Mula///48

Hayırlı olsun canım ,darısı bize. Bizimde Dalaman'a çıktı tayin hafta içi ev tutmaya gideceğiz bakalım hayırlısı :KK66: Bahçeli müstakil bir ev hayalim var hep inşallah olur.

a çok sevindim, hayırlısı inşallah, istiyodunuz zatenmuğlayı, inşallah memnun kalırsınız. bizim de merkeze çıktı, sıra benim tayinde bakalım...

evim güzel oldu Allah herkese nasip etsin.muğla merkez senin açından iyi olmuş canım annenler yardımcı olurlar bebek konusunda en azından.
ben merkezi aramıyorum artık çünkü muğlada pek bişey yok.
dalamanlı olduk artık:))
eşim gidiş geliş yapar merkezde olsa bile ders.
tk646 hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun.
burada müstakişl ev çok var fakat ulaşım zor muhakkak araban olmalı.

teşekkürler derincim, haklısın muğla merkezde pek bişey yok, sanki denize sıfırmış gibi bi de evler ateş pahası, insanları maalesef kiradan zengin olmaya alışmışlar, yazık gerçekten... evinde mutlu mutlu oturursun inşallah :))) pazara muğladayım :)

amin canım teşekkür ederim.inşallah sizde bir ev sahibi olursunuz muğlada kirada oturmak zor...
hayırlı yolculuklar.

teşekkürler canım...
valla zor olucak kirada oturmak, o kadar parayı verince her ay, başka eve yatırsan ev senin olur zaten bi kaç seneye :))) biz de apartımızı satar ev alırız diye düşünüyoruz ama biraz süre geçsin bakalım, bi daha taşınmayı göze alamıyorum henüz :)

taşınmanın zorluğunu gerçekten bu sefer tam olarak yaşadım çocuklu olunca daha da zor oluyo....

kızlar merhaba bizimde tayinimiz muğla merkez.ama ben sevinemedim bile ya.ev bulmak çok zor evler ateş pahası birde yaşam çok zor diyorlar bebekte var baya gözüm korktu :KK43:

merhaba hanımlarrrrr key,ifler nasıl? 4858 ne zaman geliyor sunuz ev buldunuz mu? Derincim sen, yeni evin ve çocukların nasıllar? aramıza yeni karışanlarda var ne güzel :) tayin geldik demiş yeni arkadaşımız ( bağışla adını yazamadım şimdi ) meslek nedir acaba? ben çocuklarla, işle ev arası meşguldüm, arada izmire gittik annem ev değiştirdi ona yardıma gitmiştik. ayrıca Yaz çok keyifli geçiyor , Muğlayı sevmeye başladım sanırım artık, burada yeni yerler hızla açılıyor, moralim yükseliyor bu durumda. doğası ve havasına zaten laf edilmez, spor ve biraz hobi edinince başka birşeye vakit kalmıyor. hayat güzelll ... biraz da kafama göre birkaç arkadaşım olsa :KK43: o bakımdan 4858 geldiğinde çaya bekliyorum :) hoşçakalın arkadaşlar.

selam benim için yaz keyifli geçiyor diyemiyeceğim.
yorucu geçiyor tadilata taşınma derken oğlum ameliyat sünnet beraberinde oldu sonra eşim kıl dönmesinden ameliyat oldu evde uğraşıyorum...

merabalar kızlar...

çiğdemcim geldim ben,yerleştim tokiye...başka neresi var ki yerleşilecek :KK43:(( onu da zar zor bulduk zaten,ev bakımsız falan,elden geçirdik biraz,hamilelikle çok zor oldu. ayrıca hastanelerde kaldım, midem kötü, yücelendeydim. tıptaki nilgün hanıma da gittim, moralimi öyle bi bozdu ki ağlayarak çıktım odasından, karamsar konuştu hep, bebeğin iri olucak dikkat etmemişsin dedi, dün gitmiştim, bugün endokrinciye gittim, o da şeker yüklemesi yaptı, şimdi sonuçları almaya gidicez, neden yaptıysa şeker hastasına :) öyle işte... yani artık buluşabilirz çiğdemcim :)))

derincim geçmişler olsun eşine, çocukla daha bi zorudr eminim...
yeni gelen arkadaşımız var tayinle bizim gibi, evleri sorma, merkezde 750 diyor eve,bi giriyoz ahır gibi... inş mutlu sağlıklı huzurlu yaşarız...

bi de muğlalı arkadaş var, belki tanışıyoruzdur :) ayşegül ben...

arkadaşlar merhaba.sonunda bizde evimizi bulduk merkezde.yarın muğla da olucam.evimizi temizlicez daha sonra eşyalarımız gelicek.bu arada ben çalışmıyorum eşim asker Şırnak tan tayin gördü Muğla ya.hayırlısı artık.denildiği gibi evler çok pahalı bizde 500+180 tl ye üstelik 2+1:)orda sosyal faaliyetler ne durumda arkadaşlar.birde umarım yeme içmede ev kiraları gibi değildir de her yönden sarsılmayız:)

arkadaşlar merhaba.sonunda bizde evimizi bulduk merkezde.yarın muğla da olucam.evimizi temizlicez daha sonra eşyalarımız gelicek.bu arada ben çalışmıyorum eşim asker Şırnak tan tayin gördü Muğla ya.hayırlısı artık.denildiği gibi evler çok pahalı bizde 500+180 tl ye üstelik 2+1:)orda sosyal faaliyetler ne durumda arkadaşlar.birde umarım yeme içmede ev kiraları gibi değildir de her yönden sarsılmayız:)

hayırlı olsun yeni yeriniz ve eviniz...benim eşim de polis :) yeme içme ev kiraları gibi değil benim bildiğim, uygundur.

!muglaya yerlesen arkadaslar hosgeldiniz.umarim hayal ettiginiz gibi olur hersey.en zoru ev bulmakti onuda cozmussunuz.yeme icme pazari guzeldir uygundur sebze meyve.

ulalisin demek super olmus o zaman.memleketi gibisi varmi insanin.

:) çok bayılmıyorum memleketime maalesef, çok eksiği var...geldiğimiz yere göre eksiklerini hissediyoruz çok, en başta sağlık yönünden zayıf...napalım artık, sırf bebek olucak,ailem yakınımda olsun diye geldik, yoksa çok aramam memleketimi de :)

sen neresindensin muğlanın? nerde oturyorsunuz ? belki toplanır tanışırız bi gün muğlada yaşayanlarla...

X