Mula///48

maşallah çok tatlı bir bebişmiş şimdi büyümüştür tabiii. cinsiyeti belli oldu erkek olacak bebişim.kız çocuklarına bayılırım süsü fialn çok tatlı olur. seninn bebeğinin cinsiyeti zaten bellidir

benimki de erkek.
evet kız çocukları çok süslü oluyor.
şimdi dört yaşında kızım ve acayip süslü az önce oje sürdük beğenmedi sildi.
görüşürüz belki bi ara bebişleri oynatırız ortacaya parka falan sık sık geliyorum.
dün de panayıra baktık eşimle ama sıkıldık bi kitap aldık döndük...

güzel olmuş bir kız bir erkek pek ideal.yerim ben onu cimcime.
ortacaya gelince görüşelim sevinirim ve memnunda olurum. panayır kapımın önündey zaten pek çıkmadık değişik bişey yoktu evet aslında ortaca pazarının mağazalar dahil olmuş haliydi. ama benim için değişiklik oldu balkondan bol bol izledim kalabalığı özlemişim .:sm_cool:

seni akadaş listeme ekleyeyim.
evet ikinci biraz sürpriz oldu ama hayırlısı olsun.:Saruboceq:

merhaba kızlar.nasılsınız?derin o gün face bakmamıştım canım kusura bakma.msj atalım brbirimize.saces merhaba hoşgeldin sende.benim doktorum yılmaz diri.tabii araştırarak gittim.birkaç arkadaşım ondan çok memnunlar.bende memnunum çok ilgileniyor.ameliyat parası istiyomuş dedi zehra ama nezihte istiyor.sen iyice araştır canım benim ilk doktorum nezihti.pek konuşmaz ama onun hakkındada duymuştum ilk hamileliğimde birşeyler ama değiştirmedim.çünkü değiştirir ve birşey olursa diye içim içimi yedi.sen de eşine gideceğine direk nezihe gitseydin keşke.devletteydi karısı.niye çıktı bilmiyorum.benimde doktorum hakkında konuşulmasını istemiyorum o yüzden yorum da yapmak istemiyorum ama araştır.neyse çok konuştum görüşmek üzere.

merhaba okyanus
ben daha önce kimyasal bir gebelik yaşadım. Sonra ii bir doktor istedim ilgili filan nezihin eşi mukaddes hanım bana daha ii geldi hoş sohbet ne sorar san cevap filan veriyor ii olduğunu söyleyende var ben memnunum kocasına devlette testlerimi yaparken gittim oda ii ama hiç konuşmuyor. şuan memnunum çok şükür görüşmek üzere

günaydın kızlar.saces memnunsan canım hiç sorun yok.nezih gerçekten konuşmayı sevmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun doğurucaz ama doğurana kadarda sitresimiz yetecek.

günaydın kızlar.saces memnunsan canım hiç sorun yok.nezih gerçekten konuşmayı sevmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun doğurucaz ama doğurana kadarda sitresimiz yetecek.

evet doğurana kadar herşey zaten. sen kaç aylıksın okyanus senin doktorun devlet hastanesindemi yoksa özeldemi?Bide bişey daha sorcam esnaf hastanesinde doğum ortamı nasıl?

selammm millett...
yaa şu doğum korkusu bende de giderek artıyor...
yine kabuslar gördüm!
şu doktorla bi tanışsaydım hayırlısıyla!
başka ne var ne yok?
ben sana mesaj atayım okyanuscuğum..

günaydın kızlaaar....opuyorumnanaktan
sabaha müzikle başladım enerji geldi bana.
herkese güzel ve de neşeli bir gün diliyorum.....kaydirigubbakcemile2

oh ne güzel derincim yaaaa harika valla.... Ben öğlene kadar kendime gelemiyorum bi türlü saces sende hoş geldin canım aramıza Okyanus'cum ancak bugün gidebildim okula canım kayıtlar başlamış ve şansınıza istediğiniz öğretmeni seçebiliyormuşsunuz geçen sene kura sistemi vardı çünki şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin diyimkaydirigubbakcemile3 hadi öptüm sizi kalkıp bi ortalığa çeki düzen vereyim bye bye

selam milllettttt!!!opuyorumnanaktan
tubacığım ben de ilk aylarımda çok kötüydüm şimdi de tosbağa gibi oldum yaa!!:sinifsinif:
birazcık hareket lazım!!!hihoyyyt
kocaman bi karnım var kızımda hiiçç böyle değildim!
bu arada tekrar midem bulanmaya başladı olurmuş son aylar...
kendimi bende okumaya vereceğim son iki ay.
geceleri uyuymamaya kitap okumaya çalışıyorum.boshayallersmile

günaydın hayırlı cumalar.sağol tuba bende okulu aradım. öğleci yazdırıcam kızımı.bu hafta giderim artık.
derin kitap okumaya başlayınca daha çok uyku basıyor canım beni.hızlı uyumanın yolu.

günaydın hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
okyanus dün gece küçük arıyı bitirdim çok acıklıydı yalnız kitap!
hamileyken daha mı etkileniyorum ne?
şimdi de yeni kitabımın gelmesini bekliyorum.
biz netten sipariş veriyoruz da.
bebek olunca dünyayla bağlantım kesilecek diye okuyayım diyorum.
bende de uyku hali çok oluyodu ama kilo aldım uyku yüzünden yaaa....

hoşbulduk canım.a.s.

merhaba derin , okyanus
derin bende kitap okuyorum bol bol ama okyanus doğru söylüyor uyku yapıyor çok çabuk.
kilo benim içinde sorun olmaya başladı canım yaaaaaaaa.
kendinize ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…