MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

Yaşasin iyi haberlerine çok ama çok sevindim Oraletcim ayağına gönlüne sağlik iyi ve guzel haber verdin hepimize öpüyorum

Selam canim. Şuan mobilden girdigim için zor oluyor yarin halledicem mesaj atarim sana

dilos79 selam,

Seni ekledim resimleri görebilirsin. İsmini yazdığın doktorların üçüde alanında iyi doktorlar. Ben sadece Barış Beyi biliyorum çünkü ona ameliyat oldum diğerlerinin isimlerini siteden duydum. Naci Bey in kişiye özel uygulama üç boyutlu falan bilgisayar ortamında çalışma yapıyormuş. Barış bey sadece bu yöntemi kullanıyor kaszarı altı. Protezde nagor kullanıyor. Merak ettiğin şeyleri her zaman bizlere çekinmeden sorabilirsin. Bu konuda sana Oralet , Poisa, yeni ameliyat olan Altın86, abcj biz Barış Bey'in hastalarıyız. :=))))

öptüm hakkında hayırlısı

teşekkürle canım çok sevindim iyi olduklarına ..seninde iyi haber verenlerin çok olsun arkadaşım :)

kızlaaaaaaaaaar merhaba. msjlarınızı okuyorum. çok mutluyum çok iyiyim. kollarım tam kalkmıyor çok yazamıyorum kusura bakmayın. evime döneceğim yaklaşık 2 hafta sonra. uzuuuun uzun anlatırım size.

kızlaaaaaaaaaar merhaba. msjlarınızı okuyorum. çok mutluyum çok iyiyim. kollarım tam kalkmıyor çok yazamıyorum kusura bakmayın. evime döneceğim yaklaşık 2 hafta sonra. uzuuuun uzun anlatırım size.

Yavrucum seni buralarda mutlu mutlu gezinirken görmek harika :)

Güzellik çok geçmiş olsun zorlama kendini yorma birkaç güne herşey çok güzel olacak bol bol yazarsın öptüm seni

Altıncıgım,tekrar tekrar geçmiş olsun,evet seni bekliyoruz biran önce iyileş ve dön aramıza.

eminim güzel olmuştur ama göremedim
istek gönderdim eklersen bende görebilecem
başladım yine araştırmalara
geçen senede böle başlayıp fiyaskoyla bitmişti hadi hayırlısı bu seneye
eklersen sevinirim

Arzum77 selam,

Bu arada senide merak ettim naptın neye karar verdin yoksa ameliyat olmuşmuydun karıştırıyormuyum:=))

Canım bu hafta veya önümüzdeki hafta ameliyat olacagım inşallah.Kesinleşince topik açacagım zaten:92:Mutlu haberlerle görüşmek üzere diyorum,heyecam dorukta:92::92:

Ekledim canım senide. Derler ya her işte bir hayır vardır diye geç olsunda güç olmasın :=)

arkadaşlar nekadar süreyle iyileşiyor..ben ailemden gizli yaptırmak zorundayım üstelik işimi engeller mi ilk günler?

slm canım bende görüsmek istiyorum barıs beyle yalnız resimlerini görebilirsem içim biraz rahat eder belki endise duyuyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…