Mula///48

günaydın...benim düşündüğümde doğum olduğunda kızım napacak?çok düşkün bana bensiz uyumaz bakalım nasıl oyalanacak.babanne annane dedeler hep olacak ama bakalım hangisi oyalayabilecek?:)))
aynı dert bizde de var benimki de bensiz uyumaz...boshayallersmile

slm kızlar ne var ne yok ben misafirlerimi gönderdim temizlik filan baya yorgunum bir gün kalkıp işle yemekle uğraşırsam ertesi gün paso dökülüyor vücudum bide ayaklarım aşırı şiş yetmezmiş gibi bide şeker çıktı ayak ve bacaklarımda felaket kaşıntı yapıyor ALLAH beterinden saklasın. Mertcan da fikrimi değiştirdim artık kardeş filan istemiyorum diyor kıskanmaması için bebeğe bişey alırken muhakkak onada bişey alıyorum ama eskisi gibi vakit ayırıp ilgilenmek pek mümkün olmuyor oda bunun hamilelikten dolayı olduğunun bilincinde keşke olmasaydı demeye başlıyor :)
Derincim hayırlısı bitanem yaaaa ne güzel, ne heyecanlı, ne telaşlı bi bekleyişdir şimdi son günler nasıl oldu bitti anlamazsın inşallah ALLAH ikinizide sağlıklı sıhhatli kurtarsın canım. son kararın ne şimdi spinal mi olucak iyice araştırdınmı doğum sonrası yan etkisi veya herhangi bi komplikasyon filan ALAH korusun epidural veya spinal olan tanıdıkların varsa onlardan fikir aldınmı? gerçi son 3 gün araştırmışsındır ama merak ettim.
Okyanuscum sende ne var ne yok canım şeker yüklemesi yapılmış ve şeker çıkmamış çok sevindim canım gözün aydın. Hayırlsıyla derin kurtuluyor biz gün saymaya devam:)

günaydınnn.tubacım nerelerdesin ya hiç uğramıyorsun.geçmiş olsun insülinmi kullanıyorsun?bende çok korktum ama birşey çıkmadı şükür.iğne vuracak olmam kendime o tırstırdı hiç beceremem.yok canım beşik falan almadık.sen almayımı düşünüyorsun?
derinciğim saya saya günleri bitirdin hayırlısıyla mutlu haberlerini beklicez bizde.

tuna bebek gelmiş hoşgelmiş...

derincim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla....sanada geçmiş olsun...

günaydınnnnn.derinciğim gözünüz aydın.Allah güzel bir haya tversin bebişe inşallah.sizle birlikte.neden erken geldi?çok meraktayım.sağlığınız iyidir inşallah ikinizinde.

hayırlı ramazanlar kızlar.
cumartesi günü kendimi çok yordum sıcakta çok iş yaptım akşama kadar..
akşam suyum geldi acilen gittik doğum başlamıştı ama ben sezryaanda ısrar ettim.
doktor söylene söylene gelmiş ama çıkarken iyiki ısrar etmiş demiş çünkü çocuğun boynuna kordon dolanmış ve de boğuluyormuş..
ikimiz de tehlikeye girmişiz yani!
çok şükür atlattık..
darısı sizlere tubacığım çok geçmiş olsun canım.
bu arada sipinal olmadı sancı çekmemem için anestezi uzmanı direk bayılttı beni Allah razı olsun...

günaydın kızlar.tekrar geçmiş olsun gözün aydın derinciğim beklenen misafir geldi sonunda.iyi ki ısrar etmişsin sorunsuz atlattığınıza sevindim.benim içinde kokla bebişini mis gibi.

selam kızlar ..................
allah analı babalı büyütsün derin çok merak ettim nasıl oldu filan diye nasıl doktordan memnun kaldınmı hastane nasıldı .sağlıklı olmanıza sevindim çok geçmiş olsun cnma.s.

Derincim çok büyük bi tehlike atlatmışsınız canım yaaa şükür herhangi bi komplikasyon olmadan kavuştun bebişine umarım ikinizde iyisinizdir güle güle büyüt bebişini ALLAH acılarını göstermesin. Senin sağlık durumun nasıl toparladınmı biraz? bu arada genel anestezi olması çok daha iyi olmuş sevindim senin adına. tekrar hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini.opuyorumnanaktan

şimdilik insülün filan kullanmıyorum ama keşke kullansam o zaman bebişe yük binmez çünki şu anda bebek fazladan insülün salgılıyor buda doğduktan sonra onun kan şekerinin düşmesine ve sarılığa yakalanmasına neden oluyor benim diğer hamileliğimdede çıkmıştı bundada çıktı ilerde bi şeker hastası adayıyım bu arada. Ben oğlumun karyolasını vermiştim genç odası alınca şimdi karyola tarzı değilde oyun parkı tarzı olanlardan düşünüyorum balık pazarının prada iki dükkan varmış onlara bak dediler olmazsa netten sipariş vericem artık. durumlar böyle işte:) sen nasılsın nasıl gidiyor.
Bu arada hayırlı ramazanlar olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan

selam kızlar..opuyorumnanaktan
saces hastanede biraz sinir oldum çocuk doktoru gelmedi oğluma bakmaya.
normalde her yeni doğanı kontrol ederler.
biraz sarılığı var bebişin pazartesi ya da yarın kontrole götürmeyi düşünüyoruz ve de şikayet etmeyii!!!
bunun dışında herşey iyiydi.
benim sancım çok oldu nedense bazıları ben hemen kalktım dediler ama ben yeni yeni ayaklanıyorum...
allahtan yanımda teyzem var yoksa mahvolmuştum erkekler zaten işe yaramıyolar!!!:umursamaz:
tubacığım gerçekten tehlike atlatmışız çok şükür ikimizde iyiyiz.
inşallah sizlerde hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi...:Saruboceq:

günaydınnn... tubacım tekrar geçmiş olsun canım inşallah bebiş doğduğunda bu sorunların hiç biri olmaz.fethiyede bişey almak ve bulmak gerçekten zor.bizde genelde netten sipariş veriyoruz.benim kızın karyolası duruyordu onu tekrar kurucaz.senin doğum tarihin ne zaman isim düşündünüzmü?biz iyiyiz ama sıcaklar gerçekten bayıltıyor.çok aşırı terliyorum.agustosuda atlatırsak eylül de rahatlarız inşallah.
derin artık özel hastanelerinde suyu çıktı canım.cahil olanlara Allah kolaylık versin.öpüyorum hepinizi.görüşürüz.

anaaammm. hemşerilerimi bi göreyim diye geldiydim, "2010 anneleri "başlığına gelmiş hissettim kendimi zemuszemus bebekleriniz sağlıklı büyüsün inşallah

mutlu pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
hoşgeldin 4858...opuyorumnanaktan
okyanus gerçekten suyu çıkmış hastanelerin!!
bu arada oğlumda sarılık geçmedi hala salı gününe kadar bekleyip doktora götüreceğiz...
okyanus siz isim düşündünüz mü?
neler koyacaksınız bakalım isim??

hoşbuldum opuyorumnanaktan
muğla merkezde mi oturuyosunuz? ben ulalıyım :hulya:

şu an dalamanda oturuyoruz.
muğlalı değilim ama öğrencilikten sonraki tüm hayatım muğlada geçti!
ulalı hocamız var üniversiteden...

Ne güzel... muğla'da olduğun için çok şanslısın... neresi olduğu farketmez. ulalı hocanız kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…