- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.021
slm kızlar geçmiş olsun okyanuscum filiz diye bi öğretmen yok bizim öğretmenimiz seher hanımdı ben çok çok memnunum oğlumda çok seviyor ve sınıf olarak başarıları ile diğer 3 sınıfı geride bıraktılar okul ilede bi sıkıntımız yok ben kesinlikle bizim öğretmenimizi tavsiye ediyorum hatta altına imzamı atıyorum ıstiklal Marşı'nın on kıtasını ezberlediler ve anasınıf şenliklerinde okudular çok gurur vericiydi. 2.sınıfa giden arkadaşlarla konuşuyorum bizimkilerde zamanında gittiler anasınıfına ve hala bilmiyorlar ıstiklal Marşını o zaman öğretilmemiş şimdide üzerinde durulmadı demekki. Çok şükür 3'lü tarama sonucumuz temiz geldikaydirigubbakcemile2 durumlar böyle
Derincim herkez bi esnaf hastanesi tutturmuş gidiyo bi dönem milletin tavsiyesi ile oraya gittim hiç memnun kalmadım doktora gitmek beni strese sokuyodu o kadar yani doğru düzgün bi testin sonucunu bile izahdan yoksun bi adam doktor diye oturuyor orda doktor dan haberdar olmayan tiplerde ona iyi doktor diye işte. ben şimdi bi arkadaşımın tavsiyesiyle letoon'da zafer bey'e gidiyorum çokda memnunum sorduğun soru asla cevapsız kalmıyor doktor gibi değil sanki bi yakınıymış gibi ilgileniyor bu tarafı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim canımcım.
Derincim herkez bi esnaf hastanesi tutturmuş gidiyo bi dönem milletin tavsiyesi ile oraya gittim hiç memnun kalmadım doktora gitmek beni strese sokuyodu o kadar yani doğru düzgün bi testin sonucunu bile izahdan yoksun bi adam doktor diye oturuyor orda doktor dan haberdar olmayan tiplerde ona iyi doktor diye işte. ben şimdi bi arkadaşımın tavsiyesiyle letoon'da zafer bey'e gidiyorum çokda memnunum sorduğun soru asla cevapsız kalmıyor doktor gibi değil sanki bi yakınıymış gibi ilgileniyor bu tarafı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim canımcım.