• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

slm kızlar.erteleye erteleye bugün gidebildim sonunda doktora.Allah şükür iyi bebişim sadece kız değil erkekmiş.şaşkınlık yaşıyoruz ailecek.

slm kızlar.erteleye erteleye bugün gidebildim sonunda doktora.Allah şükür iyi bebişim sadece kız değil erkekmiş.şaşkınlık yaşıyoruz ailecek.

aaaaaaaaaaaaaaaa harika bişey buuuuuuuuuuuu dehşet sevindimhihoyyyt ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin canım yaa sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil diyoruz ama insan iki duyguyuda yaşamak istiyor ister istemez birinin farklı olmasını gönlünden geçiriyor çok sevindim canım:nazar:

bravo bebişe ne süpriz yaptı size ama... çok sevindim canım çok hareketli diyordun malum erkekmiş koşturuyormuş annesi karnişinde benimkide koşuyor valla bakalım dışarda ne yapcaz hayırlısı inş. canım.:nazar:a.s.

günaydın kızlarr.geçen ay öğrendiğimde ben hep erkek demesini beklediğim için kız dediğinde şaşırmıştım.başka doktora gidip cinsiyetine baktırmayı bile düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.demekki doğru şeyler hissetmişim.inşallah tubacım hayırlısıyla alırız kuzularımızı.en önemli sağlklı olmaları.dediğin gibi insan iki duyguyuda tatmak istiyor.
saces ben üçüncü aydan beri hissediyordum canım dışarı çıktıklarında Allah bize kolaylık versin onlarada sağlık.öpüyorum sizleri görüşürüz.

selam arkadaşlar.opuyorumnanaktan
bende bugün doktora gittim.
yücelene yeni doktor geldi ve de iyi elektrik aldım rahatladım çok şükür...:Saruboceq:
kadın doktor ve de epidural sezeyan istiyorum kısmetse.
anestezi uzmanıyla görüşeceğim bakalım nasıl olcak??
doğumu ağustosun 10u gibi bekliyoruz.
tubacıım seni arayamadım bi telaştır gidiyor bu aralar.
sizler nasılsınız?
okyanus bebiş güzel sürpriz yapmış size....kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.seviindim derinciğim doktorunun iyi olmasına.bebişmi süpriz yaptı doktormu şaka yaptı anlayamadım.öpüyorum hepinizi.

selam arkadaşlar..
benim iki haftadır misafirim bitmedi çok yoğun ve de yorgunum kızlar..
uğrayamıyorum!
nasılsınız?

ayy derin doğurdumu bu kız demeye başlamıştım.iyimişsin şükür.ben iyiyim.iyice dinlen canım.doğumdan sonra çokk yorulacaksın.yandık yandık .....uykular yine düzensiz Allah kolaylık versin hepimize.öpüyorum

kıyamam neden dinlenemiyorsun canım benim?
gelen giden iş güç hiç bitmiyoo...akannehir
kızım da durmuyo sıcaklardan da bunaldım.
birbuçuk ayım kaldı hayırlısıyla bakalım sonrası nasıl olacak?:CüvCüv:
sen nasılsın?olumunekankayizsmile
kızlar uğramamış hiç??
nerede bu millet???:sm_confused:

günaydın.inşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın.tabii doğumdan sonrası daha zorlaşıcak.ben ki çok uykucu bir tiptim.kızım doğdu tamamen düzen bozuldu.şimdi bile geceleri kaç kere uyanıyorum.gündüz biraz uyuklayaım diyorum kızım sürekli uyandırıyor.
kızlardan uğrayan yok herkes hamile olunca daha bir miskin durumdayız.

iyi akşamlar kızlar..opuyorumnanaktan
okyanuss sorma yaa ben daha yeni yeni düzgün uyumaya başlamıştım!!
kendimi bu ara çok ağır hissediyorum sıcaklar da cabasıııı,,,,

günaydınnn.napalım artık iki üç yıl daha çekicez canım.sonra inşallah rahatlarız. sen ve benden başka uğrayan yok artık.herkes terketti burayı.

günaydınnn.napalım artık iki üç yıl daha çekicez canım.sonra inşallah rahatlarız. sen ve benden başka uğrayan yok artık.herkes terketti burayı.
mutlu günler....
sorma okyanusum kimsecikler gelmiyoo artık!:gitme:
sağlıklı olsunlarda çekeriz biz birkaç yıl napalımm!!!
gün sayıyorum artık valla hiç halim kalmadı...:CüvCüv:kafamçokkarıştı

günaydın kızlar....................................
bir misafirim vardı pek giremedim. Ablamlar gelmişti onlarla gezdik pek mutlu oldum ama gittiler yine yanlız ve sıkıcı sıcak günler başaldı. hayırlısı inş. herkesler iidir umarım . uyku problemi yaşıyormuşsunuz bende yaşıyorum.Çok ilginç bazen çok uyuyorum bazende uyku tutmuyor bebekle hiöç uyuyamıcaz sanırım.:dilcikar:

hoşgeldin saces..opuyorumnanaktan
benim de misafirim vardı iki haftadır..
en son kuzenimi izmire yolladık.
kardeşim de yanımdaydı üzüldüm gidince...:gitme:

slm ikinizide Allah kavuştursun kızlar.benimde hafta sonuna doğru annem ve babam gelecek inşallah.dört gözle bekliyorum tabii giderlerken ki hüsran kötü.napalım gurbette olmak zor.sacesciğim annelik öğle bir şeyki bebk uyanmasa sen kontrol için birkaç kez uyanıorsun ve bölünen uykuda ne kadar dinlenirsen artık.hepimize kolay gelsin rahat battı :)))))))))))))))))

selam kızlar...opuyorumnanaktan
yeni bir hafta başladı.
çokkk işim var çokkkkk!!!
inşallah gücüm de yeter!
gidem de çamaşırlarımı asam...

Back