MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun,resmini gördüm gayet doğal ve hoş olmuş, şiş haliyle bile güzel görünüyo bence

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Arkadaşlar resimlere bakıyorlar ama hiç objektif bir yorum yapan yok doğru dürüst :))))))))))))) kaldırıcam resimleri 500 kişi baktı 4 kişi geçmiş olsun dedi bunların bayan olduğunada inanmıyorum artık

tekrar sağol

mumucum göremiyorum resmini neden acaba? arkadaşlık teklifi gönderdim sanırım kabul edersen görebilirim. merak ettim.

cnm arkadaş olrak ekleyebilirmisin beni resmine bakıp karar vercem yaptırıp yaptırmıcağımı:) bnde estetik düşünüyorum ama bazı arkadaşların resmlerini gördüm hiç doğal değil.bnde barış beyi düşünüyorum yorumlar çok iyi onun hakkında resmini görebilirsem dahada kesinleşicek. ben fetih oraka burun ameliyatı oldum 3 sene önce ve en yakın arkadaşlarom bile anlamıyor estetik olduğuu söylemedm bile:) okadar doğal duruyor.Göğüstede fetih orak düşünüyodum ama 9 milyar fln fiyatı o yüzden barış bey diye düşünüyorum.ağrı falan oluyomu birde randevudan kaç ay sonraya ameliyat tarihi veriyor?

Öncelikle bana yanıt verdigin için teşekkür ederim mumu cugum.Evet eşim pek istemiyor yaptırmamı,ama yaptırınca eminim onunda çok hoşuna gidecektir.Benim kendimle barışık olmamda çok önemli.Çünkü bu konuda kendime karşı özgüvenim yok,kendimle barışık olmak istiyorum.Ama tabiki yaptırırken abartmadan,dogal olmasıda çok önemli.Bu yüzden doktor seçimimi barış beyden yana kullanıyorum.Ama senin resimlerinide görmek benim için çok önemli.Resmini göremedim yardımcı olursan sevinirim.Barış bey ameliyat görüşmelerinde muayene parası alıyormu onu sana sorucam.Bide silikonları gögüsün neresinde kesip koyuyor onu merak ettim.Ben koltuk altından istiyorum iz görünmesin diye ama sanırım oradan olmuyor.Seninki nerden koyuldu.mesela bikini giyedigin zaman belli oluyormu kesik izi.Yardımcı olursan çok sevinirim.Kendine iyi bak...TŞK.

Sevgili ben ve keyfim.Siteye yeni üye olanlardanım.Bu siteye meme silikon operasyonlarını araştırırken tanıştım ve üye oldum.2 Çocuk emzirdim ve gögüslerimde haliyle boşalma oldu ve özgüvenimi kaybettim.Aslında durumum çok vahim degil ama kafaya taktım birkere,olucam.AmeliyatımıDr. Barış Çkıra olmayı düşünüyorum,kas zarı yaptıgı için.Çünkü kas altı düşünüyordum ama agrılarının çok şiddetli oldugunu okudum,kas üstüde hiç dogal olmuyor,silikonlar ben burdayım diyor.Senin ameliyatınıda Barış bey yapmış.Senden bana bu konuda yardımcı olmanı istiyorum.Resim eklemişsin,resimlerini bende görmek isterim sakıncası yoksa.Birde ameliyatı meme altından keserekmi yapıyor.İz konusunda şüphelerim var.Yazın bikini giydigim zaman izin görünmesini istemem.Senin durumun nasıl,izler silikleşiyormu.Yada koltuk altından girerek bu amaliyat oluyormu onu sorucam sana.Yardımcı olursan sevinirim.Haaa bide ameliyat görüşmesine giderken muayaene ücreti alıyormu Çok soru sordum galiba.Ama sen benim durumumu anlarsın.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan

mumucugum mesajını okudum.Öncelikle bana yardımcı oldugun için sagol.Ben henüz hiçbir doktora muayene olmadım.Ama gidicem bugün.Öncelikle gögüs yapımın hangi duruma uygun oldugunu ögreniyim.Ona göre kafamda bazı şeyler netleşir sanırım.Çünkü sadece böyle internet ortamında araştıarak olmuyor.sana mail adresimi göndericem ama yeni üye oldugumdan dolayı özelden yazamıyorum nasıl yapıcam şimdi,du bakiyim bir

özelden benim mesajıma cevap verebileceğini sanıyorum ama mail adresini yazarken araya işaret koyma boşluk yap :))) acemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…