gecmis olsun canım bende istiyorum cesaretimi toplarsam :S
mumucuğum bende barış beye yaptırmak istiyorum ancak birkaç fikir almak için foruma katıldım fakat resim görünmüyor yada ben yapamadım
hotmail adresim mumucugum.Sakıncası yoksa ekle,ben kabul edicem.
mumu senmi gönderdin deneme yazısını??
eeee süper olmuş mumucugum.Valla çok begendim.Ben dün dilek avşara gittim muayene oldum.Koltukaltından girerek,kas altı önerdi M 7.5 milyar istedi.Maslak,Acıbademde yapıyormuş.Fiyat çok yüksek.Saı günü saat 3 de barış beye randevu aldım.Gidicem bakalın ne diyecek hayırlısı.Ama güle güle kullan.çok güzel olmuş.Beniö normalde gögüslerim bundan daha büyük,aç gözlüyüm biraz galiba.Çünkü dilek hanımda dedi,gögüslerin çok iyi diye..
Hepinize teşekkür ederim. Ben 21 Eylül de Barış Çakır a ameliyat oldum. Kas zarı tekniği ile sol gögsüme 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla nagor cohesive jel silikon kullanıldı. Henüz aha şişlerim var zamanla çok daha doğa
Haaa..bu arada 3 saat narkoz demişsin mesajında,onu anlamadım ameliyat kaç saat sürüyorki?Bide Tugrul turan demişsin nerde onu bulamadım.Bilgin varsa onada muayene olmak isterim.Sadece internette diger doktorlarda pahalı oldugunu okudum ama muayenehanesinin veya görev yaptıgı hastane gibi hiçbir bilgi yok.
Haaa..bu arada 3 saat narkoz demişsin mesajında,onu anlamadım ameliyat kaç saat sürüyorki?Bide Tugrul turan demişsin nerde onu bulamadım.Bilgin varsa onada muayene olmak isterim.Sadece internette diger doktorlarda pahalı oldugunu okudum ama muayenehanesinin veya görev yaptıgı hastane gibi hiçbir bilgi yok.
'damla nagor cohesive jel silikon' ???
her dakıka yenı bır ısım ogrenıyorum sılıkonlarla ılgılı. bılmedıgım ne cok sey varmıs bende arastırdım da oyle grdım amelıyata sanıyordum. sımdı baktım netten. sanırım NAGOR marka adı. 'COHESIVE JEL' ıse akmayan demek dıye cıktı. bırsey sorucam ama. damla sılıkonların hepsı zaten kessenızde akmaz ozellıkde degıl mıdır? yanı benımkılerde damla Mumu'cum. acep 'damla nagor cohesive jel silikon' mu benımkılerde degıller mı merak ettım sımdı.
eeee süper olmuş mumucugum.Valla çok begendim.Ben dün dilek avşara gittim muayene oldum.Koltukaltından girerek,kas altı önerdi M 7.5 milyar istedi.Maslak,Acıbademde yapıyormuş.Fiyat çok yüksek.Saı günü saat 3 de barış beye randevu aldım.Gidicem bakalın ne diyecek hayırlısı.Ama güle güle kullan.çok güzel olmuş.Beniö normalde gögüslerim bundan daha büyük,aç gözlüyüm biraz galiba.Çünkü dilek hanımda dedi,gögüslerin çok iyi diye..[ben şubatta gideceğim barış beye. gün alabilirsem tabi. bana anlatır mısın neler dedi. ya da sormam gereken şeyler ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?