Altıncıgım sen ameliyatını ayın 31 indemi oluyorsun?Bende eger fırsat bulabilirsem seni ziyarete gelmeyi isterim.Ameliyatını acıbadem fulyadamı olacaksın?Birde senin gerçek ismini bana özelden yazki eger gelirsen orada yani hastane kolidorlarında ALTIN 86 diye bagırıp aramiyim:90:
Altıncıgım sen ameliyatını ayın 31 indemi oluyorsun?Bende eger fırsat bulabilirsem seni ziyarete gelmeyi isterim.Ameliyatını acıbadem fulyadamı olacaksın?Birde senin gerçek ismini bana özelden yazki eger gelirsen orada yani hastane kolidorlarında ALTIN 86 diye bagırıp aramiyim:90:
ay heyecanlandım şimdi nekadar az kaldı.. herşey gönlünce olsun arkadaşım
heyecanlanma lütfenn,ne varki neden heyecanlanıyorsun yaa:18::18: Canım inan bizde çok heyecanlıyız,hadi bakalım şurada 2 günün kalmış,3. Gün ameliyat olup kurtuluyorsun,agrı minimum,ne güzelki doktorumuz bize kas zarı altı ameliyatını öneriyor ve uyguluyor.sen iyi olki,banada moral ver.hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm.
inşallah çok iyi olacağım tatlım size de iyi haberler vereceğim. Beni izlemeye devam edin))
Merhaba kızlarr,
ben yeni üye oldum ve bu meme büyütme estetiği konusunu gerçekten çok araştırıorum mezun olur olmaz yaptırcam ben de ama aklıma takılan tek bi soru var. bu operasyonu olan arkadaşlar göğsünüz nasıl öncekine oranla yumuşak mı sert mi yoksa doğal göğüsle aynı sertlikte mi yani dokunduğum zaman yabancı bişey hissetmek istemiorum sorum bu yüzden.
şimdiden teşekkürlerr :)))
Heyecanlanma lütfenn,ne varki neden heyecanlanıyorsun yaa:18::18: Canım inan bizde çok heyecanlıyız,hadi bakalım şurada 2 günün kalmış,3. gün ameliyat olup kurtuluyorsun,agrı minimum,ne güzelki doktorumuz bize kas zarı altı ameliyatını öneriyor ve uyguluyor.Sen iyi olki,banada moral ver.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm.
iyi geceler kızlar bende 8 aralıkta ameliyat oldum kas üstü 275 cc mentor high profil çok güzel oldu ama büyük gibi yaa sinirlerimi bozdular..herkes çok büyük diyor 290 cc koyduran var ben anlamadım bu işi..ben çok mutluyum ama arkdaşlarım hiç beğenmiyor((
Resim ekleyerek fikir edinmemizi kolaylaştıran herkese neznizizde teşekür ediyorum. Ekledim sizi görmek isterim bende. Barış Beye ameliyat olan bi arkadaşın resimlerini gördüm, sizinkileride görürsem bu Barış Beyi araştırmaya başlayacağım demektir.
Merhaba kızlarr,
ben yeni üye oldum ve bu meme büyütme estetiği konusunu gerçekten çok araştırıorum mezun olur olmaz yaptırcam ben de ama aklıma takılan tek bi soru var. bu operasyonu olan arkadaşlar göğsünüz nasıl öncekine oranla yumuşak mı sert mi yoksa doğal göğüsle aynı sertlikte mi yani dokunduğum zaman yabancı bişey hissetmek istemiorum sorum bu yüzden.
şimdiden teşekkürlerr :)))
iyi geceler kızlar bende 8 aralıkta ameliyat oldum kas üstü 275 cc mentor high profil çok güzel oldu ama büyük gibi yaa sinirlerimi bozdular..herkes çok büyük diyor 290 cc koyduran var ben anlamadım bu işi..ben çok mutluyum ama arkdaşlarım hiç beğenmiyor((
Salı günü şansa hem Altın86 sonrasında da Abcj ameliyat oluyor :) Bende akşamında ziyaretçisi olacağım ikisinin. Ve sonrasında durumları hakkında yazacağım. Heyecanla bekliyorum bende :) Stres yapmayın heyecan serbest sonuçta insan hayallleri gerçek oluyor diye stres yapmamalı :))
MUMU02 arkadaşlık gönderdim sana kabul ederse fotolarına bakmak isterim:92:
bende senın resımlerını beklıyorum
aslında nacı beyın orda karsılassak canlı canlı gorsem ne guzel olur
konturolun var mı bu hafta ben persembe gunu orda olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?