slm kızlar ne var ne yok ben misafirlerimi gönderdim temizlik filan baya yorgunum bir gün kalkıp işle yemekle uğraşırsam ertesi gün paso dökülüyor vücudum bide ayaklarım aşırı şiş yetmezmiş gibi bide şeker çıktı ayak ve bacaklarımda felaket kaşıntı yapıyor ALLAH beterinden saklasın. Mertcan da fikrimi değiştirdim artık kardeş filan istemiyorum diyor kıskanmaması için bebeğe bişey alırken muhakkak onada bişey alıyorum ama eskisi gibi vakit ayırıp ilgilenmek pek mümkün olmuyor oda bunun hamilelikten dolayı olduğunun bilincinde keşke olmasaydı demeye başlıyor :)
Derincim hayırlısı bitanem yaaaa ne güzel, ne heyecanlı, ne telaşlı bi bekleyişdir şimdi son günler nasıl oldu bitti anlamazsın inşallah ALLAH ikinizide sağlıklı sıhhatli kurtarsın canım. son kararın ne şimdi spinal mi olucak iyice araştırdınmı doğum sonrası yan etkisi veya herhangi bi komplikasyon filan ALAH korusun epidural veya spinal olan tanıdıkların varsa onlardan fikir aldınmı? gerçi son 3 gün araştırmışsındır ama merak ettim.
Okyanuscum sende ne var ne yok canım şeker yüklemesi yapılmış ve şeker çıkmamış çok sevindim canım gözün aydın. Hayırlsıyla derin kurtuluyor biz gün saymaya devam:)