- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.161
aynı dert bizde de var benimki de bensiz uyumaz...boshayallersmilegünaydın...benim düşündüğümde doğum olduğunda kızım napacak?çok düşkün bana bensiz uyumaz bakalım nasıl oyalanacak.babanne annane dedeler hep olacak ama bakalım hangisi oyalayabilecek?:)))
hayırlı ramazanlar kızlar.
cumartesi günü kendimi çok yordum sıcakta çok iş yaptım akşama kadar..
akşam suyum geldi acilen gittik doğum başlamıştı ama ben sezryaanda ısrar ettim.
doktor söylene söylene gelmiş ama çıkarken iyiki ısrar etmiş demiş çünkü çocuğun boynuna kordon dolanmış ve de boğuluyormuş..
ikimiz de tehlikeye girmişiz yani!
çok şükür atlattık..
darısı sizlere tubacığım çok geçmiş olsun canım.
bu arada sipinal olmadı sancı çekmemem için anestezi uzmanı direk bayılttı beni Allah razı olsun...
hayırlı ramazanlar kızlar.
cumartesi günü kendimi çok yordum sıcakta çok iş yaptım akşama kadar..
akşam suyum geldi acilen gittik doğum başlamıştı ama ben sezryaanda ısrar ettim.
doktor söylene söylene gelmiş ama çıkarken iyiki ısrar etmiş demiş çünkü çocuğun boynuna kordon dolanmış ve de boğuluyormuş..
ikimiz de tehlikeye girmişiz yani!
çok şükür atlattık..
darısı sizlere tubacığım çok geçmiş olsun canım.
bu arada sipinal olmadı sancı çekmemem için anestezi uzmanı direk bayılttı beni Allah razı olsun...
günaydınnn.tubacım nerelerdesin ya hiç uğramıyorsun.geçmiş olsun insülinmi kullanıyorsun?bende çok korktum ama birşey çıkmadı şükür.iğne vuracak olmam kendime o tırstırdı hiç beceremem.yok canım beşik falan almadık.sen almayımı düşünüyorsun?
derinciğim saya saya günleri bitirdin hayırlısıyla mutlu haberlerini beklicez bizde.
mutlu pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
hoşgeldin 4858...opuyorumnanaktan
okyanus gerçekten suyu çıkmış hastanelerin!!
bu arada oğlumda sarılık geçmedi hala salı gününe kadar bekleyip doktora götüreceğiz...
okyanus siz isim düşündünüz mü?
neler koyacaksınız bakalım isim??
şu an dalamanda oturuyoruz.hoşbuldum opuyorumnanaktan
muğla merkezde mi oturuyosunuz? ben ulalıyım :hulya:
şu an dalamanda oturuyoruz.
muğlalı değilim ama öğrencilikten sonraki tüm hayatım muğlada geçti!
ulalı hocamız var üniversiteden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?