- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.041
slm 10 aydır orataca da yaşıyorum.4.5 aylık hamileyim buralarda yeni olduğum için hiç arkadaşım yok muğla da oturan arkadaşlarla görüşmekten çok mutlu olurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm zehracım gir sende araya.benim ilk doktorum nezihti sevmiyorum doğum yaptım ertesi gün sabah geldi bakmaya hiç ilgilenmedi özelinde de öyle çok ilgili davranmadı ama ilk deneyim işte vaz geçemedim,
günaydın kızlaaarrrrr...opuyorumnanaktan
herkese mutlu haftalar..
saces hoşgeldin canım.
bende yedi aylık hamileyim.
yücelene gidiyorum fakat doktor değişti!!
ayın 22sinde yeni bir doktor başlayacak yücelende.hoşbulduk derin özelden yazamadım kk da yeniyim.bende yüceleni düşünmüştüm ama tavsiye edilen doktor üniversiteye gitmeye karar verince vazgeçtim şimdi fethiye kardelen kliniğine gidiyorum. senin doğum benden önce peki nerde yapmayı düşünüyorsun.
ayın 22sinde yeni bir doktor başlayacak yücelende.
onunla bi görüşeceğim.
beğenmezsem letoon var fethiyede benim bir arkadaşım doğum yapmıştı ordar
oraya gideceğim ben bir aydır bu doktor değişimi yüzünden stresliyim hayırlısı diyorum.
ortacaya nerden geldiniz?
zordur şimdi sana çok kimseyi de tanımıyosan!!:teselli:
eşin mi buralı?hemde nasıl zor ortacaya istanbuldan evlenince geldim. doğru dürüst arkadaşımda yok canı sıkıntısı eşimin akrabaları filan.kafamçokkarıştı
eşin mi buralı?
biz de iş dolayısıyla buradayız.
ben ikinci bebeğime hamileyim
ilkinde yeni evliydik ve de burda kimsecikleri tanımıyordum ne zordu!!
seni çok iyi anlıyorum.a.s
benim ailem de istanbulda ama samsunluyuz aslen.
biz eşimle muğlada okuduk eşim okulda kaldı.
ben işsiz kaldım!!
eşim de adanalı.
alıştık sayılır bazen çok sinir olsam da!
kafa dengi birilerini bulmak zor.
burdakiler pek bırakamaz çocuklarını başka yerlere özellikle de kızlar damatları alıyoo genelde!!kaydirigubbakcemile3
buranın erkekleri iyi koca oluyolar ama bak.evet valla çok doğru bende aslen giresunluyum. Çok farklıyız kültür olarak alışcaz artık ne yapalım .
buranın erkekleri iyi koca oluyolar ama bak.
hepsi de karılarına çok düşkünler benim gördüğüm.
istanbulda neden kalamadınız?
allaaaa allaaaahh o da kötü...eşim burda çalışıyor aslında istanbulda daha ii iş bulabilir bende tabii. Annesi asla fırsat vermez uzağa gitmesine' biz bakarız çalışmasada olur evde otursun' diyor. Evlerimiz karşı karşıya.
patavatsız diyosun yanii!!!Burdakiler ii eş olabilirler ama çok anneciler yaaaa bide çok açık sözlü insanlar herşeyi olur olmaz pat diye söylüyorlar.
allaaaa allaaaahh o da kötü...
çalışmasa da bakarız haaa!!
olur mu canım öyle şey!
ne yapıyapacaksın evlenmişsin seviyorsan idare edeceksin artık canım.
sen ne iş yapıyordun belki burda da bulursun iş.
ay çok mu sordum???![]()
bebekle ders çalışmak çok zor canım ya ben yıllardır çalışamıyorum.İstanbulda özel bir okulda fen bilgisi öğretmenliği yapıyordum aslında kimya öğretmeniyim burda da aslında iş bulabilirdim ama eşim oralı olmadı.bakalım bebişim olsun seneye evde kpss ye çalışırım filan diyorum bakalım artık. hayırlısı.Sor canım soru konuşmak ii geliyor başka yapcak işmi var sanki.
bebekle ders çalışmak çok zor canım ya ben yıllardır çalışamıyorum.
bu sene memurluk için kpss.ye girecektim hamilelik çıktı.
kızım da çok fena hiç durmaz maşallah.
artık mali müşavirlik için çalışmak istiyorum ben de ama nasıl yapacağım bilemiyorum.
çocukları büyütür öyle çalışırım artıkk!!!
herşeyin hayırlısı olsun gerçekten.
annelik de çok güzel çocuğunu kendin büyütmenin çok faydası var.
evet öğretmenlik rahat meslek o açıdan...Evet anne olmak çok güzel daha doğmadan beni çok mutlu ediyor .İnş hayırlısıyla doğuncada çok ii olur herşey........... evet bebekle çalışmak zor olacak ama yapmak zorundayım yoksa burda sıkıntıdan catlıcam.Bende çocuğumu kendim büyütmek istiyorum ama öğretmenlik o kadar zor bir meslek değil yapılabilir çocuk büyürken. hayırlısı inşallah.