• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

gecmıs olsun ve gule gule kullanın.arkadaslar izmirde en iyi neresı var.bırde damla mı en saglıklısı.baya kucuk benımkıler yok gıbı bırsey esımde ıstıyor. cok mu yapay durur.cok mu suruyor toparlanma. resımlerı gorebılır mıyım. tesekkurker

gecmıs olsun ve gule gule kullanın.arkadaslar izmirde en iyi neresı var.bırde damla mı en saglıklısı.baya kucuk benımkıler yok gıbı bırsey esımde ıstıyor. cok mu yapay durur.cok mu suruyor toparlanma. resımlerı gorebılır mıyım. tesekkurker

İsay cım İzmirde Dr. Cenk Tokat Var Gizeml arkadaşımız oldu onunda resimlerine Bakabilirsin Ayrıca Prof.dr. Ahmet SEYHAN Benim Doktorum Bende Yaklaşık 5 olmak Üzre Gizem de bende Son Derece Memnunuz Sonuçları Görebilirsin Görüşür bakarsın Son tercih Senin Yolun Açık Olsun :16:

merhaba arkadaşlar bende ameliyat düşünüyorm ufaklığından dolayı?? acaba kaç cc tercih ediliyor genelde birde ankarada doktor nerde var?? sizin yaptırdıklarınızı bilgi amaçlı görmek isterim canlarım..teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende ameliyat düşünüyorm ufaklığından dolayı?? acaba kaç cc tercih ediliyor genelde birde ankarada doktor nerde var?? sizin yaptırdıklarınızı bilgi amaçlı görmek isterim canlarım..teşekkürler

Merhaba Engineer06,

cc kişinin yapısına göre değişiyor, herkeste aynı durmuyor ve ameliyat yöntemlerinde de duruşu değişiyor ;)
Öncelikle bir cerrahla görüşmen sonra onun yönlendirmesiyle fikir edinmek için araştırman en doğru yol olacaktır senin için.
Ankara'da doktor olarak kim var bilmiyorum ama abcj ye sor bakalım. Ankara'da araştırdığı doktorlar olabilir. Kendisi İstanbul'da ameliyat oldu. Ama gittiği veya yaptığı işleri bildiği fikir vereceği doktorlarolabilir. Rica ederim..

Selam,

sorularından bu işi yeni düşünmeye başladığını anlıyorum. Biraz araştır topikleri oku bence daha sonra aklına yatan birkaç doktorla görüşmen sırasında zaten ölçülerine göre sana önerilerde bulunacaklardır. Ankara da doktor bilmiyorum :( Ben İstanbul da Barış Çakır a oldum.

Kolay gelsin, bu arada ekliyorum resimleri görebilmen için

merhabalar..bende bu konuda çok sıkıntılıyım.yaşım 38 .yıllarca çocuk doğurayım öyle yaptırırım dedim.yaş geldi geçiyor bile..bende yaptırmak istiyorum ama pişman olmaktanda korkuyorum..
benide ekleyebilirmisin?

merhabalar..bende bu konuda çok sıkıntılıyım.yaşım 38 .yıllarca çocuk doğurayım öyle yaptırırım dedim.yaş geldi geçiyor bile..bende yaptırmak istiyorum ama pişman olmaktanda korkuyorum..
benide ekleyebilirmisin?

Selam arkadaşım aynı yaşlardayız seninle :) Eğer imkanın varsa bir gün bile bekleme :)) Benden sana tavsiye doktorunu buldun mu korkulacak hiçbirşey yok 4-5 gün sıkıntılı ondan sonrası muhteşem ekliyorum seni

benide ekleyebilirmisin?

Selam arkadaşım aynı yaşlardayız seninle :) Eğer imkanın varsa bir gün bile bekleme :)) Benden sana tavsiye doktorunu buldun mu korkulacak hiçbirşey yok 4-5 gün sıkıntılı ondan sonrası muhteşem ekliyorum seni

MuMU teşekkür ederim.burada ameliyat olanları duydukça gidip yarın yaptırasım geliyor.hastaneden acıdan korkmam ama beğenmemekten korkuyorum.iyice kafamda olgunlaştırıp tatilde yaptırabilirim..ne güzel bir düşünce dolgusuz sütyen kullanmak.insanın karnı bile daha büyük görünüyor küçük olunca ...

slm, bende yaptıralı 1 ay oldu, çok acı çektim doğrusu, herhalde sıfır acı hayal etmişim ondan olacak resimleri görmem mümkün mü?

MuMU teşekkür ederim.burada ameliyat olanları duydukça gidip yarın yaptırasım geliyor.hastaneden acıdan korkmam ama beğenmemekten korkuyorum.iyice kafamda olgunlaştırıp tatilde yaptırabilirim..ne güzel bir düşünce dolgusuz sütyen kullanmak.insanın karnı bile daha büyük görünüyor küçük olunca ...

Rica ederim canım. Ameliyat sonrası o sayılı günleri atlatııktan sonra gerçekten başka türlü bir güzellik ve rahatlık muhteşemmm anlatılmaz bir duygu eğer istanbuldaysan barış beye git konuş fikir al anlatsın sana
gögüs yapın güzelse silikondan sonrada sadece büyüyüyerek dahada güzelleşiyor. Bazılarının gögsü doğuştan çatallı yani birbirlerine yakın gögüsler bazıları arası açık benimki açık olanlardan ama hiç sarkık değildi şu anda genç kız gögsü gibi duruyor resimlerime baktın mı? küçükken büyüyyor yani arkadaşım.

Senin için hayırlısı diyorum, bol şans

slm, bende yaptıralı 1 ay oldu, çok acı çektim doğrusu, herhalde sıfır acı hayal etmişim ondan olacak resimleri görmem mümkün mü?

Selam,

Çok geçmiş olsun. Resimleri prensip olarak sadece olmak isteyen ve fikir edinmek arakdaşlara açıyorum. Mutlaka seninkide çok güzel olmuştur.

MUMU02 beni de ekleyebilir misin acaba?Resimleri merak ediyorum,ben de ameliyat olmak istediğimden fikir olması açısından önemli..

Back