• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

kıyamam ya küçücük aklından neler geçiyordur kimbilir sizi paylaşmak zorunda olması onu çok üzüyordur kıskançlıklar sürer ama inşallah büyük boyutlarda olmaz canım.kardeşini kıskanmayan çocuk yoktur herhalde.bebişi götürdünmü doktora sarılığı ne durumda?kaç kilo doğdu?
doktora gittik çok şükür sarılığı önemli boyutta değilmiş.
hastanede çocuk üçbuçuk kiloydu sağlık ocağında üçe düşmüş!!CADIARZU
sarılık heyecanıyla doktorda kilosuna bakmayı unuttuk!!
bi daha ki aya tekrar kontrolümüz var bakarız kaç kilo olduğuna ama ben daha iri doğar diye düşünüyordum..
boyu 52 cm atletik yapılı oldu.kaydirigubbakcemile3

günaydınnn.sevindim sarılıkta sorun olmadığına.aferin abla olduğunun farkında fıstık demekki insan duygulanıyor dimi onları öyle görünce.benim kızda göbek deliğimden konuşuyor bebişle.çok hoşuma gidiyor.bakalım doğunca neolacak.

günaydın kızlar..opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonları.
okyanus çocuklar çok enteresan yaratıklar yaaa.
çok doğallar demek göbek deliğinden konuşuyor seninki!kaydirigubbakcemile3
emelde nasıl çıkacağını çok düşünmüştü ve de endişelenmişti.
bence kardeş çok iyi oldu bizimkinin olgunlaşmaya ve de sakinleşmeye ihtiyacı vardı.
ablalalık yarayacak ama az önce çocuğu kremlerken yakaladım.akannehir
geçenlerde de parmağını boğazına kadar soktu:1shok: çok dikkatli olmak lazım.
bu arada evde sıkıldım yaa kitap istiyorum alamadım.
sıcaktan mayıştık iyice..
deniz sezonunu da kapattık eylülde giremezsek....boshayallersmile

slm.aman sakın yalnız bırakma.ablam ben doğduğumda iki yaşındaymış annem bulaşık yıarken sünger minderleri üzerime yığmış çıkmış tepeme oturmuş.annem gelmese muradına ermiş olacakdı :))))))kitapmı ulamıyorsun çıkamadığın içinmi alamadın?
dün bende kontrole gittim bebişim iyiymiş.iki kilo olmuş.doktor iri bir bebek olacak galiba dedi bakalım artık iki ayımız var.böyle kilo almaya devam ederse dört kilo doğar herhalde.

selam mutlu pazarlar...
maşallah bebişine okyanuscuğum.
yalnız bırakmaya korkuyorum çocuk işi belli olmaz!
kitapçı yok burda düzgün internetten sipariş etmek lazım...
öff düzgün ne var ki zaten burda!!
sıkıldım valla evden de çıkamıyorum bir de üstüne sıcak!
lohusayım ya ondan da bunalıyorum galiba....
neyse ne yapalım idare edeceğiz biraz daha.
tuba nasıl acaba?
ses yok ondan da arasak mı ki??

Son düzenleme:
slm kızlar iyiyim derincim sağol canım merak etmeopuyorumnanaktan sıcaklar mahvetti sadece en büyük sıkıntım şu anda o. geçen gün benimde kontrolüm vardı bebiş yan yatıyormuş eğer dönmezse sezeryan olacak inşallah döner diyorum bi yandanda acaba dönmesemiki diyorumCADIARZU Derincim sen ikisinide yaşadın hangisi daha kolay oldu senin için gerçi her bünye farklı oluyor diyorlar ama genelde normal doğum sonrası sezeryan olanlar sezeryan daha iyi diyorlar ama benim bi fikrim yok tabi bu konuda. Bebiş nasıl nasıl geçiyor günleriniz? Okyanus'cum seninde kontrolün iyi geçmiş sevindim canım uzatmaları oynuyoruz artık hayırlısıyla bi bitseydi artık diyorum öte yandan saçmalama kızım şu an en rahat zamanın diyorum:roflol: öyle işte kendinize cici bakın.

