• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

günaydın kızlar..
zehra kolay gelsiti ordan.n canım.
biliyorum kitep fuarı yaptıklarını çok küçük ama geçen hafta bi kitap aldım bitti ordan..
yaa keşke fethiyede otursaydımm dün burda baktım kitapçıyaa hiiççç ne indirim var ne de doğru düzgün kitap!!
neysee bugün doktora gidiyorum bakalım tam olarak gün verir sanırım.
doğuma iki haftam kaldı!!

Son düzenleme:
günaydınnnn.ayy yaklaşmış büyük gün derinciğim.hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah.
zehra hoşgeldin.ehliyetini alınca daha çok gezersin artık.:))

günaydın.gözün aydın diyeyim derinciğim sıcaklarda.sağlıkla al inşallah kucağına.bu arada benim doğum günümde on ağustos.berasber kutlarız TUNA bebekle. :)))

günaydın.gözün aydın diyeyim derinciğim sıcaklarda.sağlıkla al inşallah kucağına.bu arada benim doğum günümde on ağustos.berasber kutlarız TUNA bebekle. :)))
teşekkür ederim okyanuscuğum...
aaaa seninki de mi kutlarız inşallah doğsun da sağlıcakla...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben çok iyiyim bugün direksiyon sınavım vardı süper geçti...100 bekliyorum bir aksilik olmassa komisyondakiler daha önce kullanıyormuydun dedi bende hayır yeni öğrendim dedim...aferim usta şöferler gibisin dediler.....bakalım hayırlısı....ablamda 100 aldı onun belli hocası dedi...bu iştende kurtuldum artık beynim rahatladı...

mutlu pazarlar kızlar...
zehra gözünaydın canım.
hayırlı olsun.
benim de artık geri sayım başladı ağustosa girdik hayırlısıyla...

Son düzenleme:
günayyydııınnn...opuyorumnanaktan
evet okyanus geriye sayıyoruz artık!:lepi:
bugün kontorle gideceğim...
sen nasılsın?
benim heryerim ağrıyo.
birde kızımla işimiz var kardeş istemiyorum diyor çok kıskanacak çokkkk...boshayallersmile

iyiyim canım bende.uykularım çok bölünüyor.sağa sola dönerken.zor geçiyor hele sıcaklar hareket ettirmiyor.isteyen istemeyen bütün çocuklar muhakkak kıskanır kardeşlerini ama seninki baris söylüyorsa gerçekten işin zor canım.

oyyy çok sıcak okyanus nefes alınmıyoo...
doktora gittik tansiyonum düşmüşş vallaaa..
emelle işimiz var yandık böyle giderse ama çok dailgilenemiyorum benimle oynamıyosunuz hiç diyoo çocuğumm yaa...:a015:
ne ya:a015:payım bilemiyorum gerçekten kendi derdimle mi uğraşayım onunla mı bebek gelecek şimdii hadi bakalım hayırlısı valla heryerim batıyoo artık kemiklerim iyice sıkıştı yoruluyorummm....:bbo:

günaydınnn.kıyamam ya çocuklar biz gibi büyüyemiyo malesef.sokağa çıkıp oynamak ne bilmiyorlar.yorulmuyorlar..bizde öyleyiz sabah kalkıyoruz oyun oynayalım diye başlıyor.mecburen biraz oynuyorum.emel kaç yaşında?kreşe göndermeyi düşünsene bu sene oyun oynamak iyi gelir.benim kız ana sınıfına başlayacak çok hevesli bakalım.

günaydın okyanus..opuyorumnanaktan
evet enerji atamıyor zaten hareketli birde eve kapanınca tamamen kötü oluyor.
dört yaşında ama bu sene vermeyi düşünmüyorum.:1no2:
psikologlar önermiyo kardeş geldikten hemen sonra kreşe falan başlatmayı.
çocuk kendini dışlanmış hissedermiş ki emel bana çok düşkün kesin problem olur!gamyoncuiremsu
istemiyorum demeye başladı zaten okul falan..
bakalım bi şekilde idare edeceğiz zor benim işim!
dün yatak kurduk bebeklik yatağını hiç yatmadı şimdi yatası geldi biraz yatsın sonra kardeşine hazırlarız dedim çocuğa yerde vermeyecek bu gidişle...boshayallersmile

evet bende duymuştum bebek olduğunda kreşe göndermek yanlış diye ama işte etrafta oynayacak çocuk yoksa hergün olmasada haftada iki gün falan götürebilsin.benim kızımında hiç arkadaşı yok çok sıkılıyor.her gün parka götürmeye çalışıyorum.jimlastik kursuna götürüyordum salonu kullanmak yasaklanınca oda bittti.evde akşama kadar sıkılıyo kuşum benim ama sıcaklarda da dışarı çıkmak işkence.

slm arkadaşlar nasılsınız?sıcaklar fena insan bunalım geçirecek nerdeyse..derincim son 5 gün nasıl heycanlımısın....vakit geçmiyordur senin için....sıcakta hamilelerin ve ufak çocukların işi zor allah kolaylık versin....

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
zehracığım hem heyecanlıyım hem de korkuyorum hayırlısıyla alırım inşallah kucağıma...eyvahedigeldismile
okyanus bizde akşam park deniz oyalamaya çalışıyoruz ikinci olunca nasıl oyalayacağız bakalım zor işimiz çok!!
hastanede bende duracağım hatta ameliyata gireceğim diyor emel..kafamçokkarıştı
babası bi şekilde oyalayacak inşallah...

günaydın...benim düşündüğümde doğum olduğunda kızım napacak?çok düşkün bana bensiz uyumaz bakalım nasıl oyalanacak.babanne annane dedeler hep olacak ama bakalım hangisi oyalayabilecek?:)))

Back