Mula///48

slm kızlar geçmiş olsun okyanuscum filiz diye bi öğretmen yok bizim öğretmenimiz seher hanımdı ben çok çok memnunum oğlumda çok seviyor ve sınıf olarak başarıları ile diğer 3 sınıfı geride bıraktılar okul ilede bi sıkıntımız yok ben kesinlikle bizim öğretmenimizi tavsiye ediyorum hatta altına imzamı atıyorum ıstiklal Marşı'nın on kıtasını ezberlediler ve anasınıf şenliklerinde okudular çok gurur vericiydi. 2.sınıfa giden arkadaşlarla konuşuyorum bizimkilerde zamanında gittiler anasınıfına ve hala bilmiyorlar ıstiklal Marşını o zaman öğretilmemiş şimdide üzerinde durulmadı demekki. Çok şükür 3'lü tarama sonucumuz temiz geldikaydirigubbakcemile2 durumlar böyle
Derincim herkez bi esnaf hastanesi tutturmuş gidiyo bi dönem milletin tavsiyesi ile oraya gittim hiç memnun kalmadım doktora gitmek beni strese sokuyodu o kadar yani doğru düzgün bi testin sonucunu bile izahdan yoksun bi adam doktor diye oturuyor orda doktor dan haberdar olmayan tiplerde ona iyi doktor diye işte. ben şimdi bi arkadaşımın tavsiyesiyle letoon'da zafer bey'e gidiyorum çokda memnunum sorduğun soru asla cevapsız kalmıyor doktor gibi değil sanki bi yakınıymış gibi ilgileniyor bu tarafı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim canımcım.

Okyanuscum akşam üzeri güneş karşı tarafa geçtiği için direk zıplama yerine vuruyor ya erken gitmek gerekiyor yada akşam o yüzden erkenciydik yani:)

kıyamam ya hayret bişey neden sürekli değişiyor acaba?çokmu nazlısınız kaçırıyorsunuz doktorları?şaka bir yana panik yapma canım Allah yoluna koymuştur.ben devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum.ilk hamileliğimde hastanede yeni açılmıştı çok hoşuma gitti.her yönden bakım temizlik çok iyiydi.burdaki özel hastanelerinde özel olduğunu düşünmüyorum.araştır canım tuba letona gidiyor diye konuşmuştum.istersen telini vereyim birde ona sor memnunmu.çünkü oda yeni değiştirdi doktorunu.

evet tubacığım zafer bey bizim çok riskli bir arkadaşa doğum yaptırdı.
ben de onu düşünüyordum.
hastane nasıl?
burda yücelen süper ama doktoru oturtamadılar.
birinin karısı istememiş diğeri üniversiteye kabul edilmiş mış muşş yani!!!
yeni doktor ayın onyedisinde gelecekmiş bi bakacağım sırf yakın diye de istiyorum.
yılmaz diriyi duydum ama ısınamadım ben de!
tuba sen sezeryan mı düşünüyosun?
bu arada ev tel.iniz varsa beni cepten çaldırır mısınız?:kedi:
okyanus sende tel.im var mıydı?
cebimde kontör dayanmıyo sürekli annemle konuşuyorumda!boshayallersmile

araya bende bir dalayım..derincim dalamandan buraya gelinceyee kadar yolda doğurmayasın...şaka bir yana benim doğum tecrübem yok ama doktor seçimi gerçekten çok zor etrafımda görüyorum insanları da karar veremiyorlar...birde doktorlar insanların bakış açısına göre değişiyor birinin sevdiği doktordan biri nefret ediyor...mesala yılmaz diriye bizim etrafımızdaki kimse gitmiyor yani sevmiyorlar..yani herkeze göre değişiyor...genelde fethiyede nezihin hastası çok diye duyuyorum..tabi onuda seven var sevmeyen var..

slm zehracım gir sende araya.benim ilk doktorum nezihti sevmiyorum doğum yaptım ertesi gün sabah geldi bakmaya hiç ilgilenmedi özelinde de öyle çok ilgili davranmadı ama ilk deneyim işte vaz geçemedim,

zafer sezeryanı çok iyi yapmış bizim arkadaşa...
hem de çok riskli olduğu halde o kiloyla kalktı hemen ayağa doğumdan sonra maşallah..
hep doğururum böyle diyo...

doktorun profosyonelliği burda ortaya çıkar zaten. zehracım insanına göre doktorluk diye bişey yoktur doktor herkeze göre ve her zaman doktordur.

Back