iyi geceler arkadaşlar...opuyorumnanaktan
tubacığım iyi olmana sevindim.
ben de sıcaktan bunaldım evin içinde.akannehir
dışarıya da çıkamıyoruz.
kızla babası denize gidiyolar biz evde pişiyoruz.
kızım hala yanımda yatıyor tuna'da yanımda babaları bulduğu yere atıyo kendini.
şimdi kızım yanında olmadığımı görünce bağırarak indi aşağıya oğlan da uyandı.
ben normal doğumda şok yaşamışım resmen ve de depresyona girmiştim.
aslında zor yaşamayanlar için normal doğum çok iyi.
sezeryanda muhakkak birkaç gün sana bakacak biri lazım yanında.
yatıracak kalkmana yardım edecek bebeği verecek zor oluyor ilk günler.
normal doğumu benim gibi kabus olarak yaşamadıysan yap derim.
benim suyum falan geldiği halde sezeryana girdim düşün o anları tekrar yaşamak istemedim ve de daha iyi geçirdim doğumdan sonrasını hatta kanım falan çok düşüktü doğumdan sonra sürekli kontrol ettiler kana ihtiyacım olacak diye delik deşik oldum vallahii...:bbo:

slm kızlar.tuba nerelere kayboldun yine.sıcaklar hepimizin en büyük sıkıntısı canım.son aylarımızı yazın geçirmek zor tabii.seninde tahminen bir buçuk ayın yokmu?döner ozamana kadar herhalde şimdiden sıkıntı yaratma.benimde arkadaşlarımdan ilk normal ikinci sezeryan olanlar sezeryandan çok memnun.bebişlerimiz vaktinde gelsin inşallah canım karnımda olması hareket etmesi benim için ayrı bir zevk.öpüyorum hepinizi..

slm arkadaşlar nasılsınız?bebişler nasıl.....bende iyiyim sıcaklarla başa çıkmaya çalışıyorum..yayla çok güzeldi akşamları çok serindi örtünerek yattık..ama dönmek zorundaydık ....bu arada çok mutluyum bir sınavdan daha başrılı oldum açık lise sınav sonucum beklediğimden iyi geldi....bugünlerde başladığım işleri başarıyla bitirmek beni mutlu ediyor sizinlede paylaşayım dedim....

merhabalarrr...opuyorumnanaktan
zehracığım sevindim senin adına canım.
buralarda çok sıcak bebişle yandık vallahi!
evden de çıkamıyorum bunaldım ben çok kızlar...

slm .bizde iyiyiz zehracım tebrik ederim azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.ah bide bizi yaylalasan toplucak bebeciklerle.derinciğim sabret canım ya.kırkınız çıkınca inşallah havalarda biraz serinler bol bol gezersin.eşin en azından fıstığı gezdiriyormuş o yönden rahatsın.

sağolun arkadaşlar..okyanuscum gelin yaylaya serin serin sizi misafir edeyim....bebeciklerde nefes almış olur...

slm kızlar Okyanuscum inşallah dediğin gibi o zamana kadar döner bebiş rvrt 1.5 ay kaldı ALLAH'ın izniyle. berbat bi doğum geçirmiştim Derincim ama yinede normal olmasından yanayım sanki hayırlısı bakalım. Bebişin yatağını mazemelerini filan alıp tamamladık 2 gündür kıyafetleri yıkamakla uğraşıyoruz inşallah yarında kendimi iyi hissedersem babamızda evde ütüleri bitirelim beraber diye planlıyorum ama bakalım bir gün fazla dolandımmı ertesi gün resmen pert oluyorum. ondan fazla giremiyorum. öpüyorum cici bakın kendinize

slm kızlar.zehracım negüzel olurdu gelsek serin serin.sen bizim yerimizede serinle.hem bizim nazımızla baş edemezsin.birimiz lohusa ikimiz hamile amaaaan hiç çekilmeyiz.
birkaç gündür benide doğum korkusu sarmaya başladı.Allahım kolaylıkla atlatırız inşallah.tubacım bebişin eşyalarını hazırlamaya başladın demek.bende onbeşgün daha bekleyip hazırlayayım diyorum bakalım nasip.hem dolap almamız lazım bunda çok sallanıyoruz ikinci olunca biraz daha gevşeğiz galiba.hop ben geliyorum dese yandık.

slm kızlar.zehracım negüzel olurdu gelsek serin serin.sen bizim yerimizede serinle.hem bizim nazımızla baş edemezsin.birimiz lohusa ikimiz hamile amaaaan hiç çekilmeyiz.
birkaç gündür benide doğum korkusu sarmaya başladı.Allahım kolaylıkla atlatırız inşallah.tubacım bebişin eşyalarını hazırlamaya başladın demek.bende onbeşgün daha bekleyip hazırlayayım diyorum bakalım nasip.hem dolap almamız lazım bunda çok sallanıyoruz ikinci olunca biraz daha gevşeğiz galiba.hop ben geliyorum dese yandık.[/QUOT

slm arkadaşlar..okyanuscum aşkolsun misafirin başımız üstünde yeri var hertürlü nazını çekeriz helede işin ucunda bebişler varsa....allah kurtarsın sizi ne diyeyim bu sıcakta işiniz zor...

