Selam canim. Şuan mobilden girdigim için zor oluyor yarin halledicem mesaj atarim sanaslm mumu,
beni de eklersen sevoinirim. forum takibinden ötürü baris cakir naci celik ve hasan findik areasinda kaldim. oralet ve poisa yi gördüm ikiiside ayni baris cakira ayni yöntemle olmus. ben öncelikle kas alti düsünüyordum ama simdi kol hareketlerinden protezler etkileno oynuo die de duydum. senin resimleri de görmek isterim. mart da istanbula gelmeyi düsünüyorum. yurtdisinda yasiyorum. bu arada 3 dr a da mail attim bugün naci celikden cvp gelmis. hastaya ve anatomik yapisina göre karar veriyor. üc boyutlu resimler cekip karar veriyorum demis. ücret olarak da 3000-3750 euro demis. protezler natrell yada arion. ucuz istiyorsan mentor protezi die yazmis. yorumlarinizi bekliyorum
Yaşasin iyi haberlerine çok ama çok sevindim Oraletcim ayağına gönlüne sağlik iyi ve guzel haber verdin hepimize öpüyorum
slm mumu,
beni de eklersen sevoinirim. forum takibinden ötürü baris cakir naci celik ve hasan findik areasinda kaldim. oralet ve poisa yi gördüm ikiiside ayni baris cakira ayni yöntemle olmus. ben öncelikle kas alti düsünüyordum ama simdi kol hareketlerinden protezler etkileno oynuo die de duydum. senin resimleri de görmek isterim. mart da istanbula gelmeyi düsünüyorum. yurtdisinda yasiyorum. bu arada 3 dr a da mail attim bugün naci celikden cvp gelmis. hastaya ve anatomik yapisina göre karar veriyor. üc boyutlu resimler cekip karar veriyorum demis. ücret olarak da 3000-3750 euro demis. protezler natrell yada arion. ucuz istiyorsan mentor protezi die yazmis. yorumlarinizi bekliyorum
Canım sana da ayrıca selamları var konuşmalarımızı ilettim çok mutlu oldular :)
Selam kızlar gittim, gördüm, döndüm :)
Kusura bakmayın internet problemi yaşadım tam da bu kadar kişi haber beklerken..
İlk olarak hastanede Altın86'yı ziyaret ettim. Yüzü gayet güzel gülüyordu cıvıl cıvıldı yemeğini yeni yemişti henüz yürütülmemişti. Sonra Abcj nin yanına gittim ameliyattan çıkalı yaklaşık 1 saat kadar olmuştu henüz yemek yememişti. Ama konuşurken yüzü hep gülüyordu ikisine de 320 cc yüksek profil takılmış. İki hatunla uzun uzun sohbet ettik birbirini ilk kez gören fakat sanki yıllardır tanışıyormuş gibi yaşadığımız his, yüzümüzdeki mutluluk görülmeye değerdi. Barış Bey'in akşam ziyaretine de denk gelmiş oldum. İkisi içinde "yakışan bir protez kullandım, mutlu ol artık göğüslerin var" demesi çok güzeldi. Cuma günü direnleri alınacak ikisininde. 15.gün kontrolleri olacak. Haliyle ilk gün mevcut bir sırt ağrıları var birazda direnlerin hareket kısıtlaması ama ikisiyle de konuştum bugün oturuyorlar, geziyorlar mesaj yazıp telefonla konuşuyorlar :) Ameliyatlarının ikinci günü bitmek üzere daha iyi olacaklar. Ben dün yanlarından ayrıldığımda saat çok geç olmuştu o yüzden gelir gelmez yazamadım. Soracağınız ekstra sorular varsa tekrar görüşürüz kızlar. :)
teşekkürle canım çok sevindim iyi olduklarına ..seninde iyi haber verenlerin çok olsun arkadaşım :)
kızlaaaaaaaaaar merhaba. msjlarınızı okuyorum. çok mutluyum çok iyiyim. kollarım tam kalkmıyor çok yazamıyorum kusura bakmayın. evime döneceğim yaklaşık 2 hafta sonra. uzuuuun uzun anlatırım size.
kızlaaaaaaaaaar merhaba. msjlarınızı okuyorum. çok mutluyum çok iyiyim. kollarım tam kalkmıyor çok yazamıyorum kusura bakmayın. evime döneceğim yaklaşık 2 hafta sonra. uzuuuun uzun anlatırım size.
Altıncıgım,tekrar tekrar geçmiş olsun,evet seni bekliyoruz biran önce iyileş ve dön aramıza.
Arzum77 selam,
Bu arada senide merak ettim naptın neye karar verdin yoksa ameliyat olmuşmuydun karıştırıyormuyum:=))
eminim güzel olmuştur ama göremedim
istek gönderdim eklersen bende görebilecem
başladım yine araştırmalara
geçen senede böle başlayıp fiyaskoyla bitmişti hadi hayırlısı bu seneye
eklersen sevinirim
slm canım bende görüsmek istiyorum barıs beyle yalnız resimlerini görebilirsem içim biraz rahat eder belki endise duyuyorum hala
arkadaşlar nekadar süreyle iyileşiyor..ben ailemden gizli yaptırmak zorundayım üstelik işimi engeller mi ilk günler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?