Hamsi burcu:)))) yani Balık
Kolay kolay tartışmayız, aslında eşimle o kadar zıt karakterlere sahibiz ki buna rağmen anlaşmazlık yaşamıyoruz, tuhaf bir durum aslında, şimdi eşime söyleseniz cevabı hazır, zıt kutuplar birbirini çeker der çıkar işin içinden
Yok çok şükür öyle bir noktaya gelmedik.
Evet, Koç burcu sabırsız derler, tezcanlıyımdır fakat insanlara karşı sabırlıyım, nedenini bilmiyorum, belki burçtan ziyade karakterimle ilgilidir, anaç bir yapım vardır, bu özelliğim yüzünden sabırlıyım bilemiyorum:26:
:))) Allah ömür versin, buralarda kendisi ama göz önünde olmak yerine siteyi bizler için yenilemek, güncellemek için teknik ekibi başında olmayı tercih ediyor.
Cık
Ne tahtmış yahu
bir veliaht yetiştirmedim, hedefim mezarda emeklilik
Bir topiğe girip yaptı yine yapacağını.
Bu sözüme ne kadar inanıp güvenirsiniz bilmiyorum ama bazı üyeler vardır sitede sürekli tartışma çıkarır, çoğunluğun huzurunu kaçırır, girdiği her topiği talan edip insanların keyfini kaçırır, atarsın başka üyelikle gelir, yine küfür eder, hakaretleri sıralar, kimi vardır sırf dalga geçmek için üye olup insanlarla alay eder onları banlarken zerre üzülmem, bu saydıklarım dışında olan insanları banlarken üzülüyorum fakat yapacak birşey yok, polemik olunca, konu dışına çıkılınca mecburuz işlem yapmaya.
Ağlayarak üyeliğini iptal ettiklerim bile oldu, üye bir sebepten siteden ayrılmak istiyor, hele birde yorumlarını severek okuduğunuz biriyse özelden gelip Mune üyeliğimi iptal eder misin, hakkını helal et dediğinde tutamıyorum kendimi
Yani aslında burda iki mune var, biri moderatör kuralları uyguluyor, yapılması gerekeni yapıyor, diğeri hemcinsiniz bir derdiniz olduğunda üzülen, dua eden.
Ben ikisi arasındaki ince çizgiyi yıllardır korumaya çalışıyorum, sizlerinde ikisi arasındaki farkı bilmenizi anlamanızı ve ikisini birbirine karıştırmamanızı istiyorum, iş başka kurulan arkadaşlıklar başka.
Burda soru soranlar arasında bile defalarca banladığım insanlar var ama şahsen onlara bir garezim var mı, inanın yok, şahsi birşey olursa o kişiyle açık yüreklilikle konuşur bir sonuca bağlamaya çalışırım, hak verir hak vermez kendi bilir ama en azından arkasından kimseye tek söz etmem, yüzüne derim diyeceğimi.
Fazladan bir açıklama oldu:)) ama olsun vaktim oldukça sohbet etmeyi seviyorum
Surrender,
Ramazan, sıcak, sitede işler bu üçü birleşince gelde uyu