• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

Rica ederim canım. Ameliyat sonrası o sayılı günleri atlatııktan sonra gerçekten başka türlü bir güzellik ve rahatlık muhteşemmm anlatılmaz bir duygu eğer istanbuldaysan barış beye git konuş fikir al anlatsın sana
gögüs yapın güzelse silikondan sonrada sadece büyüyüyerek dahada güzelleşiyor. Bazılarının gögsü doğuştan çatallı yani birbirlerine yakın gögüsler bazıları arası açık benimki açık olanlardan ama hiç sarkık değildi şu anda genç kız gögsü gibi duruyor resimlerime baktın mı? küçükken büyüyyor yani arkadaşım.

Senin için hayırlısı diyorum, bol şans

Mumucum sanırım eklenememişim ,o yüzden göremedim.İstanbulda değilim.ama karar verince gelebilirim.tekrar eklermisin beni?

cnm çok çok geçmiş olsun:7: ufff böyle sizi gördükçe özeniyor insan:5:ya beni de ekler misin fotolarını merak ediyorum. 19 Mart'ta evleniyorum. nişanlım ameliyata sıcak yaklaşmıyor ama ileride muhakkak büyük memişler istiyorum:17:

mumucum bnm de barış beyle randevum var seni nasıl es geçmişim ben resim konusunda? eklersen eğer fikir edinebilirim..

ben cok cekiniyorum daha once yaptıranlar fikirlieriniz benim için önemli. bu arada yeni katıldım aranıza umarım bahsettikleri gibi bir yerdir

ben cok cekiniyorum daha once yaptıranlar fikirlieriniz benim için önemli. bu arada yeni katıldım aranıza umarım bahsettikleri gibi bir yerdir

nasıl bahsettiler bilmem ama emin olun aradığınız bütün bilgileri ellerinden geldiğince verir arkadaşlar :34:

Merhabalar, biraz geç de olsa geçmiş olsun. ben de yaptırmayı düşünüyorum. Arkadaş olarak eklersen resimlerini görmek isterim

Canım geçmişolsun Darısı bizlere.Şu korkuyu bir atabilsek..

Back