- Konu Sahibi Nickimnick
Gerçekten komik olduğunu mu düşündünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok kotusunuz kizlar ne guzel gulelim die paylastim yanlis anlasildim.
bir derdim vara gülelim diye geliyorsun sonra biz mi yanlış anlıyoruz ?Cok kotusunuz kizlar ne guzel gulelim die paylastim yanlis anlasildim.
Polemik ariyorsun herhalde yasimin kucuk oldugunu nerden cikardin canim...Cocuk almasaniz siteye keske. Kamera onayli uyelik alsak hatta kafamiz rahat olsa
Evet.Gerçekten komik olduğunu mu düşündünüz?
aynı ben :)))Kizlar konum yanlis yerde biliyorum ama nerde acacagimi bilmedigim icin buraya park ediyorum..
tasiyacak olana simddn tesekkur ederim.Eki Görüntüle 1424730 Eki Görüntüle 1424734
aynı ben :)))
Ne yapayim gıdıkliyayim mi seni gulmediysen.Gülmedim.
en son banini benim sayemde almistin =DHDaynı ben :)))
senin yaptıgın su anda hakikaten terbiyesizlik. senn dısında kimseye hakaret etmedim. haketmiştin. su andada yaptıgın büyük bi terbiyesizliken son banini benim sayemde almistin =DHD
Özel mesajla hakaret ediyor bu üye dikkat kızlar
Çamaşırlar yünlü olsun gülüm, giden kolay çıkamıyor, havalarda soğuk sistit olmasınlarMapus a ne istersin ne getirek? Açık arttırma iç çamaşırın benden.
Eh mune ablama yan gözle bakana si yuuuu derler.
Yo ben küfür etmedim benim karakterimde yoksenin yaptıgın su anda hakikaten terbiyesizlik. senn dısında kimseye hakaret etmedim. haketmiştin. su andada yaptıgın büyük bi terbiyesizlik