• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

slm kızlar iyisinizdir inşallah. Yaz geldi misafir akını başladı bir posta misafir uğurladım temizlikle uğraşıyorum şimdi hafta içi gelicek başka misafirler varsempatiksalakcinni uğraşıyoruz yani.. hamilelikte zor geçiyor bir yandan benim sıcaklarla ilgili ve uykuyla ilgili pek sorunum olmasada ayaklarım aşırı şişiyor oda ağrı yapıyor bide bebek baya aşşağıda sanırım kasıklarıma çok baskı yapıyor ama gelde dolanıp durma ne mümkün-tatlicadiarzu- hepinizi çok öpüyorum dikkat edin kendinize görüşürüz.a.s.

mutlu pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
tubacığımm ben de misafirleri yeni yeni bitirdim.
bundan sonra istemiyorum kimseyii bir aydan az kaldı nerdeyse doğuma taşıyamıyorum artık...:CüvCüv:
akşamları benim de ayaklar davula dönüyor.
sırtım ve de kasıklarım da ağrıyorr hepimize kolay gelsin vallaa...

kızlarrrr nerelerdesinizz yahuuu???benneyaptımki
dün fethiye devlet hastanesine geldim ayyy ne suratsızlarrbeydi onlar öyle yaaaa!!!:dilcikar:
hele doktorun yanındaki hemşire tam biii ucubeydiii!sempatiksalakcinni
fundaya gittim nasıl diye hoşuma gitmedi!
sizler nasılsınız?
neler yapıyosunuz?opuyorumnanaktan

günaydınnnn.nasılsın derinciğim?doğumu burdamı yapacaksın?noldu sizin ordaki doktoru beyenmedinmi?[/QaUOTE]
günaydın okyanuscuğum..opuyorumnanaktan
doğumu yücelende yapacağım anastezi uzmanı çok iyi dediler devletin ama ben doktorlara kıl oldum hele yanındaki hemşireyi boğasım geldi!!
bi bakalım dedik eşimle ama funda hanımı da beğenmedim arkadaşlara uğrayıp döndük.
sağlık meslekte öğretim görevlisi arkadaşlara uğradık..
onlar uygulama dersleri için devlet hastanesine gidiyolar..
nezih daha iyiymiş ama konuşmazmışş falan filan benim sorularıma cevap vermesi lazım..
neyse işte hayırlısı olsun canım ne diyelimm ben epidural istediğm için konuşayım dedim ama konuşmak mümkün değill...
sen nasılsın canım??olumunekankayizsmile

günaydınn.hayırlısı olsun derinciğim.doğum yaklaştıkca sitreste çoğalıyo.nezih konuşmaz ama sorularınada cevap verir o kadarda değil.uğrasaydın onada keşke.
ben iyiyim canım.şeker yüklemesi yapıldı iki kere çok gerildim ama şükür birşey çıkmadı.

bende çiğdemde doğum yaptım yücelende çokda memnun kaldım :)
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
meral sen muğla yücelende yaptın değil mi?
ben ortacada yapacağım ama çiğdem hanım da iyiymiş sanırım.
normal miydi doğum canım gözünaydın hayırlı evlat olsun inşallah..
okyanuscuğum ikinci yükleme zor oluyo aç aç bekliyosun!
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.:Saruboceq:
tubadan da ses yok hiç nerelerde acaba?

günaydın.derin çok erken giriyorsun noldu uyku tutmuyormu?ikinci yükleme çok zor oldu gerçekten beş saate yakın hastanede beklerdim.dört kez kan alındı.şükür birşey çıkmadı da çektiğim eziyete değdi.tuba misafir gelecek diyordu.yoğun galiba.

günaydın.derin çok erken giriyorsun noldu uyku tutmuyormu?ikinci yükleme çok zor oldu gerçekten beş saate yakın hastanede beklerdim.dört kez kan alındı.şükür birşey çıkmadı da çektiğim eziyete değdi.tuba misafir gelecek diyordu.yoğun galiba.
zor yatıyorum okyanus.
heryerim ağrıyo bi taraftanda sıcaklar nefes aldırmıyo.,
iyice de ağırlaştım Allah hepimizin yardımcısı olsun...
neyseki ikinci yükleme normal çıkmış gerçekten tam eziyet oluyo anne olmak ne zor!!!

benimde uykularım hep bölük pörçük.şimdiden böyleyim bakalm n asıl geçecek üç ay.en zor ayındasın şimdi.çok zor annelik canım ama çok güzel.

Slm kızlar nasılsın derin doğum yaklaştı baya sanırım doktor arayışına çıktın.Nezihin doğumu dikişi için çok ii diyorlar ama nasıl bilmiyorum karısına gidiyorum ben çok şeker ama valla parana karşılık vermiyor diyebilirim bende esnaf hastanesindeki doktorlara bir bakmayı düşünüyorum. herşeyin hayırlısı senin doğum ne zaman hayırlısıyla...

sıcaklar çok var kendinize dikkat edin......aslında bir görüşme düzenlesek ii olacaktı ama bu halde zor artık bebeklerle görüşürüz. kendinize ii bakın .

selam kızlar..opuyorumnanaktan
saces buluşma zor bu sıcaklarda bu halde dediğin gibi inşallah doğurduktan sonra...
ben yücelene devam ediyorum artık vazgeçtim başka hastaneden.
doktordan memnunum da bunu sipinal sezeryan düşündüğüm için anestezi uzmanına falan bakacaktım vazgeçtim artık.
evime yakın hem kızımda olunca yakın olması daha iyi benim için.
okyanus valla son zamanlar çok zor geçiyo sıcakların da çok etkisi var..

hayırlısı canım allah bir avazda kurtulmak nasip etsin. Evet senin kızında var oda ilgi ister ordan oraya sürüklenmek zor elbette .............

amin saces hepimizi canım..:Saruboceq:
günaydınlar herkese nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben iki gündür deniz kenarında serin serin takıldım.
dün hava bulutluydu ama pazar günü süperdi yüzdüm bile yavaş yavaş....
bugün de biraz evle ilgileneyim halim olursa!
burda kitapçı bulamıyorumm yaa kitap alacamm indirim falan hiç olmuyoo sinirr bi durum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz*ben iyiyim günlerim yoğun geçiyor gelen diden birde ehliyet işi var yazılı sınavundan geçtim cumartesi direksiyon sınavı var bakalım ne olcak geçebilecekmiyim.....derincim fethiyede FKM nın önünde kitap fuarı var bütün yayın evlerinin var yanlış görmediysem incelemdim ama 31 temmuza kadar çaık olması lazım yolun düşerse bak...

Back