayat...
seni kör karanlık hücrelere atabılırdı cımbızı artık nereye denk gelirse oraya yolcu olurdun artık o beyaz ışığa ulaşana kadar ordan çıkamazdın
verilmiş sadakan varmış ki geyiğe geldin
Anladim mune ablam..Kibleniyorsunuz, özeller içinde uyarı var.
Valla Sağol Norwegian, Aklım başıma geldi, hatunlar cımbızı görünce kaş bıyık için geldim sanıyorlar, kerpetenle saldırayım bundan sonra
Hanım bu da çok vahşice olur yahuMüdürüm kerpeteni salla sana elektrikli testere vereyim hıkkk diyee gideriz toptan
Eki Görüntüle 1424890
Hanım bu da çok vahşice olur yahuherşeye rağmen yine de bir şirinliğim olsun, müdür duvardan duvara çarpıyor ama seviyorda desinler, bu nasıl sevmekse artık
Aynen matmazel verilmis sadakam varmis...
aslinda benim konum saka amacliydi ..
bu aralar her yere isik saciyorum..
yillardir istedigim yere gidebildim..
bide mune ablayi cok seviyorum boyle saka yapayim dedim.
ama bazi uyeler tarafindan yanlis anlasildim..
Taşıdık sorun ortadan kalktıMune yi sevmeyen mi var ?
sen sadece olmayacak yere açtın konunu o kadar bölüm olarak tepki çektin .
buraya taşındın iyi oldu.