günaydınnnnn.sağol zehracım işmiz latife.derin nerelerdesin?bebiş nasıl uyku düzeniniz nasıl?deneyimli anne bizi biraz aydınlat.sende yenisin ama :))))))

iyi geceler kızlar. Sallanmak gibi bi lüksüm yok okyanuscum malum ramazan iftar davetleri filan sonra bayram telaşı başlıycak peşinden okul koşuşturması başlıycak dediğin gibi bi şekilde sürpriz yapmaya kalkar filan sonra bir sürü perişanlık aklımda iş beklediği zaman birde dehşet huysuz oluyorum ALLAH razı olsun valla eşim dün bi girişti aklımdaki bütün işleri halletti sağolsun rahatladım. Doğum korkusu bendede tavan yapmış durumda 3.5 atıyorum yanikaydirigubbakcemile3
Derin'cim bu 10.gün topuk kanı filan alındımı benim oğlanı ben hacettepede doğurmuştum üniversite hastanesi olduğu için her şeyi en ince detayına kadar araştırıyorlardı buralarda o kadar kapsamlı olacağını hiç beklemiyorum ama topuk kanı alınmıştır diye düşünmek istiyorum en azından yarın yarı 40.ınız çıkıyor bu arada ALLAH sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım.
Zehra'cım yaylanın tadını çıkarmayı hakettin çalışıp cefasınmı çektin şimdide sefasını sür hakkın benim yerimede bi bardak çay iç bahçede kulaklarım çınlasın:))

günaydınnnn.kolay gelsin tubacım.okullar açılmadan benimde halletmem lazım.kız huysuzluk yaparsa günlerce beklemek gerekebilir.topuk kanı ilk birinci hafta dolunca alınıyor.alınmıştır tabii.sağlık ocaklarında alınıyor burda.

iyi geceler kızlar. Sallanmak gibi bi lüksüm yok okyanuscum malum ramazan iftar davetleri filan sonra bayram telaşı başlıycak peşinden okul koşuşturması başlıycak dediğin gibi bi şekilde sürpriz yapmaya kalkar filan sonra bir sürü perişanlık aklımda iş beklediği zaman birde dehşet huysuz oluyorum ALLAH razı olsun valla eşim dün bi girişti aklımdaki bütün işleri halletti sağolsun rahatladım. Doğum korkusu bendede tavan yapmış durumda 3.5 atıyorum yanikaydirigubbakcemile3
Derin'cim bu 10.gün topuk kanı filan alındımı benim oğlanı ben hacettepede doğurmuştum üniversite hastanesi olduğu için her şeyi en ince detayına kadar araştırıyorlardı buralarda o kadar kapsamlı olacağını hiç beklemiyorum ama topuk kanı alınmıştır diye düşünmek istiyorum en azından yarın yarı 40.ınız çıkıyor bu arada ALLAH sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım.
Zehra'cım yaylanın tadını çıkarmayı hakettin çalışıp cefasınmı çektin şimdide sefasını sür hakkın benim yerimede bi bardak çay iç bahçede kulaklarım çınlasın:))

slm arkadaşlar..nasılsınız?tubacım söz senin yerine bir bardak çay içecem..semaveri yakıp.....çok ciddi söylüyorum keşke tanışıyor olsaydıkta sizide misafir etseydim orda çok mutlu olurdum...inşallah siz sağlıcakla doğurun bebişler büyüsün tanışırız seneye gelirsiniz....beraber keyif yaparız....

Slm kızlar nasılsınız?
derinciğim bu sıcakta evde kalmak zor. sen lohusasın daha da zorlanıyorsun allah yardımcımız olsun canım....
okyanus bende ilk bebişim olsada hazırlık yapmadım ufak tefek şeyler aldım ama ablalarım istanbulda tamamladı ama eşim çok inatçı telaş yapmaya gerek yok doğsun alırız diyor tabi ben yatcağım için annesiyle gider alırlar böylece annesinin istekleri olur .
sanırım hamilelik beni çok sinirli yapıyor.
bende 30. haftadayım bakalım hayırlısı hepimiz için.
topuk kanını bende merak ediyorum burada gerçekten önemsiyorlarmı acaba? burda herşey zor çıldırcaaaaaaaaaaaam.

Back