• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

muğlayı bizde seviyoruz ama dalaman alışsak da biraz sakin tabi..
recep şener hocamız...
hatta eşimin hala hocası doktoradan...

muğlayı bizde seviyoruz ama dalaman alışsak da biraz sakin tabi..
recep şener hocamız...
hatta eşimin hala hocası doktoradan...

evet recep hocayı bilirim, eşi de ulada eczacı. şener eczanesi :) babamla iyidirler...
muğlanın her yeri sakin zaten, merkezinde de bişey yok :) ama güzel yerler oralar... gören hayran kalıyor.

evet recep hocayı bilirim, eşi de ulada eczacı. şener eczanesi :) babamla iyidirler...
muğlanın her yeri sakin zaten, merkezinde de bişey yok :) ama güzel yerler oralar... gören hayran kalıyor.
burası ordan bile sakin düşün artık ama doğası çok güzel ingilizler yerleşiyor sürekli...
birde eşimin yüksek lisansdan arkadaşı vardı emel diye ama soyadını unttum şimdi ankara maliyede olması lazım.
maliye mezunuydu zaten sanırım.a.s

burası ordan bile sakin düşün artık ama doğası çok güzel ingilizler yerleşiyor sürekli...
birde eşimin yüksek lisansdan arkadaşı vardı emel diye ama soyadını unttum şimdi ankara maliyede olması lazım.
maliye mezunuydu zaten sanırım.a.s

evet doğası, insanları, çeşitli sebze meyveleri... vazgeçilmez benim için muğla yerimseniben valla bu tarafın insanı da oraya yerleşiyorlar hep güzelliğini görünce.
emel i de belki tanıyorumdur ama yaşı büyükse bilmeyebilirm de.
oranın tadını çıkarın, benim yerime de :3:

evet doğası, insanları, çeşitli sebze meyveleri... vazgeçilmez benim için muğla yerimseniben valla bu tarafın insanı da oraya yerleşiyorlar hep güzelliğini görünce.
emel i de belki tanıyorumdur ama yaşı büyükse bilmeyebilirm de.
oranın tadını çıkarın, benim yerime de :3:
biraz da sosyal etkinlikler olsa tam süper olcek!!
bu sene zor çıkarırım yeni doğum yaptığım için evdeyim artık..
tadı denizi buranın..
ben sahilde büyüdüğüm için deniz kokusu almam gerekiyo....a.s

biraz da sosyal etkinlikler olsa tam süper olcek!!
bu sene zor çıkarırım yeni doğum yaptığım için evdeyim artık..
tadı denizi buranın..
ben sahilde büyüdüğüm için deniz kokusu almam gerekiyo....a.s

hmm doğum, bebek bakımı zor olsa gerek allah kolaylık versin..
ben de denizi seviyorum ama kısmet , uzaklardayım :2:

selam millet...opuyorumnanaktan
oğluş uyudu geleyim dedim ama kızım hala formunda duramıyo yerinde.kaydirigubbakcemile2
okyanus çağan güzel isim.
bizim tunayı büyükler pek beğenmese de ben istediğimi koydum hee hee..
4858 bebek bakmak çok zor hele ikinci gelmişse daha da zor.akannehir
sen düşünmüyor musun?
şimdi bir ayı atlatsaydık püfür püfür denizde kulaç atardım....
neyse çok şükür zaten ramazan Allahım sağlık versin.:Saruboceq:

yok ben daha yeni evliyim bayanssulusmile en az 2 sene düşünmüyoruz. biraz birbirimize doyalım öyle bebek gelir inşallah :hulya: hem daha ev işlerine yeni alışıyorum ben, yemek,temizlik faln öff bunlar bana çok zor geliyor ya :2:

evet ben hem çalışıyorum bi de bebek olunca allah ım nasıl zor olucak...akannehir
şimdi tatildeyim de ev işleri gene zor geliyo bana napıcam ben yaadelikafadulden

slm muğlalılar. dalyanlı olan yada dalyanı bilen varmı. bu sene geçti ama seneye oraya gitmek istiyoruz. resimlerini gördüm harika aşık oldum resmen. bilgilerinize ihtiyacım var. nasıl bi yerdir. ucuzmudur pahalımıdır insanı nasıldır. deniz nasıldır. kapalıyım mesela denize rahat girebilirmiyim.

slm kızlar.4858 ben fethiyede oturuyorum ama uşaklıyım.derinciğim kız ne durumda kıskançlıklar başladımı bebişe nasıl davranıyor?

