Mula///48

hayırlı olsun giz09, akyol ve otogar tarafı,en güzel yerlerindan muğlanın :)

derin55, balık-ekmek dedin ya nasıl tadı damağıma geldi şimdi, nasıl da severim bi bilsen, allahtan hamile değilim :))) geldiğimde ilk yapılacak işler listesine not aldım bunu :KK66:
ben de muğla ünv okudum, muğladan ilk çıkışım oldu burası... kötü bi çıkış oldu valla, burası türkiye mi dedim :) şükür halimiize tabi, isyan gibi deil kesnlikle, buranın da avntajları var, muğlaya göre birazcık daha ucuz. iyi yanlarını görünce, mutlu oluyor insan olduğu yerde de :)

balık ekmek akyakada mı yiyorsunuz

biz oraya gitmiştik geçen geldiğim de çok sevdim orayı da

slm herkese.sohbet koyulaşmış burda.derin babası çok istedi sünneti.hatırlamaması daha iyi diye.ama biraz sorun yaşadık inşallah kontrolde herşey yolunda der doktor.sitres yaşadım çok.öykü okula başladığında bende çok üzüldüm.okula bırakıp eve geldiğimde ağladım bile.ama alışılıyor.ben o zaman hamileydim senin tuna olacak yine yanında.alışırsın çabuk okul saatini iple çekersin :))))

selaaammmm.:KK16:
emeli babası götürdü tuna uyudu bende biraz iş yaptım bahçeyi topladım oturayım biraz dedim.
gizciğim hayırlı olsun eviniz merkezdesin sen ben dalamandayım.
merkezden çok arkadaş yok.
4858 canım özür dilerim yaaa canının çekeceğini düşünemedim umarım en kısa zamanda gelir yersin.
okyanus biz istemedik erken olmasını düğün yapacazzz tunaya şöylee kurtlarımızı da dökerizz ohhh!!!:KK64:
zor olmuştur sana canım yaa.
benim içim gidiyor bu okul işine emel o kadar yaramaz olduğu halde üzülüyorum.
sık sık kontrole giderim artık tam gün ya!
çocuk büyütmek ne zor iş Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada tuba'da kayboldu!!

slm kızlar...bizdeyapıcaz canım düğün ilerki yıllarda.dün kontrolde herşey normale dönmüş dedi doktor.çok rahatladım.hatırlamayacağı için en uygun zaman bebekkenmiş.onun için bu kadar ısrar etti eşim.şükür atlattık artık.darısı size artık.tubayı okullar kapanmadan önce görmüştüm.giremiyorum artık dedi nete.maşallah onun kızda büyümüş.çok şeker.bende haftaya uşağa gitmeyi düşünüyorum.çok sıkıldım buralarda.

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese...:KK16::KK16:
okyanus iyi olmuş o zaman bakalım biz ne zaman yapacağız sünneti.
niye sıkıldın canım fethiye çok güzeldir şimdi deniz sezonu da açıldı.
benim çocukların ikisi de sinüzit oldu bu arada.
babaları hasta etti şu erkekler ne şuursuz oluyolarr yaaaa!!!:KK4:
acısını ben çekiyorum iki gündür uykusuzum.:KK53:

merhaba bayanlar :KK3:
derin55, özür dilemene gerek yok, canım çekti ama olsun, kötü anlamda söylemedim. :) gelince yiycem tabi :)))

merhaba arkadaşlar. angryangel hoşgeldin, ben de muğla ulalıyım. belki tanışıyoruzdur,malum muğla ufak yer...:)
muğla tatilim bitti, yaklaşık 1 ay kaldım , gezdim, ayrıca balık ekmek de yedim :)))) gökovada değil ama ölüdenizde :)farketmez,öyle özlemişim ki, buralarda yok balık ekmek, onun yerine çiğ köfte tüketiyorum :) vzgeçilmezlerim arasındalar :)

merhaba kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum.:KK71:
4858 bayrama kalmamışsın oysa herkes bayramda buralara geldi:)))

selam kızlar

gelin oldum geldim muğlaya güzel yer sevdimm biraz zorluk çekiyorum o kadar hiç tanıdığım olmadığı için onun dışında dede toprağııı kanım ısındı :)))

merhaba kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum.:KK71:
4858 bayrama kalmamışsın oysa herkes bayramda buralara geldi:)))

bayrama kalamadım :KK43:(( valla sormayın artık, eşim sivaslı benim, ve de polis memuru, izni yok, var olan izin de 2ye bölünüyor, izinde öncelikle deniz tatilini ön plana alıyoruz. bi kaç gün deniz, bi kaç gün annemler, bi kaç gün sivas olunca izin bitti hemencik, görümcemin de düğünü vardı bi kaç gün de ona gitti. siz hesap edin artık :KK43: ben erkenden geldim muğlaya kaldım 3 hafta ama bayramda kayınvalidemdeydik. muğlada bayramı unuttum artık :KK43:

bu arada ben de bebiş düşünüyorum artık, diyabetliyim ama çook zor olacak,sırf korkumuzdan yapmadık şimdiye kadar vama bu sefer kararlıyım, henüz 1 kez denedik ama başlamak bitirmenin yarısı :)

hoşgeldin giz muğlaya...
4858 senin işinde zor bizde farklı memleketlerdeniz eşimle ama buraya gelin diyoruz herkese çünkü iki çocukla biz zor yolculuk ediyoruz...
inşallah
canım hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına annelik çoookkkk güzel bir duygu...

merhaba arkadaslar...
Ben Aydında oturuyorum burada da yenıyım,carsamba kısmetse marmarise dogru gelıcem havalar nasıl acaba?? :)) yani denize gırılecek hava mı tereddutte kaldımda,10 aylık bebegım var üşütmeyım onu dıyorum gercı sokmam gıbı gelıyorda babamıza pek guvenemıyorum :) umarım yardımcı olan bırı olur...

X