Canım resimleri göremiyorum ama ne kadara yaptırdın?? yani ben istiyorum ama eşim kesinlikle hayır diyor...Ama silikonlu göğüs çok güzel görünüyor ve daha dolgun.Öğrendiğim kadarıyla emzirmede de sorun olmuyormuş...Kocamı nasıl ikna edebilirim ki bu duruma...Göğüslerim çok küçük değil,85 no sütyen kullanıyorum ama daha dolgun ve dik dursunlar istiyorum...
bitkisel yollarla o kadar çok şey denedim ki... yinede olmadı. ameliyat olma fikri aklımda yer etmeye başladı ama korkumdan henüz bi girişimde bulunamadım malesef.
dogrusu sende nasıl oldu merak ettim
ve ben hala ama hala resimleri göremiyorum... Oyhhhhh
canım 2. Haftaydı bugun işte..biliyorsun geçen pazartesi işe başladım.şu an herşey yolunda ... 29 aralıktan beri gayet iyiyim. Yani 1. Haftadan itibaren dışardan hiç belli olmayacak şekilde hayatım normale döndü.. Bi yatarken kalkarken destek alıyordm onu da bu hafta sonunda bıraktım.. Yarın tam 2. Haftam dolacak ve hayat artık tamamen normal.. Hafta sonu da istanbula gidiyoruz tekrar.. Kontrol var cmt günü.. Bakalım nasıllarmış, bi de dr. Görsün ama bence o görmeden ben şu an bile mükkemmel olduklarını söyleyebilirim :)))) aşırı dişippp
canım 2. Haftaydı bugun işte..biliyorsun geçen pazartesi işe başladım.şu an herşey yolunda ... 29 aralıktan beri gayet iyiyim. Yani 1. Haftadan itibaren dışardan hiç belli olmayacak şekilde hayatım normale döndü.. Bi yatarken kalkarken destek alıyordm onu da bu hafta sonunda bıraktım.. Yarın tam 2. Haftam dolacak ve hayat artık tamamen normal.. Hafta sonu da istanbula gidiyoruz tekrar.. Kontrol var cmt günü.. Bakalım nasıllarmış, bi de dr. Görsün ama bence o görmeden ben şu an bile mükkemmel olduklarını söyleyebilirim :)))) aşırı dişippp
:) sen hala kendin karar vericem diyorsun ya, ben sana ne diyim artık bilmem ki :// altıncım, barış bey karar vericek tatlım ya, sen istersen 500 de 250 de ne dersen de, senin söylediğinin çok bir değeri olmayacak onun gözünde senin fiziğini görünce o kararı vericek..
Yine de olsun ama çok ısrarcı olursan belki istediğini yapar ama o zaman da mesuliyet kabul etmeyeceğine dair kağıt imzalatabilir
bnm boyum 172. Kilom 53-54 filandı. Göğüs altım 72 cm. üstü 78 cm di ameliyattan önce.. şu an kaç hiç ölçmedim ne de olsa şu an resmen kafam kadarlar :dd ama küçülecekler daha şu an 13. Günümdeyim :) ama var ya şu haliyle de kalsalar süperler.. Ne özlemmiş arkadaş yıllardır içimde.. Walla bak bak doyamıyo insan.. Dokunuyorsun ,, aaa hala burdalar ya, ayyy canlarım bnm oluyorsun :ddd
kızlar barıs beyın muayene ucretı var mı ? haftaya randevum var sormayı unuttum
Barıs Beyin muayene ücreti yok. Şimdiden hayırlısı olsun senin için :))
Hoşgeldin tatlım oraletim,
Bomba gibisin yine maşallahh
Hoşbulduk mumuşkocum :))
Gidişim sessiz olmuştu dönüşümse muhteşem :)
kızlar merhaba.seneye ocak ayında göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fakat yaptığım araştırmalar karşısında müthiş tereddütte kaldım.naci bey ve barış bey'in bazı hastalarıyla yazıştım netten hepsi de çok memnun.bana akıl verirseniz çok memnun olurum.resim ekleyen arkadaşım ben nasıl görebilirim resmini?şimdiden teşekkürler...
kızlar merhaba.seneye ocak ayında göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fakat yaptığım araştırmalar karşısında müthiş tereddütte kaldım.naci bey ve barış bey'in bazı hastalarıyla yazıştım netten hepsi de çok memnun.bana akıl verirseniz çok memnun olurum.resim ekleyen arkadaşım ben nasıl görebilirim resmini?şimdiden teşekkürler...
oraletim ne güzel olmuşsun yavrum benimyürrüüüüüüüüüü kim tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?