evet ben hem çalışıyorum bi de bebek olunca allah ım nasıl zor olucak...akannehir
şimdi tatildeyim de ev işleri gene zor geliyo bana napıcam ben yaadelikafadulden
alışcan canım kadınların kaderi maalesef...kaydirigubbakcemile
hem işte hem evde yüzdmım dedim buak..
ben sadece evde çalışayım dedim bu yüzden çocukları büyütene kadar en azından...
slm muğlalılar. dalyanlı olan yada dalyanı bilen varmı. bu sene geçti ama seneye oraya gitmek istiyoruz. resimlerini gördüm harika aşık oldum resmen. bilgilerinize ihtiyacım var. nasıl bi yerdir. ucuzmudur pahalımıdır insanı nasıldır. deniz nasıldır. kapalıyım mesela denize rahat girebilirmiyim.
dalyan küçük ve güzel bir yer.
denize tekne turlarıyla gidiliyor.
kapalı açık herkes gelebilir.
daha çok ingilizler tercih ediyor yaz kış kalanlar var.a.s

slm kızlar.4858 ben fethiyede oturuyorum ama uşaklıyım.derinciğim kız ne durumda kıskançlıklar başladımı bebişe nasıl davranıyor?
okyanusum kız fena herzamanki gibi...
bi seviyor bi nefret ediyorum diyor.
karışık duygular içinde yani.
babası çok ilgili bu aralar denize parka götürüyor sürekli.
alışacak eninde sonunda evin yeni ferdine mecburen.
gece hep beraber yatıyoruz artık...

Son düzenleme:
kıyamam ya küçücük aklından neler geçiyordur kimbilir sizi paylaşmak zorunda olması onu çok üzüyordur kıskançlıklar sürer ama inşallah büyük boyutlarda olmaz canım.kardeşini kıskanmayan çocuk yoktur herhalde.bebişi götürdünmü doktora sarılığı ne durumda?kaç kilo doğdu?

merhabalar arkadaşlar nasılsınız? 44ve58 hoşgeldin...derincim bebek nasıl yramazmı?ne tatlıdır şimdi o ufacık..emelde alışır zamanla....okyanuscum sen nasılsın? koyacağın isim çağan değişik güzel....senin doğum ne zaman...biryandan şanslısın bu sıcaklarda zor olurdu...bende yaylaya gidiyorum.. pazartesiye kadar kalcam sıcaklarda burda durulmuyor orası gündüz sıcak oluyor ama en azından nem yok..gecede buz gibi oluyor 4 gün rahatça orucumu tutayım bari....görüşürzz kendinize iyi bakın....

merhabalar arkadaşlar nasılsınız? 44ve58 hoşgeldin...derincim bebek nasıl yramazmı?ne tatlıdır şimdi o ufacık..emelde alışır zamanla....okyanuscum sen nasılsın? koyacağın isim çağan değişik güzel....senin doğum ne zaman...biryandan şanslısın bu sıcaklarda zor olurdu...bende yaylaya gidiyorum.. pazartesiye kadar kalcam sıcaklarda burda durulmuyor orası gündüz sıcak oluyor ama en azından nem yok..gecede buz gibi oluyor 4 gün rahatça orucumu tutayım bari....görüşürzz kendinize iyi bakın....

zehra26, 4458 değilim, 4858 ben :3: muğla plakasız bi isim kullanır mıyım hiç kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk bu arada canım kaydirigubbakcemile5

günaydın.oh serinle bakalım zehracım.benim doğum ekimde 23 normal doğum sezeryan olucam belli değil bakalım tarih hayırlısı olsun.sıcaklarda aslında evet şaslıyım kızımda eylülde doğmuştu sıcaklarda pişmedi.bizim anneler birde menepozlu dayanamazlardı bu sıcaklara.herkes kaçardı bana bakacak kimse kalmazdı:))).

merhaba arkadaşlar..opuyorumnanaktan
okyanus okuduğum kadarıyla kıskanmaması anormalmiş zaten kardeşlerin birbirini.
bugün kusmuş ufaklık yatarken kızım farkedip silmiş bi taraftan da seviyor yani.
senin ben de 24 ekim doğumluyum senin ufaklık da benim doğum günümü yakalar belki.
sağlıklarıyla doğsunlar inşallah...
zehracığım git serinle valla nefes alınmıyo sıcaktan.akannehir

Back